Nu va- ir man neberodo
Gal ryt ikelsiu per naujo.

QUOTE(goshke @ 2012 10 23, 20:42)
smalsu pamatyt barborytę ,iš kokio kašto esat

Na o mes čia lyg ir nesirodėm
Lyra, 7 mėnesiai

Lyra, 7 mėnesiai

GRAŽUOLĖ
( mačiau jau jus )

Oho, kur matėt?

Aaaa
įdomių ten žmonių yra
įdėkit ir jūs saviškio nuotraukų, o tai išvis mirusi tema

QUOTE(Neisha @ 2012 10 25, 19:18)
Na o mes čia lyg ir nesirodėm
Lyra, 7 mėnesiai

Lyra, 7 mėnesiai

O jau kailio blizgumas

Mes kaimynystėje irgi turim bavariukę draugę. Mėgsta maniškis su ja padūkti kieme

Oi geras, kiek nuotraukų
Kaip jums varyminėse sekasi? Tėtis pasakojo, kad prieš porą savaičių buvo pasiėmęs Lyrą pirmą kartą į varyminę. Ir ką jūs manot... Nusekė paskui kitus medžiotojus ir po to tėčiui teko 2 valandas jos ieškoti po mišką
Ievuze, ačiū
kailis pas mumis blizga, bet va svorio niekaip neina priaugti. Ji laksto kone kiaurą parą, raumenynas pas ją stulbinantis kaip 7 mėnesių šuniukui, bet užtat sudegina visas suvalgytas kalorijas... Prieš porą dienų pakeitėm maistą į žymiai riebesnį, bus matyt kaip čia bus 
Įmesiu didelių nuotraukų, gal niekas neužpyks
Čia su mano buvusia globotine Lape. Dūko be pertraukų. Rodos, normalūs šunys atsigula pailsėti ar dar ką... O čia porą valandų non-stop

Kaip jums varyminėse sekasi? Tėtis pasakojo, kad prieš porą savaičių buvo pasiėmęs Lyrą pirmą kartą į varyminę. Ir ką jūs manot... Nusekė paskui kitus medžiotojus ir po to tėčiui teko 2 valandas jos ieškoti po mišką

Ievuze, ačiū

Įmesiu didelių nuotraukų, gal niekas neužpyks

Čia su mano buvusia globotine Lape. Dūko be pertraukų. Rodos, normalūs šunys atsigula pailsėti ar dar ką... O čia porą valandų non-stop