QUOTE(Kler @ 2008 03 25, 09:07)
jeigu pirma karta ant rankos pirsto atsirades berimas pavartojus Daivonex ir Daivobet tepalus per kelias dienas isnyko, o va dabar, po geros savaites, vel pradeda atsirasti,

tai cia skaitosi tas budintis variantas ar kaip ji ten?

tikriausiai per daug vyno buvo per sventes
ar cia pas mane tokia trumpa remisija bus visada?

velnias, kaip susinervinau is pacio ryto
as ka tik sedejau ir pamaciau 3 pleiskanu luobelius ant rankos pirsto...labai sunerimau....labai labai tikiuosi kad tai ne pso
QUOTE(Kler @ 2008 03 25, 10:51)
ir dar klausimelis - jei as si karta gydyciau tik Daivonexu (nes Daivobet, kaip suzinojau, hormoninis), ar uztektu tokio gydymo ar tuos vaistus butina vartoti kartu, kaitaliojant?
man gydytoja liepe naudoti kaitaliojant
Daivobet hormoninis, bet to hormono koncentracija siuolaikiska - sumazinta minimaliai. Jis nugydo uzdegima - demeles raudonuma
Daivonex - nehormoninis tepaliukas kuris gydo pati zvyna...
taigi jos patarimas man buvo jokiu budu netepti vien daivobeto (nes oda pripranta), o maisyti kartu su daivonexu...deja vienas daivonexas man tikrai nepadetu....
QUOTE(mažulė @ 2008 03 26, 13:56)
niekuo...

nesuprantu ir pati, bet kai jų buvo mane gydė kvarcinėm lempom, gal tas įtakojo

o į soliariumą griežtai uždraudė eiti
as pastebejau kad po tu lepmu (na as vadinu fototerapija) mano demeles kur kas ne tokios agresyvios

todel tikiuosi kad dar po keleto gydymu galiu tiketis tikrai geru rezultatu - laikau kumscius uz tai
QUOTE(Lilajar @ 2008 03 26, 14:00)
As irgi maitinu, tai stengiuosi netepti. Galvai tai turiu tokia lempa
UVB spinduliu kaip sukos, tai padeda.Daivobeta tik ant kaktos uztepu, kad nesimatytu. O tu galvai Daivonexa losjona nenori pabandyti? O dar galvai zinai viena naturalios medicinos recepta - tikrai neblogas. Sumaisai 3 saukstus ricinu aliejaus, puse citrinos sulciu ir puses pakelio mieliu ir uztepi siuo tepaliuku galvos oda. Apvinioji plevele (as tokia limpancia kur maistui vinioju). Palaikau kokia valanda, tada nuplaunu. Visas zvynas nueina, ir visai neriebu. Plaukai tokie grazus gaunasi nuo to. Gal kam pades toks receptukas

.
is kur?????!!!!

kur pirkot kiek kainavo - as ju labai noriu ir svarstau isigyti
aciu uz receptuka - gal reiks ir ji pabandyti
beja mano mama kazkur per TV ziurejo - sake padeda semenu aliejus
tai jau ir to saldytuve turiu, tik dar kazkaip netepiau