QUOTE(`delfine` @ 2008 03 15, 20:06)

negalvok kas bus ateityje nes nuo to geriau tikrai nepasidarys
aš taip pat nesivarginu galvoti...man kažkada tyrė visus tuos sąnarius irgi nieko nerado, o kad psoriazė tupi pas mane net nepaminėjau... matyt ir man dėl to sąnariukai paskauda, bet aš nelabai noriu eiti pas tuos gydytojus ir iš anksto diagnozuotis visokius artritus
ir pasakyk tu man - ką tau gydytoja prevencijai ir profilaktikai patarė? labai įdomu
taip kad laikomės drauge ir nenukabinam nosies
aciu, `delfine`

jau skaitant foruma nuo pat pradzios tu man artima dusia pasirodei, o paaiskejo, kad ir bedos labai panasios
man del keliu sanariu pirmam kurse net angina sugalvojo isoperuot

aisku, ne velnio nepadejo

o nebutu islindus jinai ant pirsto, tai dar ilgai buciau sukus galva, ko cia as tokia pavepus

paprastai as megstu viska issiaskint, kad galeciau imtis veiksmu. bet va si karta grizau is gydytojos, prisiskaiciau info internete, sedziu, zliumbiu ir sakau vyrui - geriau jau buciau nezinojus, juk vis tiek nieko padaryt negaliu
nepatikesit, suzinojus diagnoze pirmom dienom net kazkaip labai rimtai svarstem persikelt gyvent ten, kur silciau, kokia pietu europa. bet kai gyd Grigaitiene pasake, kad labiausiai tiktu Kalifornijos klimatas

, atsoko fantazija

be to, mokslus baigus ir juodo darbo dirbt kazkaip nesinori
guodziu save tuo, kad bandysiu ispest is tos ligos kas geriausia ir ko anksciau sau neleisdavau - pirksiu brangia, naturalia kosmetika, kelis kartus per metus vazinesiu pasisildyt, lankysiu baseina, neleisiu saves nervint
o gyd reumatologe kol kas dar nieko daug nepasake, nes is pradziu dar dave siuntima i Kairiukscio gatve, kad patvirtintu, ar tikrai psoriaze. tai buvau penktadieni ten pas ginekologe ir pas dermatologe. ginekologe prieme kruva tepineliu, kad atmesti infekcijos galimybe, o dermatologe patvirtino, kad tikrai galvoj psoriaze (ant pirsto jau nebelike). tai va kita savaite, kai turesiu rezultatus tepineliu, tai dar skambinsiu reumatologei. bet siaip tai jinai tik israse Diclaco, sake gert, jei labai skaudes. paziurejo plastaku rentgenograma, sake nieko nesimato, paguode, kad vasarop paprastai buna geriau, ir kad gydyma turbut pradetu, jei sanariukai sutintu.
radau dar rusu forume apie psoriaze tokia knyga, tai dabar skaitau. tokia sakyciau, gana issami. apie jos kilmes teorijas, tradicinius ir netradicinius gydymo budus, vaistus ir ju poveiki. zodziu, jei noretumet, galeciau atsiusti.
ir dar karta aciu uz gerus zodzius
QUOTE(naca @ 2008 03 15, 23:25)
man baisiausias dalykas vaziuot ilgai autobusu - tada jau ilgokai kelius maudzia. bet jau senokai vaziavau, tai senokai ir skaudejo.
mano anyta irgi serga ir artrita turi, bet jau seniai jai daugmaz vienodai tie sanariai, neumeja baisiai
va va, as irgi masina vaziuodama negaliu gale sedet. nu maksimum iki Elektrenu

tai arba seduos i prieki, arba keliuos kojas ant pakeleiviu
kai jau dabar zinau, kas man yra, tai galvoju, kad su tais visais maudimais ir sanariu nejudrumu dar butu galima gyvent, kad tik neblogetu. vat jeigu jau kiekvienas zingsnis skaudus, kaip cia kazkuriai is musu kad skaiciau yra, tai va tada tai jau eina sau...