Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

Kamiliuke, tu drasuole 4u.gif Pas tave blogiau atrodo negu pas mane, tad reikia ir man pradeti tos drasos semtis is kazkur...As nesu nei karto nusifotografavusi taip kad pso matytusi, ale kai ziuri is salies, tikrai neatrodo baisu.
Linkiu gerai pailseti ir kad saulute uzgydytu tavo demeles, tik nepersistenk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 07 10, 11:27)
Kamiliuke, tu drasuole  4u.gif Pas tave blogiau atrodo negu pas mane, tad reikia ir man pradeti tos drasos semtis is kazkur...As nesu nei karto nusifotografavusi taip kad pso matytusi, ale kai ziuri is salies, tikrai neatrodo baisu.
Linkiu gerai pailseti ir kad saulute uzgydytu tavo demeles, tik nepersistenk  rolleyes.gif

O ko čia gėdytis,kokia jau esi tokia juk ši liga nepagydoma tai ką visą gyvenimą ir slapstytis reikia kaip kokiai raupsuotai... doh.gif Na jau ne schmoll.gif Nieko aš tame blogo nematau,dabar sergančių šia liga daug literaturos irgi daug,kam nepatinka lai skaitosi ir šviečiasi kad nesibaidytų ir mūsų nenervuotų,Nes nervai kenkia grožiui o mums jo labai reikia thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gavau iš Norvegijos forumietės Ferrari parvežtų kremukų "Spenol", bandysiu tepliotis ir vyrui duosiu pamėginti smile.gif

Darbe šiuo metu baisi įtampa, nervinis išsekimas koks tai gavosi.. Tai nusipirkau jau homeopatinių tablečių "nervoheel", man visad padeda šitos firmos vaistai, tai gal ir nuo nervų padės, tikiuosi smile.gif Nes nebežinau ko ir griebtis, jaučiu paūmėjimą, niežti alkūnes, kaip nutarkuotos doh.gif

Kamiliuke, šaunuolė, kad nesigėdiji ligos didis.gif aš jau ir darbe išdrįsau trumpom rankovėm vaikščioti, šefas supranta, pastebėjęs paklausė nuo ko man psoriazė, matyt apsišvietęs labiau nei visas mūsų kaimukas mad.gif
Atsakyti
Kaip man patiktu toks klausimas nuo ko tau psoriaze, o ne kas cia tau yra? kai zmogus zino apie musu liga, tai ne taip ir baisu kad jis pamatys ar paklaus... O mano vyras pvz tai pirma karta apie tokia liga isvis girdejo.
Atsakyti
saunuole kamiliuke - tavo poziuris mane "veza" - baltai pavydziu tau - as tai nuolat palustu - linkiu pasigydyt per vasara 4u.gif
Atsakyti
kamiliuke saunuole clap_1.gif notworthy.gif notworthy.gif clap.gif kad daugiau musu tarpe butu drasesniu, as siaip tai irgi nesislapstau, bet kad pas mene tos pso vos matosi, keli plotai tokiu maziuku spuoguciu, tai nei man jie trugdo, nei labai ir matosi, tai ir i didvires nesiverziu smile.gif , nors kaip ant veido matesi tai pavargdavau aiskinti visiems klausinejanciams, kad cia liga ir paprastas kremas nepades, nes visiems kaskodel atrode kad veido oda issausejusi, o siaip as taip laiminga nes man kol kas labai saulute padeda, nors su galva vis dar problemos, be vaistu negaliu, o kuna jau menesis kaip netepu, tai kai kur dar sausa oda, o kai kur like tik tamsesnes demeles vietoje pso spuogo, visoms geru spinduliu biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 11 liepos 2007 - 14:09
QUOTE(aleksa @ 2007 07 05, 12:03)
Merginos norejau paklausti kas galvoje turit pso ar galima naudot skin-cap man atrodo kad man prasideda galvoje pso  blink.gif Na ir nezinau kaip man sustabdyti man kiekviena savaite atsiranda nauja demele jau stogas vaziuoja  ohmy.gif

Tikrai galima,naudojau daug kartų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kamiliuke @ 2007 07 10, 12:34)
O ko čia gėdytis,kokia jau esi tokia juk ši liga nepagydoma tai ką visą gyvenimą ir slapstytis reikia kaip kokiai raupsuotai... doh.gif Na jau ne schmoll.gif Nieko aš tame blogo nematau,dabar sergančių šia liga daug literaturos irgi daug,kam nepatinka lai skaitosi ir šviečiasi kad nesibaidytų ir mūsų nenervuotų,Nes nervai kenkia grožiui o mums jo labai reikia thumbup.gif

Tiesą pasakius,tikrai pavydžiu tau,kad gali taip laisvai rodytis nesigėdindama.Aš tai ir pliažų vengiu,stengiuos nusirengti kur nuošaliau,nors man daug nėra,bet ta baimė jau nuo mažų dienų atsiradusi.Gerai,kad vyrą turiu supratingą,jis visiškai nekreipia dėmesio į mano pso wub.gif
Atsakyti
Na drauges - kaip gyvuojat? bigsmile.gif
grizau pailsejus - o kita savaite i lengva komandiruote issiuncia tai dar atostogos pailges hihihi.gif

Norejau paklausti - ar kas nors turit pso prie akies? na man atsirado kazkokia sausa raudona demele akies kamputyje blink.gif
kai snekejau su gydytoja apie lupu kampucius (irgi sausejo labai ir kartais rausdavo) - sake kad pso sita vieta nebudinga....tai sakau gal ir akis nebudingai doh.gif

nu zodziu, jei pso tokioj vietoj pas mane isikure bus nelinksma schmoll.gif

Beja norejau paklausti - ar kas BIOPTRON naudojat ?
as per atostogas druskininku gydyklose nusprendziau nueiti i 10 min seansa BIOPTRON ir pakaitinti ten savo decolte (ji dabar ziauriai raudonavo kazkodel)....
nu ir ka - poveikis akivaizdus bigsmile.gif nueme ta sviesa visa raudonuma!!!!!

sakau rudeniop gal Vilniui reikes issinuomoti ta aparaciuka ir atidziau paziureti kaip pso reaguos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 15 liepos 2007 - 15:28
Labas rytas visoms,
Aš irgi jau po savaitės atostogų, bet kadangi oras buvo "nerealus", tai jaučiuosi nė kiek nepailsėjusi verysad.gif O dar siaubingai išbėrė nuo uodų įkandimų...Gerai tik, kad pso rami jau kokias dvi savaites, jau nebepamenu, kada vaistus naudojau thumbup.gif Ai tiesa, galvą gydžiausi dermovate losjonu blush2.gif
Bandysiu bent savaitgaliui iki jūros nulėkt, jei oras geras bus, nes visada po jūros ramybė kokiam mėnesiui wub.gif
Atsakyti
sveikos,mes irgi bandysim į pajūrį važiuot trečiadienį-sekmadienį pasibūti smile.gif Dar nežinom kur doh.gif Bet bandysim laimę biggrin.gif

delfine,peržiūrėjau tavo ir Glorijos foto, tai net silpna darosi iš to grožio... wub.gif Jaučiu teigiamų emocijų gauni tiek, kad užtenka ilgam laikui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 16 liepos 2007 - 10:16
Delfine, man buvo kazkas panasaus i pso ant abieju akiu virsutiniu voku, tai tesesi visa ziema, bet atejus pavasariui savaime isnyko, net nezinau ar tai pso ar ne buvo, vaistu nenaudojau, tik kremus drekinti, nes labai labai sausa oda ten buvo pasidarius, netgi dazytis kuri laika negalejau.
O kas ten per aparatas, kuris tau padejo? Papasakok placiau.
Atsakyti
Labas merginos vakar grizau is juros na zinot efektas tai geras demeles beveik nesimato bet ar tik ilgam? g.gif
Atsakyti