Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

nu as irgi visokiausius budus bandau ax.gif
bet is tikruju fototerapija esu labai patenkinta 4u.gif
nu taip, man nedingo visiskai tie zvyneliai, bet as kaip pamenu save tokiu metu pernai metais tai oj oj kokiu nemaloniu demiu turejau blink.gif odabar ju nera ax.gif tik mazytes demeles...kurios tikiuosi daug nesiples - o jei ir plesis - as joms vel fototerapiniu spinduliu uzteiksiu tongue.gif

problema pas mane galvoje, va jos tai nesusigaudau kaip gydyt blink.gif tai teplioju daivobetu ir tuo viskas pasibaigia unsure.gif

dabar nusprendziau dar pabandyti pasidaryti pati kremuka - maisysiu su auksinio uso sultimis
tai pranesiu jei bus kokiu pokyciu ax.gif
Atsakyti
delfine, skaičiau, kad http://www.gkklinika.com turi UVB šukas, skirtas psoriazės pažeistai galvos odai gydyti.

Aš savo vaikui jau antra savaitė galvos odą tepu Negyvosios jūros vandeniu. Vakar pastebėjau, kad dingo odos rausvumas ir oda tapo šviesi ir be pleiskanyčių. Kaip suprantu čia pagerėjimas (tfu tfu tfu)? Mielosios, parašykit kaip atrodo oda, kai liga kuriam laikui atsitraukia.
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2007 12 06, 09:32)
delfine, skaičiau, kad http://www.gkklinika.com turi UVB šukas, skirtas psoriazės pažeistai galvos odai gydyti. 

Aš savo vaikui jau antra savaitė galvos odą tepu Negyvosios jūros vandeniu. Vakar pastebėjau, kad dingo odos rausvumas ir oda tapo šviesi ir be pleiskanyčių. Kaip suprantu čia pagerėjimas (tfu tfu tfu)? Mielosios, parašykit kaip atrodo oda, kai liga kuriam laikui atsitraukia.

aciu uz nuoroda mirksiukas.gif

manau tavo vaikeliui pagerejo bigsmile.gif
o kokiu cia vandeniu tepei? kur ji isigijai
Atsakyti
o mano panelytei negereja schmoll.gif , tepu tuo losjonu, bet matau kaip dideja tas plemas gavoje ir dar vienas kokio 1cm skersmesns salia to didesnio atsirado
, ir ant kelienio dar vienas plemukas uzderejo, nezinau gasl reiktu vel nueiti pas gydytoja, gal koki afototerapija paskirs g.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 12 07, 14:26)
aciu uz nuoroda  mirksiukas.gif

manau tavo vaikeliui pagerejo  bigsmile.gif
o kokiu cia vandeniu tepei? kur ji isigijai

Vanduo iš Negyvosios jūros. Viena pažįstama iš Izraelio atvežė smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2007 12 12, 15:42)
Vanduo iš Negyvosios jūros. Viena pažįstama iš Izraelio atvežė  smile.gif .

aisku - galvojau kazkur cia LT gavot doh.gif

Ei undineles - kur prapuolet? bigsmile.gif
negi visos isgijot? bigsmile.gif

mano demeles pajuto ziema - smagiai atsigaudineja, dygsta kaip daigai pavasari is po saltos zemes biggrin.gif

bet kadangi zinau jog situacijai pablogejus bus galima eiti pasikaitinti spinduliais fototerapiniais tai net depresija manes neuzpuola bigsmile.gif

Pasidariau kremuka su auksiniu usu...nu nezinau keleta kartu tik tepiau tai negaliu pasakyti kad kazkoki stebukla jis daro g.gif

bet bent si ta pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės Undinėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
senokai čia bebuvau, bet ir jūs aptingusios cool.gif Teko gerti vaistų su B vitaminu tai atsirado kelios naujos diemelės unsure.gif tai aš jas Daivobetu teplioju mirksiukas.gif ir auksiniu ūsu su aliejum, na nedepresuoju dėl tų kelių taškeliu, vistiek taip gerai kaip dabar neatrodžiau kokią 10 m biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Čia kalbat apie parvežtą negyvosios jūros vandenį, o jei negyvosios jūros druską patirpinti bigsmile.gif gal taip pat padėtu bigsmile.gif

Sėkmės visoms laukiant švenčių newyear.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
Isiterpsiu ir as smile.gif truputelis patirties - mano teciui labai stipri zvyneline pasireiskusi po visa kuna, dar vasara visas kasesi ir pilnas butas tu baltu pleiskanu ant kilimu buvo, tai vat nuvaziavo i Baltarusija i tokia sanatorija BEREZINA, kuri skirta odos ligu gydymui, tai zinokit dongo tie balti randai, liko tik kai kur raudoni, bet jie neniezti ir nepleiskanoja, tai zinokit tikrai geras gydymas ten ir vaiku ir suagusiu, gydo taip pat kazkokiais savo gaminimo tepalais, pati dar ten nebuvau, bet tecio rezultatai nustebino, net pats gydytojas nustebo... bet siaip dar gerai tai, kad kainos ten 3 kartus mazesnes nei pas mus druskininkuose thumbup.gif
tai tokios tokeles, jeigu kazkas supranta ar moka skaityt rusiskai, idedu nuoroda http://www.sanatorii.by/?obj=148#М&#...;ль
gal salygos ir netobuliausios, bet sveikatele ir grazi isvaizda svarbiausia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ir aš senokai čia nebuvau... ax.gif , bet noriu pasidalinti - omega 6 kremukas padėjo, jaučiuosi daug geriau, t.y. neniežti, o ir oda palygėjo, pleiskanos dingo rolleyes.gif
Tik kremukas jau baigiasi unsure.gif , kai visam kūnui, tai daug reikia.

O dar vakar parvežė geriamų omega 6, žiurėsiu, kaip jie veiks blush2.gif
Atsakyti
Meginos,o gali zvynelines zidiniai atsirasti ant delnu? Kazkaip keistai mano sunaus delnai atrodo,vaizdas toks,kad ten prasideda zvyneline...Panasiai,kaip ir nat pedu...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2007 12 28, 16:19)
Meginos,o gali zvynelines zidiniai atsirasti ant delnu? Kazkaip keistai mano sunaus delnai atrodo,vaizdas toks,kad ten prasideda zvyneline...Panasiai,kaip ir nat pedu...

Labai gaila, bet gali būti ir ant delnų ir ant padų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 12 28, 15:31)
Labai gaila, bet gali būti ir ant delnų ir ant padų  unsure.gif

Blogai...ant pedu nors nesimato,o delnai...
Atsakyti