Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

QUOTE(spanguole22 @ 2007 10 22, 15:19)
"A-Derma Exomega" body and face cream su avižų ekstraktu, Omega 6 rūgštimis bei vitaminu B6.

zinai maciau pas mus vaistinej ta-derma exomega krema - kaina 56 litukai - na nezinau ar toks pats koki tu vartoji ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kreuklele @ 2007 10 23, 13:38)
zinai maciau pas mus vaistinej ta-derma exomega krema - kaina 56 litukai - na nezinau ar toks pats koki tu vartoji ...  4u.gif

pas mus - tai kur

ir aisku kokioj vaistinej
Atsakyti
QUOTE(Kreuklele @ 2007 10 23, 13:38)
zinai maciau pas mus vaistinej ta-derma exomega krema - kaina 56 litukai - na nezinau ar toks pats koki tu vartoji ...  4u.gif

Aš irgi noriu žinoti kur kur kur bigsmile.gif

Atsakyti
na aš jau tepu medutes rekomenduotu tepaliuku - kvapas tikrai malonus, tepasi labai smagiai, kol kas tik du kartus tepiausi tai kažkokių pokyčių nepastebiu ax.gif

o šiaip - artėja žiema, dėmės vis labiau raudonuoja doh.gif
šviečia tiesiog iš tolo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 10 24, 10:50)
na aš jau tepu medutes rekomenduotu tepaliuku - kvapas tikrai malonus, tepasi labai smagiai, kol kas tik du kartus tepiausi tai kažkokių pokyčių nepastebiu  ax.gif

o šiaip - artėja žiema, dėmės vis labiau raudonuoja  doh.gif
šviečia tiesiog iš tolo  doh.gif

nu labai tikiuosi kad pades nors kiek.

man lyg viskas buvo sumazeje , bet va nusidaziau plaukus ir ryte vel visas veidas baisus.matyt yra kazkoks rysys tarp to verysad.gif
Atsakyti
man kažkaip nėra tokio ryšio mastau.gif
va net plaukus dažausi ir galvoje turiu pso - būna baisu tepti, bet labai mažai paperšti iš pradžių ir viskas rolleyes.gif

bet ką su galva daryti? doh.gif
šiandien pamačiau kokio milžiniško dydžio dėmes dvi turiu blink.gif negalvojau kad taip blogai blink.gif
nu niekaip neįveikiu....tepu ir hormonais - tuom kart, po kelių dienų žiūrėk vėl viskas bujoja verysad.gif nežinau ko griebtis schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Oi, galva ir pas mane baisi šiuo metu, o pas gydytoją nėr kada nulėkt...O be knygelės nesinori pirkt, labai jau brangu...
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 10 24, 13:50)
Oi, galva ir pas mane baisi šiuo metu, o pas gydytoją nėr kada nulėkt...O be knygelės nesinori pirkt, labai jau brangu...

o kas tau padeda?
man is hormoniniu elakonas grauzdavo baisiai tai nebenaudoju
dabar tepu daivobet,a odai skirta.....praskirstau plaukus ir tepu unsure.gif
bet cia jau gal stipresnio kazko reikia doh.gif

o dar jeigu susinervuoju darbe - rankos galvoj nu ir viskas blink.gif
jauciu nuo lietimo taip pat pleciasi
reikia mesti lauk si iproti unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Galvai kas nebandėt galit pabandyt Neutrogenos T/Gel šampūną,tik būtinai kad būtų TOTAL mirksiukas.gif šiaip jis brangokas(mokėjau virš 30lt),bet neturi tokios smarvės kaip mrs.Poters.Ir man labai padėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rake @ 2007 10 23, 14:16)
pas mus - tai kur

ir aisku kokioj vaistinej

QUOTE(spanguole22 @ 2007 10 23, 14:46)

maciau farmos vaistineje mandarine(vilniuje) a-dermos produktu, nezinau ar bus tas apie kuri kalbate, eurovaistinese irgi a-derma prekivo anksciau- dabar nezinau ax.gif
o as po 2 metu atostogu isejau i darbuka, galvojau pageres, bet schmoll.gif skauda pirstus ranku o ir kojos verysad.gif tiesa, man patiko kojoms kremukas Eucerin su slapalu10%. galvoju ir kitus produktus isbandyti is sios serijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 10 24, 19:33)
o kas tau padeda?
man is hormoniniu elakonas grauzdavo baisiai tai nebenaudoju
dabar tepu daivobet,a odai skirta.....praskirstau plaukus ir tepu  unsure.gif
bet cia jau gal stipresnio kazko reikia  doh.gif

o dar jeigu susinervuoju darbe - rankos galvoj nu ir viskas  blink.gif
jauciu nuo lietimo taip pat pleciasi
reikia mesti lauk si iproti  unsure.gif

Aš jau kokius metus naudoju dermovate losjoną, man jis vienintelis išgydo galvą, nes nuo tepalų man slinkdavo plaukai, o nuo šito kažkaip to nepastebėjau. Be to, žymiai paprasčiau naudoti, negu tepalus, ir nereikia paskui su skarele vaikščioti doh.gif Dermovate'as hormoninis, bet aš prieš hormonus nusiteikusi nesu. Kadangi naudoju tris-penkias dienas per mėnesį, tikiuosi, labai nepripras oda unsure.gif Be to, naudojant lengvesnius tepalus, man tik apgydydavo, o visiškai nenuimdavo, ir, kaip tu sakai, rankos galvoj pastoviai, jau durnas įprotis buvo atsiradęs doh.gif Pvz žiūri teliką, o rankos galvoj doh.gif MB sakydavo: Lobio ieškai? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole22 @ 2007 10 23, 14:46)

atsiprasau neparasiau - eurovaistinej 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(`delfine` @ 2007 10 24, 10:50)
na aš jau tepu medutes rekomenduotu tepaliuku - kvapas tikrai malonus, tepasi labai smagiai, kol kas tik du kartus tepiausi tai kažkokių pokyčių nepastebiu  ax.gif

o šiaip - artėja žiema, dėmės vis labiau raudonuoja  doh.gif
šviečia tiesiog iš tolo  doh.gif

Delfine o kas tai per tepaliukas?
Atsakyti