QUOTE(Boni @ 2010 01 07, 20:49)
Sveikutės visos.Leiskite prisijungti prie jūsų kompanijos.Šiandien įsigijom 3 mėn bavariuką.Visi panikoj

Nežinom net ką daryti..Gal kas galit pasidalinti nuomonėmis?Gyvenam bute.Gal tik kaip naujakurys jis laksto kaip pasiutęs,ima kas papuolę,tąso viską ir mėto.Ant triušio loja(o pagal viską lyg ir tylus turėtų būti...)Pridėjo tooookią krūvikę to gėrio...

Kaip jūs pratinate prie prašymosi į lauką?Kaip jūsiškiai elgėsi pirmą dieną?
Sveikinu, isigijai laaaabai grazu ir protinga suniuka
Galiu tik tiek pasakyti, kad musu grazuolis po dvieju paru suprato gyvenimo esme, kad daryti kur papuola negalima, baudziau labai grieztai. O siaip jusu maziukas juk dar mazas, dar nemazai pavargsit, juk kaip mazas vaikas, o ir paauges vaikas juk i lova taip pat pridaro, tai ir suniukas tas pats. Neleidau is pat pirmu dienu nei draskyti nei tampyti, man taip patare seni sunininkai, nes sake, kad turesi veliau bedos. Bet va mano suniukas buvo 5 sav. istremtas pas mano mama, tai susede ir sudraske, viska ka rado

(batai, lietpalcio kampas, siurblio zarna ir t.t.) Nes ji ikurdino garaze, ir nebare, ai na ka padarysi, juk suo... Va su tokia filosofija ir sugrauze 5 poras batu (tarp ju ir zvejybiniai ir medziokliniai silti).
O balsa tai labai mazai rodo, bet kai pas mama buvo, tai sake, labai lojo ant pastininkes 5 val. ryto. Va matyt suniukas, kai pasijuto teritorijos seimininkas (nes mes irgi bute), tai ir parode savo skardu balsa.
Bet pirma diena jis buvo labai pasimetes, bet mes zmones juk irgi taip panasiai elgiames. Taip, kad didziules kantrybes ir didziulio pasitenkinimo matyti pirmus auklejimo rezultatus.