Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

QUOTE(Kler @ 2008 03 26, 10:54)
bet jei as tuos hormoninius , t.y. Daivobet tik kokius tris vakarus uztepiau ant vieno pirsto, tai jau man Daivonex nebeveiks?? blink.gif  blink.gif gal dar nespejau organizmo labai prie hormonu pripratint g.gif 
tai va, ir as galvoju, Daivonexu gal ir patepliosiu, bet jei neisgis iki galo, bet ir neplis, tai gal su rimtesniais vaistais neskubesiu g.gif

tik svarstau, nuo ko man cia atsinaujino? ar dar nebuvo visiskai praeje (nors jau nieko nebesimate), ar tkrai vyno per daug, o gal nepatiko pirtis? nors siaip skaiciau, kad daugumai serganciu pirtis i nauda g.gif

O po Daivonexo i soliariuma nueit nenori? Man labai padeda - damusa visus likucius, kuriuos kremas neiveikia. Be to, odos spalva irgi grazi pasidaro mirksiukas.gif.
Atsakyti
Sveika merginos,ir as su ta pacia problemele,gal galite patarti kom geriau tepti galva,pas mane tik galvoje.Vyras nupirko Daivobet tepala,bet as maitinu savo pieneliu dukrele,net nezinau ar galima jo tepti ar ne?.......
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 03 26, 12:12)
Sveika merginos,ir as su ta pacia problemele,gal galite patarti kom geriau tepti galva,pas mane tik galvoje.Vyras nupirko Daivobet tepala,bet as maitinu savo pieneliu dukrele,net nezinau ar galima jo tepti ar ne?.......

Mano vyras galvą teplioja betnovate losjonu 4u.gif O kai jau visai blogai būna tai tada daivobet tepalu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 26 kovo 2008 - 12:27
sveikos 4u.gif netyčia užėjau šią temelę ir aš turiu tokią bėdą, kai tai sužinojau prieš 6 metus maniau, kad dangus užgrius doh.gif bet nieko susitaikiau 4u.gif dabar jau kokie 3 metukai man ji nebepaūmėja, kartais labiau pavsariop vieną opelė atsiranda patepu ir pranyksta biggrin.gif bet užtat ant kūno turiu pėdsakų baltų lopelių, kurie liko užgijus opelėms (na aš taip jas vadinu)... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2008 03 26, 13:36)
sveikos  4u.gif netyčia užėjau šią temelę ir aš turiu tokią bėdą, kai tai sužinojau prieš 6 metus maniau, kad dangus užgrius doh.gif  bet nieko susitaikiau 4u.gif  dabar jau kokie 3 metukai man ji nebepaūmėja, kartais labiau pavsariop  vieną opelė atsiranda patepu ir pranyksta biggrin.gif bet užtat ant kūno turiu pėdsakų baltų lopelių, kurie liko užgijus opelėms (na aš taip jas vadinu)... biggrin.gif

o kom tepliojate,kad nepaumetu?
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 03 26, 14:48)
o kom tepliojate,kad nepaumetu?

niekuo... ax.gif nesuprantu ir pati, bet kai jų buvo mane gydė kvarcinėm lempom, gal tas įtakojo g.gif o į soliariumą griežtai uždraudė eiti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 03 26, 13:12)

As irgi maitinu, tai stengiuosi netepti. Galvai tai turiu tokia lempa UVB spinduliu kaip sukos, tai padeda.Daivobeta tik ant kaktos uztepu, kad nesimatytu. O tu galvai Daivonexa losjona nenori pabandyti? O dar galvai zinai viena naturalios medicinos recepta - tikrai neblogas. Sumaisai 3 saukstus ricinu aliejaus, puse citrinos sulciu ir puses pakelio mieliu ir uztepi siuo tepaliuku galvos oda. Apvinioji plevele (as tokia limpancia kur maistui vinioju). Palaikau kokia valanda, tada nuplaunu. Visas zvynas nueina, ir visai neriebu. Plaukai tokie grazus gaunasi nuo to. Gal kam pades toks receptukas 4u.gif.
Atsakyti

zinok Daivobet yra ne galvai skirtas, o kunui.siaip yra visokiu specialiu vaistu,skirtu galvai.esu naudojus gal kokiu triju rusiu ir visi jie man padejo.gaila,kad pavadinimu neprisimenu.o tepuosi as jais tol kol apmazeja.kai dingsta netepu, kai atsiranda vel pasitepu.dalykas tas, kad tas pagerejimas yra laikinas, bet svariausia yra nedraskyti tu sasiuku.
svarbiausia nesinervuot ir maziau kreipt demesi i galva.galva tai ne veidas...
Atsakyti
QUOTE(Kler @ 2008 03 25, 09:07)
jeigu pirma karta ant rankos pirsto atsirades berimas pavartojus Daivonex ir Daivobet tepalus per kelias dienas isnyko, o va dabar, po geros savaites, vel pradeda atsirasti, verysad.gif  tai cia skaitosi tas budintis variantas ar kaip ji ten? g.gif tikriausiai per daug vyno buvo per sventes doh.gif  doh.gif
ar cia pas mane tokia trumpa remisija bus visada? unsure.gif velnias, kaip susinervinau is pacio ryto schmoll.gif  schmoll.gif

as ka tik sedejau ir pamaciau 3 pleiskanu luobelius ant rankos pirsto...labai sunerimau....labai labai tikiuosi kad tai ne pso verysad.gif unsure.gif

QUOTE(Kler @ 2008 03 25, 10:51)
ir dar klausimelis - jei as si karta gydyciau tik Daivonexu (nes Daivobet, kaip suzinojau, hormoninis), ar uztektu tokio gydymo ar tuos vaistus butina vartoti kartu, kaitaliojant?

man gydytoja liepe naudoti kaitaliojant
Daivobet hormoninis, bet to hormono koncentracija siuolaikiska - sumazinta minimaliai. Jis nugydo uzdegima - demeles raudonuma
Daivonex - nehormoninis tepaliukas kuris gydo pati zvyna...
taigi jos patarimas man buvo jokiu budu netepti vien daivobeto (nes oda pripranta), o maisyti kartu su daivonexu...deja vienas daivonexas man tikrai nepadetu....

QUOTE(mažulė @ 2008 03 26, 13:56)
niekuo... ax.gif nesuprantu ir pati, bet kai jų buvo mane gydė kvarcinėm lempom, gal tas įtakojo g.gif o į soliariumą griežtai uždraudė eiti g.gif  biggrin.gif

as pastebejau kad po tu lepmu (na as vadinu fototerapija) mano demeles kur kas ne tokios agresyvios rolleyes.gif todel tikiuosi kad dar po keleto gydymu galiu tiketis tikrai geru rezultatu - laikau kumscius uz tai biggrin.gif

QUOTE(Lilajar @ 2008 03 26, 14:00)
As irgi maitinu, tai stengiuosi netepti. Galvai tai turiu tokia lempa UVB spinduliu kaip sukos, tai padeda.Daivobeta tik ant kaktos uztepu, kad nesimatytu. O tu galvai Daivonexa losjona nenori pabandyti? O dar galvai zinai viena naturalios medicinos recepta - tikrai neblogas. Sumaisai 3 saukstus ricinu aliejaus, puse citrinos sulciu ir puses pakelio mieliu ir uztepi siuo tepaliuku galvos oda. Apvinioji  plevele (as tokia limpancia kur maistui vinioju). Palaikau kokia valanda, tada nuplaunu. Visas zvynas nueina, ir visai neriebu. Plaukai tokie grazus gaunasi nuo to. Gal kam pades toks receptukas  4u.gif.

is kur?????!!!! bigsmile.gif kur pirkot kiek kainavo - as ju labai noriu ir svarstau isigyti bigsmile.gif
aciu uz receptuka - gal reiks ir ji pabandyti doh.gif
beja mano mama kazkur per TV ziurejo - sake padeda semenu aliejus
tai jau ir to saldytuve turiu, tik dar kazkaip netepiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 03 26, 16:14)
as ka tik sedejau ir pamaciau 3 pleiskanu luobelius ant rankos pirsto...labai sunerimau....labai labai tikiuosi kad tai ne pso  verysad.gif  unsure.gif
Daivobet hormoninis, bet to hormono koncentracija siuolaikiska - sumazinta minimaliai. Jis nugydo uzdegima - demeles raudonuma
taigi jos patarimas man buvo jokiu budu netepti vien daivobeto (nes oda pripranta), o maisyti kartu su daivonexu...deja vienas daivonexas man tikrai nepadetu....
as pastebejau kad po tu lepmu (na as vadinu fototerapija) mano demeles kur kas ne tokios agresyvios  rolleyes.gif todel tikiuosi kad dar po keleto gydymu galiu tiketis tikrai geru rezultatu - laikau kumscius uz tai  biggrin.gif
is kur?????!!!!  bigsmile.gif  kur pirkot kiek kainavo - as ju labai noriu ir svarstau isigyti  bigsmile.gif
aciu uz receptuka - gal reiks ir ji pabandyti  doh.gif
beja mano mama kazkur per TV ziurejo - sake padeda semenu aliejus
tai jau ir to saldytuve turiu, tik dar kazkaip netepiau  ax.gif

As kai gyvenau Belgijoje turejau toki super-puper draudima, tai jis man ta lempa ir nupirko. Kainavo apie 200 eur. Ji tinka galvai ir jeigu nera daug demiu tai ir odai. Vadinasi dermalight 80. Liuks daiktas, tik pas mane dabar jau per didelis plotas pasidare, tai reikia nuvaryti i kabina bent keliems kartams, o tada dasimusti su ta lempa. As siaip esu tokia prie tinginiu, net vitaminu reguliariai negaliu gerti, o ka jau kalbeti kiekviena diena skirti 10 min su lempa sviestis. Galva pasvieciu, o kitur tai schmoll.gif.
O kas zinote kur Vilniuje netoli Savanoriu prospekto fititerapija galima padaryti? Nes man iki santariskiu toli vazineti, o su mazu vaiku tai isvis.
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 03 26, 15:14)
as ka tik sedejau ir pamaciau 3 pleiskanu luobelius ant rankos pirsto...labai sunerimau....labai labai tikiuosi kad tai ne pso  verysad.gif  unsure.gif

o va pas mane ant pirsto ne pleiskanojimas, ir jokio zvyno nera, o tarsi daug maziuku taskiuku iskile, net nemoku paaiskint doh.gif ir tie taskiukai tokie kuno spalvos, ne raudoni. pirma karta kai buvo, tai pradzioj net neatkreipiau demesio, po to jie truputi padidejo, pasidare kaip kokie spuogiukai, tada turbut pratruko ir isdziuvo, ir va tada ten ofa pasidare tokia sausa, tarsi serpetojanti. kadangi nelabai kreipiau demesi, tai ir nelabai atsimenu, kaip ten viskas atrode. o vakar, kai vel pasirode taskiukai, iskart pradejau vel tepti su Daivonexu, tai lyg sustojo procesas g.gif

man irgi gydytoja buvo patarus maisyt Daivonex su Daivobet, bet as galvoju gal vienu Daivonex pabandyt dabar g.gif ar jis vienas neturi jokio poveikio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kler: 26 kovo 2008 - 17:49
QUOTE(Lilajar @ 2008 03 26, 16:49)
As kai gyvenau Belgijoje turejau toki super-puper draudima, tai jis man ta lempa ir nupirko. Kainavo apie 200 eur. Ji tinka galvai ir jeigu nera daug demiu tai ir odai. Vadinasi dermalight 80. Liuks daiktas, tik pas mane dabar jau per didelis plotas pasidare, tai reikia nuvaryti i kabina bent keliems kartams, o tada dasimusti su ta lempa. As siaip esu tokia prie tinginiu, net vitaminu reguliariai negaliu gerti, o ka jau kalbeti kiekviena diena skirti 10 min su lempa sviestis. Galva pasvieciu, o kitur tai  schmoll.gif.
O kas zinote kur Vilniuje netoli Savanoriu prospekto fititerapija galima padaryti? Nes man iki santariskiu toli vazineti, o su mazu vaiku tai isvis.

wow, tikrai nera brangus daiktas, o jeigu dar ir odai naudoti galima tai is viso liuksas thumbup.gif mna pamenu kazkada gydytoja sake - imk ir nusipirk....jeigu ji siule gal zinojo kur gauti...kai kita karta eisiu butinai uzklausiu, gal pasakys kur nusipirkti ax.gif

QUOTE(Kler @ 2008 03 26, 18:44)
man irgi gydytoja buvo patarus maisyt Daivonex su Daivobet, bet as galvoju gal vienu Daivonex pabandyt dabar g.gif  ar jis vienas neturi jokio poveikio?

tai tu bandyk, gal tau tures poveiki mirksiukas.gif
Atsakyti