Įkraunama...
Įkraunama...

Bavarų pėdsekiai

mums varyminei neblogai sekasi (ožkas ir ožius paimt tai vienas juokas),o su šernais dirba irgi neblogai,bet va kai isivedi ant sužeisto,nebelabai nori eit su pavaziu kraujo pedsaku,laisvės nori.Tik va problemelė jis pas mus kambaryje auga,tai po kokių 3 varymų pavargsta.Ir vakar kai musiskis ilsėjosi tuo varymu ne sūvio ir nė vieno šuns (nors dar 4 laikinai buvo) lojimo
Atsakyti
pamiršau daryt doh.gif lotuliukas.gif musiskis visada gryžta,tfu tfu ieškot yra teke tik vieną kartą,bet jam tada iki 1 metų buvo (dabar 5 einam),apieškolom gan daug ir tryse,bet poto telefone paleidau muzikelę (tokia cypanti,kaip zaisliukai guminai turi,nes namie erzindavom tai tikru zaisliuku tai muzikele is tel)tai gryžo y tą pačią vietą kur į mišką ilindo.

Mano akiai lyrutė neperkūda,suaugs ir ,,sumoteriškės,, mirksiukas.gif .Lapė tikrai graži :wub:paskutinė nuotrauka pati išraiškingiausia thumbup.gif ,tikros padruškės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 28 spalio 2012 - 20:31
Dėkui dėkui, Laputė jau padovanota thumbup.gif išvyko pas tango šokėją į Vilnių, o po poros mėnesių kraustysis pas jo vaikus į Prancūziją thumbup.gif

O va įdomu, ar varyminės pėdsekiam išeina į naudą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2012 10 29, 00:31)
O va įdomu, ar varyminės pėdsekiam išeina į naudą?  g.gif

man atrodo ,kad nelabai,bet tada jie pastoviai sėdi be darbo ant sofkutės doh.gif (kaip aš sakau labiausiai pavargę šunys nuo medzioklės).Hunteryje kai užklausiau dėl variminės medžioklės su bavaru,tai gautas atsakymas pralinksmino ,,o kam dirvas arti su mersedesu (bavaru),jei yra traktoriai (laikos,skalikai.....) lotuliukas.gif gal teisybė,bet va iš 4 laikų buvusiu mežioklėje ne viena nedirbo,o barborinas ir ožkas ir šernus varo thumbup.gif,tai reiškiasi su mersu dirvas susiarėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 29 spalio 2012 - 07:57
lotuliukas.gif lotuliukas.gif geeeras, vos tik atsikėlus jau juokas ima thumbup.gif palyginimas superinis bigsmile.gif
Na, patarkit jūs man ax.gif kaip šunį išmokint ramiai sekt pėdsaku? Nes Lyra tokia hyperaktyvi, nori bėgdama sekt. O nuvargdink ją prieš tai kad geras blink.gif pati padusus gulėčiau kryžium.
Atsakyti
Va kokia Lyra, žirafos kaklu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
O jau kokios foto grazios cia ikeltos smile.gif Ypac tie dukimo momentai tokie superiniai thumbup.gif na bandau ir as cia pasigirt savo palegaude- Cita, ikeliu pora foto:
user posted image
user posted image

Atsakyti
Kokia gražuolė jūsų Cita wub.gif kas tėveliai?
Atsakyti
Gal nesupyksit, kad tokią didelę foto keliu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai graži didelė nuotrauka smile.gif
QUOTE(Neisha @ 2012 11 30, 23:48)
Kokia gražuolė jūsų Cita wub.gif  kas tėveliai?
Tėvai: Ramzis Medžiotojas x Tora.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2012 12 31, 01:25)
Gal nesupyksit, kad tokią didelę foto keliu smile.gif

gražu... ar jūsų šuniukai nežyla? man toks vaizdas, kad mūsų Robis pradėjo žilti nuo snukučio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyler: 31 gruodžio 2012 - 15:15
Na kad mūsiškei dar tik 10 mėnesių tuoj sueis, tai per anksti žilti smile.gif
Atsakyti