Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

sveikutės 4u.gif Na va, pabuvom Klaipėdoj keletą dienų, pasideginau ir kągi - žvynų nebeliko rolleyes.gif Žinau,kad laikinai, bet vistiek fainaaa rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi savaitgalį Juodkrantėj kepiau, tai odytė lygi lygi, nu pasaka tiesiog wub.gif O ir mažiui laimės pilnos kelnės, jūrą dievina taip pat, kaip aš bigsmile.gif
Atsakyti
oij mergytes as irgi grizau nuo juros - nors ir labai trumpai ten teko pabuti bet vis sis tas ax.gif
apgydziau bent jau tuos neaiskios kilmes spuogelius mirksiukas.gif

vakar skaiciavau savo fototerapijos sekmingumo laika....suskaiciavau vos 3 menesius unsure.gif nes jau dabar buvusiose vietose pradejo kaltis zidinukai....
pagalvojau kad gal veiksmingumo laika sutrumpino tai, jog kai dariau fototerapija kaip tik vyko magistrinio rasymai ir gynimai....
tikiuosi kitas seansas bus veiksmingesnis ax.gif

per atostogas skaiciau tokia knyga, zymaus verslininko... isiminiau viena labai svarbia minti...
svarbiausiai yra tikejimas, nes jei netiki tarkim kad pasveiksi - tai kuri neigiama aura aplink save, kas ir skatina tavo nepasveikima.... (na ten apie kitka kalbejo bet pritaikyti ir ligoms galima)

ai va - nusprendziau PSO kankinti savo tikejimu dabar - anksciau ar veliau vis tiek pasiduos liezuvis.gif
Atsakyti
Remiantis mano kukliomis ziniomis (o esu pats issigydes daug sunkesne "nepagydoma" liga) egzistuoja vienintelis zvynelines-psoriasis gydymo budas. Psoriaze yra visiskai isgydoma tiksliai zinant jos priezastis ir su viena svarbia preliminaria salyga. Jei idomu - rasykit fivetrees@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(fivetrees @ 2007 07 24, 06:36)
Remiantis mano kukliomis ziniomis (o esu pats issigydes daug sunkesne "nepagydoma" liga) egzistuoja vienintelis  zvynelines-psoriasis gydymo budas.  Psoriaze yra visiskai isgydoma tiksliai zinant jos priezastis ir su viena svarbia preliminaria salyga. Jei idomu - rasykit fivetrees@yahoo.com

nu jei kažką žinote tai prašom viešai nono.gif Nes kvepia komercija toks paslaptingumas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 07 24, 08:10)
nu jei kažką žinote tai prašom viešai nono.gif Nes kvepia komercija toks paslaptingumas schmoll.gif

drinks_cheers.gif

arba viesai viska pasakojam arba bye bye....
mes cia daug "vieninteliu pagydanciu budu" ir esam skaite ir bande....
Atsakyti
QUOTE(fivetrees @ 2007 07 24, 06:36)
Remiantis mano kukliomis ziniomis (o esu pats issigydes daug sunkesne "nepagydoma" liga) egzistuoja vienintelis  zvynelines-psoriasis gydymo budas.  Psoriaze yra visiskai isgydoma tiksliai zinant jos priezastis ir su viena svarbia preliminaria salyga. Jei idomu - rasykit fivetrees@yahoo.com

Na idomu butu suzinoti ir kodel negalit viesai pasakyti?

Na merginos as pasiriziau ir nupirkau namini soliariumą delnams ir pedoms šilditi ax.gif tikiuosi kad bus matomas rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2007 07 24, 10:38)

Na merginos as pasiriziau ir nupirkau namini soliariumą delnams ir pedoms šilditi  ax.gif tikiuosi kad bus matomas rezultatas  biggrin.gif

na,kitose temose teko matyti tą fivetrees, tai galiu pasakyti, kad nieko labai gydančio neįžvelgiau, tiesiog propaguoja Lietuvoje naują kryptį - Kabalą ir tiek smile.gif Maniau vėl kokių žuvelių ar tepalų reklamuotojas smile.gif

oi,lauksim įspūdžių biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2007 07 24, 10:38)

Na merginos as pasiriziau ir nupirkau namini soliariumą delnams ir pedoms šilditi  ax.gif tikiuosi kad bus matomas rezultatas  biggrin.gif

kas cia per naminis soliariumas? mastau.gif
as vis galvoju progai pasitaikius su gydytoja susisiekti ir pasisneketi del naminio fototerapijos aparaciuko, gal kazka gales pasiulyti.... rolleyes.gif
Atsakyti
jis skirtas šiaip veidui bet kai pas mane pažeisti delnai ir pedos tai labai tinka biggrin.gif todel kad kai pabuvau prie juros nuo saules ant ranku beveik nesimato demeliu jos beveik dingo taigi tikiuosi kad ir delnus pavyks isgydyti
Taip jis atrodo:

http://www.senukai.l...50/50786080.JPG

As tai nieko negirdejau apie namini fototerapijos aparata ar yra toks? O pas kokia gydytoja jus vaikstot
Dar vienas klausimas žadu rudeni grižt į darbą ar nereikia jokios pažymos kad musu liga neužkreciama gal kas turejo toki patirti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleksa: 24 liepos 2007 - 10:29
Labutis. Nu zinot, pazymos dar niekas manes niekada neprase, nes as niekam nerodau savo pso, bet jei paprasytu, man jauciu butu labai skaudu, matyt as vis nesusitaikau su savo liga niekaip. Man norisi bet kokiais budais daryti ja maziau matoma, nesvarbu kad gali atsiliepti sveikatai.
Skin Cap' as vis dar labai padeda, bet kadangi naudoju tik 3 dienas per sav, tai per tas keturias likusias vel pablogeja truputi, akivaizdu kad norint kad butu tikrai gerai, reikia kasdien, ka as ir ruosiuosi daryti kai tik mano lelius gims. O liko jam dar 3 dieneles tupeti pilvuke smile.gif
Buvau ir as prie juros, tik pas mus vesu, tai net nusivilkti megztinio neisdrisau - saule ne per labiausiai silde. O jau kas pamato, sako kur taip veida idegei biggrin.gif
Beje, aleksa, o kur tu dirbi? jei prie maisto, tai gal ir reiketu pazymos...
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2007 07 24, 11:26)
jis skirtas šiaip veidui bet kai pas mane pažeisti delnai ir pedos tai labai tinka  biggrin.gif todel kad kai pabuvau prie juros nuo saules ant ranku beveik nesimato demeliu jos beveik dingo taigi tikiuosi kad ir delnus pavyks isgydyti
Taip jis atrodo:

http://www.senukai.l...50/50786080.JPG

As tai nieko negirdejau apie namini fototerapijos aparata ar yra toks? O pas kokia gydytoja jus vaikstot
Dar vienas klausimas žadu rudeni grižt į darbą ar nereikia jokios pažymos kad musu liga neužkreciama gal kas turejo toki patirti  blush2.gif

na del tos fototerapijos - siule ji man tada fototerapines sukas nusipirkti (kai as apie bioptrona jos klausiau)...tai pagalvojau kad gal daugiau yra sukurta fototerapijos produktu - na kad ir kur vaiksciojau i santariskes turejo toki aparaciuka kur zmonems ******, rankas, alkunes kaitina, siule ji man ir pazastis ten kaitinti...
tai ir mastau jei pas mane daugiausiai yra vienoj vietoj tai gal apsimoka paieskoti to aparato g.gif
aisku kaina manau bus nebloga, vien sukos ji sake kainuoja apie 1000 lt doh.gif
Atsakyti