Įkraunama...
Įkraunama...

Bavarų pėdsekiai

na mes kai pasiemem suniukui irgi 3 men buvo, tai pirmas gal 2 sav i lauka vesdavom tikrai ne reciau kaip kas pusvalandi... ir musu tokis skardziabalsis buvo, kad vienas paliktas nesvarbu kiek valandu be sustojimo lodavo, kol kaimynai pradejo skustis. tai ir po siai dienai vienas buti neiprato... zodziu yra kaip yra smile.gif smagu tie sunys, bet as jei ne Robis, tai kito laikyt tikrai turbut nebepasiryzciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaJ @ 2010 01 08, 10:27)
Sveikinu, isigijai laaaabai grazu ir protinga suniuka  4u.gif
Galiu tik tiek pasakyti, kad musu grazuolis po dvieju paru suprato gyvenimo esme, kad daryti kur papuola negalima, baudziau labai grieztai. O siaip jusu maziukas juk dar  mazas, dar nemazai pavargsit, juk kaip mazas vaikas, o ir paauges vaikas juk i lova taip pat pridaro, tai ir suniukas tas pats. Neleidau is pat pirmu dienu nei draskyti nei tampyti, man taip patare seni sunininkai, nes sake, kad turesi veliau bedos. Bet va mano suniukas buvo 5 sav. istremtas pas mano  mama, tai susede ir sudraske, viska ka rado  biggrin.gif (batai, lietpalcio kampas, siurblio zarna ir t.t.) Nes ji ikurdino garaze, ir nebare, ai na ka padarysi, juk suo... Va su tokia filosofija ir sugrauze 5 poras batu (tarp ju ir zvejybiniai ir medziokliniai silti).
O balsa tai labai mazai rodo, bet kai pas  mama buvo, tai sake, labai lojo ant pastininkes 5 val. ryto. Va matyt suniukas, kai pasijuto teritorijos seimininkas (nes mes irgi bute), tai ir parode savo skardu balsa.
Bet pirma diena jis buvo labai pasimetes, bet mes zmones juk irgi taip panasiai elgiames. Taip, kad didziules kantrybes ir didziulio pasitenkinimo matyti pirmus auklejimo rezultatus.   thumbup.gif

Labuka bigsmile.gif ,MŪSŲ GRETOS DIDEJA ax.gif
tikrai isigijot gera,protingą šunįNesikartosiu,nes JurgaJ viska išsakė..
Bet jus ji naudosit pagal paskirtį,ar šeip?
Mes gyvename name,tai man papraščiau ji į lauka buvo vedžiot,o pavadi tai petnešas turėjau,nes antkaklį nusimaudavo (galva mažesnė už kakla)
O nuo zbitku vistiek neišsisuksit doh.gif ,mes jau perejom šitą http://public.fotki....iukas/zbitkai-/

Koks Robis gražus wub.gif ,tikras Bartas lotuliukas.gif

Pabadykit i jo guolio vieta minkstą žaisliuka padet ir ji vis į ta vieta veskit pasodint,gal pades g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 08 sausio 2010 - 22:55
Tikrai gretos tai didėja ir nebereikalo...Toks grožis doh.gif Na hyperaktyvumas pasibaigė lyg ir...tik neramu dėl buvimo vienam namuose,juk į parduotuvę kartu neisi g.gif O gal kas ir eina,aš tai vis neatkreipiu dėmesio smile.gif

Na jau lyg ir linksmiau,apsiramino...Daro viską namie,sakė po antro skiepo,kuris bus tik kitą sav dar 10 dienų nevest į lauką,taip veterinarinėj klinikoj patarė.

Dėl auklėjimo jau irgi galvoju gal į dresiruotojų rankas kolkas atiduoti,nors mes patys ne medžiotojai,mums nereikia pėdsakais sekti,bet smagu turėti energingą,protingą ir gerą šunį...

Gal kas Kaune turi ką parekomenduoti?Kol kas tai tik ''Reksą"nusižiūrėjus.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Jie labai imblus tik truputis darbo ir išmokinsit patys.Man Kaunas gana toli mirksiukas.gif

Boni,o šunelis jau varda turi ax.gif ,gal nuotraukytę,nes jie tikrai grąžūs bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 09 sausio 2010 - 00:02
Labas,
Kaune yra pora neblogų dresūros mokyklėlių, turi ir šuniukų ABC užsiėmimus nuo 3mėn. amžiaus smile.gif

Jeigu labai niokoja namus - nusipirkit narvą ir palikinėkit ten tuomet, kai būsit kur išėję, arba naktį. Mums tikrai padėjo. Aišku pirmom dienom cypdavo, bet papraščiausiai uždarydavom kambario duris ir nekreipdavom dėmesio 4u.gif

Va toks buvo mūsiškis prieš mėnesiuką (6mėn) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Na kol kas žiauriai namų neniokoja,bet panašu jog taip gali atsitikti.Jau irgi beskaitinėdama apie tą narvą didelį irgi išgirdau.Pas mus namie gal būtų viskas gerai,bet bute 2 durų vietoje arkos doh.gif Ale jetau kažkaip lyg ir gaila,nežinau nežinau...

Gal kas pasakys kaip būna vienas namie ir kaip prie to pratinti,kad pabūtų na nors 4 val per dieną...

Nuotraukytei jau šiandien bandysiu gaudyt kadrą ax.gif Gal žinot kokie svorio standartai?Mūsiškiui jei 3 mėn ir sav.7,8 kg

O jau,Neisha,tavo jau toks didelis 6 mėn doh.gif Super thumbup.gif Ale jie visi kaip broliai dvyniai smile.gif

Mes dabar jį maitinam kaip pardavėjas liepė,bet jis ištisai alkanas...Kur rasti kokias normas pagal svorį ar amžių?

Niekaip nesigula pas save,daug jis man jėgų ir pastangų man dabar kainuoja doh.gif Visur skaičiau jog gink dieve tik ne į lovą,tai kaip užkerėtas naktį praleidžia tik ant lovos,niekaip neina nuo jos ir viskas.Nemuši juk verysad.gif
Atsakyti
Turit negailėt šuns uždaryti į narvą - taip saugiausia tiek jums, tiek pačiam šuniukui. O jei jis nugrauš laidus, kuriais teka elektra? Jau tikrai geriau papratint prie narvos, nes jis dažnai ir ateityje praverčia (pvz atėjus svečiams ar parodose).

Kai pirkom, mūsiškis jau buvo pripratęs prie voljero (lauke šilta, vasara, tai ir augo visa vada lauke). Aišku parsivežus į naują aplinką cypė porą dienų, tačiau įpratinom. Kas svarbiausia - neiti guosti ir išleisti iš narvo, nes tada šunelis jus perpras "Oooo, jei daug cypsiu, tada mane išleis iš šito narvo!!!" 4u.gif Svarbu dar ir tai, kad narvas nebūtų lygi bausmei. Tai jam turi būti kaip namai, kur gali nueiti ir netrukdomas būti.

O kuom šeriat? Mes antrąkart keisim maistą, nes absurdas, 7 mėnesių šuniuką reikia vesti į lauką kas valandą, kad išsituštintų unsure.gif
Atsakyti
Tikrai jie visi kaip vienas,bet taip nuotraukose atrodo wub.gif bigsmile.gif

Pas mane tie zbitkai atsitikdavo,kai manęs namie nebudavo doh.gif .

O dėl svorio standartu,aš jums nieko nepatarsiu,nes mes per ankstesnio šeiminiko kaltė dok. neturim,tai aš jau susitaikiau ,kad po parodas mes nevaikščiosim ir nebesidomiu verysad.gif

Neisha,gražuolis jūsų tikrai,o kaip stovi wub.gif .Kaip kviečiat savo šunį?

Kad būtumėt matę šyrit vyras ruošiasi medžioklei,o tas vargšiukas nė per žingsnio neatsitraukia,tipo ir aš,bet.....liko namie,nuėjo prižidinio ir atsigulė ax.gif user posted image
Atsakyti
Jau kaip man gražu mūsų rudieji gulintys prie židinio thumbup.gif thumbup.gif super smile.gif

Mes savąjį šaukiam Harsu, šaukiant gerai susitrumpina "Hars" smile.gif mokam sėdėt ir gulėt, bet kažkaip neskiriu daug laiko dresūrai, o ir man pakvietus atbėga... Visgi tikrai labai jaučiasi didelis skirtumas tarp bavaro ir ridžbeko, charakterių nesulyginsi, kur su ridžbekais biškį pakovot reikia ir gerai nusodint, tai su bavarais (bent jau su Harsu) žymiai atsargiau, jis jautriau reaguoja 4u.gif
Atsakyti
Man pagal išvaizda ridžbekas,tai padidintas bavaras wub.gif wub.gif .Aš jau vyro užsiprašiau blush2.gif (bet, kai laikinas pamiro,tada)
Atsakyti
Aš tai kuo maitinu net nepasakysiu,nes mes Vokišką maistą pirkom kur Kids parašyta buvo,pavadinimo net nežinau...Pradžiai pirkom dviejų rūšių,pažiūrėt kas tinka ar patinka,bet jis valgo viską- kiek duosi tiek suės doh.gif Tai normuojam,duodam apytiksliai po 100g/4 kartus per dieną.Na mes gal pradžiai gal per daug smulkmeniški ax.gif O ką veikia jie pas jus namie?Šaunu,kad jus turit galimybę medžioti ir pan....Pas mus mažiukas dar,bet labai išdykęs.Mėgsta žaisti su kamuoliu,jam net į lauką dar negalima,tai sunku jį užimti visą dieną doh.gif

Kokiu būdu jūs nuotraukas įkeliat?Kažkada su triušiu pozavom,bet jau nepamenu kaip blush2.gif
Atsakyti
AŠ nuotraukas keliu per čia http://imageshack.us/
Maniškis turi ka veik,nes namie 2 rusų žaisiukai ir jo ,,megstama,, katė doh.gif lotuliukas.gif

buvom snd pasivaikščiot prie ežero,tai visas pedutes(stirnų) miške išuostė doh.gif ,jau taip prašėsi,kad paleisčiau pabėgiot blush2.gif .Sutikom vet. gyditoja oi oi kaip pyko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 09 sausio 2010 - 17:07