Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

QUOTE(Saulele-dienele @ 2008 01 06, 15:24)
Sveikos, isirasau ir as i jusu buri  verysad.gif  Liudna , kad turiu sita bjaurybe  verysad.gif  Bet yra kaip yra  verysad.gif 
As buvau pas gydytoja (man ji atsirado ant pedu ir kolkas niekur kitur dar jos nepastebejau. Gal ausyse dar? ) Tai ji man israse kazkoki DAIVOBET tepala? Ar girdejote ka nors apie toki?

Sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daivobeta naudoju jau metus ir esu juo patenkinta smile.gif Tai vienas geriausių tepalų, sėkmės tepliojantis ir ausis patepk mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos undineles, nepykit, neperskaiciau jusu visu temu, bet domina, ar kuri bandete gelbetis nuo sos ligos keisdamos gyvenimo buda, pavyzdziui rukancios mete rukyti, ar kiek apmazejo laiga?
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 08, 17:31)
sveikos undineles, nepykit, neperskaiciau jusu visu temu, bet domina, ar kuri bandete gelbetis nuo sos ligos keisdamos gyvenimo buda, pavyzdziui rukancios mete rukyti, ar kiek apmazejo laiga?

Sveikute,
kažkada šiek tiek buvau metus rūkyti, bet ne tik, kad nepamažėjo, o pasidariau pikta, pso taip pat schmoll.gif

Keistas pasakymas ir labai universalus, kurį mėgsta labai daug kas " keisk gyvenimo būdą" biggrin.gif norėčiau sužinoti kaip?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2008 01 08, 19:50)
Sveikute,
kažkada šiek tiek buvau metus rūkyti, bet ne tik, kad nepamažėjo, o pasidariau pikta, pso taip pat  schmoll.gif 

Keistas pasakymas ir labai universalus, kurį mėgsta labai daug kas  " keisk gyvenimo būdą"  biggrin.gif  norėčiau sužinoti kaip?
4u.gif  4u.gif  4u.gif

nezinau kodel, bet po svenciu labai daug nauju zidinuku atsirado, manau kad prisidejo nesveika mityba, nereguliarus miegas, nervai, dazniau rukydavau. labai bijau kad neatsirastu kur ant veido. jau trecia diena nerukau, ziuresiu kaip sureaguos mano zvyneliai.
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 08, 19:15)
nezinau kodel, bet po svenciu labai daug nauju zidinuku atsirado, manau kad prisidejo nesveika mityba, nereguliarus miegas, nervai, dazniau rukydavau. labai bijau kad neatsirastu kur ant veido. jau trecia diena nerukau, ziuresiu kaip sureaguos mano zvyneliai.

Atsisakymas rūkimo, visada sveikintinas thumbup.gif sėkmės tau ir gal tikrai viskas pagerės bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos undinėlės, su Naujaisiais visas!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau su jumis visomis pasikonsultuoti. Kadangi su vyru nusprendeme gaminti leliu mirksiukas.gif , tai pamaniau, kad su dermovate kremu reikia atsisveikinti (nors jis buvo man geriausias), nes jis hormoninis sad.gif tai jau menuo juo nesitepu ir labai isbere visa nugara ir ant veido truputi atsirado, tai eisiu pas gydytoja prasyt, kad israsytu ka nors efektyvaus nehormoninio. O Elidel hormoninis ir ar veiksmingas? Ir ka dar naudojate gero, efektyvaus ir nehormoninio?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 01 09, 17:17)
Sveikutes, norejau su jumis visomis pasikonsultuoti. Kadangi su vyru nusprendeme gaminti leliu  mirksiukas.gif , tai pamaniau, kad su dermovate kremu reikia atsisveikinti (nors jis buvo man geriausias), nes jis hormoninis sad.gif tai jau menuo juo nesitepu ir labai isbere visa nugara ir ant veido truputi atsirado, tai eisiu pas gydytoja prasyt, kad israsytu ka nors efektyvaus nehormoninio. O Elidel hormoninis ir ar veiksmingas? Ir ka dar naudojate gero, efektyvaus ir nehormoninio?

Galbut tave paguosiu, kai buvau nestuke.gif , sita liga visiskai pasitrauke.
Atrode, kad niekad ir nesirgau.
bet yra bet - po gimdymo, si liga vel atsigavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukee @ 2008 01 09, 22:08)
Galbut tave paguosiu, kai buvau  nestuke.gif , sita liga visiskai pasitrauke.
Atrode, kad niekad ir nesirgau.
bet yra bet - po gimdymo, si liga vel atsigavo  doh.gif

O iki nestumo naudojai hormoninius vaistus?
Atsakyti
Nejaugi daugiau niekas negali patarti ar pasidalinti patirtimi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 01 11, 11:12)
Nejaugi daugiau niekas negali patarti ar pasidalinti patirtimi sad.gif

Žinau, kad neharmoninei yra Psorijaten ir Daivonx smile.gif žinoma nepamiršk puoselėt savo odikės, kremais, aliejais.... maudydamasi įsiberk jūros druskos, prauskis dušo aliejumi, o ne muile smile.gif bet visa tai, tikriausiai ir pati žinai ax.gif Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, senokai besilankiau čia, žiūriu gi temelė pamiršta jau 4 puslapyje atsidūrus doh.gif

tai štai atėjo žiema - atėjo vargeliai sad.gif
na atsigauna mano pso po fototerapijos (bet ir tai labai ilgai tempėm manau) 4u.gif
tik va nauja bėda - galvoje oij oij kas dedasi net baisu kartais.... bet esmė ta, kad pradėjo "lipti" tiesiog ant galvos kraštų - ir mažos raudonos dėmelės matosi ant kaktos unsure.gif
nebežinau jau ką daryti, daivobetu tepu - nepadeda jau visiškai schmoll.gif
užsirašiau pas gydytoja, kad kokių vaistų išrašytų. O gal kas iš patirties ką nors patarsit, nes tie gydytojai tai... irnesakyk.gif tai bent pasiprašyčiau daug daug vaistų prirašyti biggrin.gif kuriais eksperimentuoti galėčiau wink.gif
Atsakyti