Esmė ne kainose, bet mažame šunų skaičiuje. Todėl klubo ir nėr.
Gal kam buvo nutikę? Po susitikimo su katinu mano šuo liko perdrėksta ausimi jau prieš pora savaičių... Atrodo, lyg perkirpta...
Šiandien katinas sugebėjo antrą ausį perdrėksti...
Nežinau kaip elgtis... Šuo labai piktas ant katino... Katinas jau suaugęs, o šuniukui dar tik trys mėnesiai...
Šiandien katinas sugebėjo antrą ausį perdrėksti...

Nežinau kaip elgtis... Šuo labai piktas ant katino... Katinas jau suaugęs, o šuniukui dar tik trys mėnesiai...
Tai neleiskit susitikinėt su katinu. Bo šuo pyktį katinams laikys visą gyvenimą.
Gal kas iš bavaristų yra darę akių tyrimus savo šuniui? Lyros viena akis labai raudonuoja, įdomu, kokios akių ligos yra būdingos bavarams.
QUOTE(Neisha @ 2013 01 22, 23:44)
Gal kas iš bavaristų yra darę akių tyrimus savo šuniui? Lyros viena akis labai raudonuoja, įdomu, kokios akių ligos yra būdingos bavarams.
mums buvo suraudonavę, gal net šiek tiek traiškanojo, bet paprasčiausiai aš palašinau gentamicino lašiukais akims, liukusius nuo vaiko, kai jam gydžiau uždegimuką, padėjo iš kart.... Man viena žmonių vaistininkė yr patarusi, kad kai ką galima ir žmonių vaistais gydyti šunis, tik reikia atskaičiuoti, pagal kilogramus, kad per didelės dozės nesuvarytumėme.
Apžiūrėkit akį, jeigu nėra kas nors įstrigę, o tiesiog obuolys raudonas, pabandykit paprasčiausiai, nuo silpnesnių lašiukų į akis, kurie žmonių vaistinėje be recepto paradvinėjami, nes gentamicino lašiukai greičiau bus parduodami su.
Mes buvom pas vetą prieš porą mėnesių, bet ne dėl akių. Per apžiūrą pastebėjo, kad akys raudonos, išrašė lašiukų, bet nepadeda... Manau, teks rašytis tyrimams

QUOTE(Neisha @ 2013 01 23, 16:06)
Mes buvom pas vetą prieš porą mėnesių, bet ne dėl akių. Per apžiūrą pastebėjo, kad akys raudonos, išrašė lašiukų, bet nepadeda... Manau, teks rašytis tyrimams 

apskritai paėmus, pas juo yra ta savybė, kad obuoliai nera visai gražiai balti, pas mūsiškį yra tas raudonumas.
Ir aš dar vieną kartą išsiaiškinau to padidėjusio raudonumo priežastį - kada gavo nemažą dozikę streso, nes teko pririšti prie lenciūgo gabalą laiko, tai po to jam akys raudonojo. Mano pažystamiems buvo alergija nuo maisto - kai pakeitė maistą, nustojo raudonuoti. Tai gydytojai paaiškino, kad gali tiesiogiai nuo jo raudonuoti, nes dulka, o kita - per žarnyną, alergenai patenka į kraują.
Dabar ne tik žmonėms bet ir tiems šunims alergijos...
Na mes šeriam pagal RAW, tai abejoju, kad bus alergija, nes tada ji ne vien per akis būtų pastebima. Kad neprieitų iki kokios kataraktos 
Papildyta:
Va kaip Lyra per 3 savaites pasikeitė šeriant RAW

Papildyta:
Va kaip Lyra per 3 savaites pasikeitė šeriant RAW

O mes vasario 3 dieną sulaukėm ridžbekiukų

QUOTE(Neisha @ 2013 02 05, 23:57)
gražuoliai

Kokie meilučiai

Gal čia yra vilniečių, kurie turi bavarą su kilmės dokumentais? Reikia paslaugėlės kilniam tikslui