Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

QUOTE(ryyd @ 2007 10 24, 22:41)
maciau farmos vaistineje mandarine(vilniuje) a-dermos produktu, nezinau ar bus tas apie kuri kalbate, eurovaistinese irgi a-derma prekivo anksciau- dabar nezinau  ax.gif
o as po 2 metu atostogu isejau i darbuka, galvojau pageres, bet  schmoll.gif skauda pirstus ranku o ir kojos  verysad.gif  tiesa, man patiko kojoms kremukas Eucerin su slapalu10%. galvoju ir kitus produktus isbandyti is sios serijos  ax.gif

man tai Eucerin labai tinka ir patinka labai gerai nuramina oda thumbup.gif
viskas tinka ak esu bandzusi ir losjonai ir prausikliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kreuklele: 25 spalio 2007 - 12:31
kalbesjausi su drauge , jai irgi pso ir galvoje labai daug.tai jai daktare israso gaminamus vaistineje vaistukus. vadinasi CASTELLANI .skaidrus skystis toksai.
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2007 10 24, 19:56)
Sveikutės 4u.gif Galvai kas nebandėt galit pabandyt Neutrogenos T/Gel šampūną,tik būtinai kad būtų TOTAL mirksiukas.gif šiaip jis brangokas(mokėjau virš 30lt),bet neturi tokios smarvės kaip mrs.Poters.Ir man labai padėjo bigsmile.gif

doh.gif draugas sako vieną dieną - gal tu pakeisk savo dušo žele, nes kažkokiu mišku smirdi biggrin.gif lotuliukas.gif
reikės pabandyti tavo šampūniuką rolleyes.gif

QUOTE(carvalho @ 2007 10 25, 09:15)
Aš jau kokius metus naudoju dermovate losjoną, man jis vienintelis išgydo galvą, nes nuo tepalų man slinkdavo plaukai, o nuo šito kažkaip to nepastebėjau. Be to, žymiai paprasčiau naudoti, negu tepalus, ir nereikia paskui su skarele vaikščioti doh.gif Dermovate'as hormoninis, bet aš prieš hormonus nusiteikusi nesu. Kadangi naudoju tris-penkias dienas per mėnesį, tikiuosi, labai nepripras oda unsure.gif Be to, naudojant lengvesnius tepalus, man tik apgydydavo, o visiškai nenuimdavo, ir, kaip tu sakai, rankos galvoj pastoviai, jau durnas įprotis buvo atsiradęs doh.gif Pvz žiūri teliką, o rankos galvoj doh.gif MB sakydavo: Lobio ieškai? hihihi.gif

man žyla doh.gif būtent toje vietoje kur tepu blink.gif

hihihi.gif

QUOTE(Kreuklele @ 2007 10 25, 13:02)
atsiprasau neparasiau - eurovaistinej  4u.gif
Papildyta:
Delfine o kas tai per tepaliukas?

kažkokios moteriškės pagamintas ax.gif
aš juo tepliojuosi dabar, bet kažkoks blogas periodas pas mane - viskas labai intensyvėja, tai greta teks ir hormonus pasitepti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos
galiu patarti gera sampuna,man padeda I-Soft kainuoja apie50lt, bet padeda. O rankom,kojom nupirkau vaistineje krema ftorocort kainoja apie4lt,hormoninis bet padeda nerealiai po3dienu man ant ranku nieko nebuvo. Tiesiog atejau i vaistine ir paklausiai nuo pso,seborejos ir dar anotacijoje parasyta nuo daugeliu ligu.O veidui taip pat geras kremas,bet nuo to kad nepleiskanuotu ziauriai tai Uriage kainuoja44lt.
Pabandykit gal kam nors pades ax.gif
Papildyta:
QUOTE(meduke @ 2007 10 17, 15:29)
o "fucidin" ar naudojot kuri?
siandien nusipirkau "elidel" ir vaistininke sake kad jis itrauktas i kompensuojamu vaistu sarasa.

As naudojau fucidin ispradziu israse dermotologe bet kainavo tikrai nebrangiai apie3lt, o dabar nakciai israse elidel taip pat kainuoja apie5lt, bet man jis nelabai padeda, o fucidin tai padejo
Atsakyti
QUOTE(Tatli @ 2007 10 29, 15:09)
As naudojau fucidin ispradziu israse dermotologe bet kainavo tikrai nebrangiai apie3lt, o dabar nakciai israse elidel taip pat kainuoja apie5lt, bet man jis nelabai padeda, o fucidin tai padejo

fucidinas kainuoja tikrai ne 3 litus. schmoll.gif Bent 20 lt tai tikrai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 29 spalio 2007 - 16:47
QUOTE(Ferrari @ 2007 10 29, 17:45)
fucidinas kainuoja tikrai ne 3 litus.  schmoll.gif  Bent 20 lt tai tikrai  unsure.gif

Zinokit ismeciau dabar bonkute bet pries 4men pirkau universiteto vaistinei tai tikrai mokejau iki5lt, nes dar pagalvojau kad jau labai pigiai kainuoja tikriausiai nepades, bet atvirksciai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatli @ 2007 10 29, 18:58)
Zinokit ismeciau dabar bonkute bet pries 4men pirkau universiteto vaistinei tai tikrai mokejau iki5lt, nes dar pagalvojau kad jau labai pigiai kainuoja tikriausiai nepades, bet atvirksciai lotuliukas.gif

jis kompensuojamas, ar pirkai su vaistu pasu?
Atsakyti
Labutis 4u.gif Šiandien tiesiog perskaičiau tokią žinute, noriu pasidalint su jumis smile.gif

Spalio 29 dieną minima pasaulinė žvyneline sergančiųjų diena. Šia liga serga apie 2-3 proc. žmonių. Lietuvoje daugiau nei 120 tūkstančių. Sergantieji šia liga kenčia tiek pat, kaip ir sergantieji vėžiu, deabetu, širdies nepakankamu, reumatoidiniu artritu bei depresija.

Laikykitės mergaičiukės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki, manau kad cia galiu greiciausiai suzinoti. ar fototerapija yra kaune ir kur??
Atsakyti
QUOTE(Tatli @ 2007 10 29, 16:09)

swoon.gif fucidin h kainuoja 19 su centais pati pirkau o elidel 66 litai irgi pirkau pries kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2007 10 30, 15:01)
swoon.gif fucidin h kainuoja 19 su centais pati pirkau o elidel 66 litai irgi pirkau pries kelias dienas.

biggrin.gif Tikrai nezinau apie ka mes cia kalbam, bet as pirkau univer vaist, tokia maza apvali bonkute veidui Elidel 1pr-5.0
Atsakyti
Sveikules, na senai cia bebuvau blush2.gif blush2.gif

echhh mano gava vel baisi ir nieztinti verysad.gif verysad.gif kunas viskas gerai , matyt vasara prie juros ir soliariumas pagelbejo ax.gif ax.gif yra vos keli zidinukai blyskus tokie bet tai juokas palyginus su galva doh.gif galva tai ..nezinau norisi ja pakeisti, vyras pirko dabar dermovata ..nes tikrai jau baisi galva , tai kai tepa ojj kaip cypiu nes tiek nudraskyta doh.gif (nakti matyt) ,sake zaizdos yra ...sakiau apsigydysiu biski ir pas gydytoja mausiu ..gal ka parekomenduos vietoj dermovate tirpalo unsure.gif unsure.gif

bet dar beda...sanariukus skaudet pradejo,keliu ypac verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir ranku pirtu kai kuriu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 01 lapkričio 2007 - 12:59