Įkraunama...
Įkraunama...

Bavarų pėdsekiai

QUOTE(Borzika @ 2009 11 16, 14:28)
Kad neauginu aš bavaro  ax.gif Foto - Jurgos bavaras su mūsų "senės" sūneliu cool.gif

Ei!!! cia gi mano Robis su draugeliu Brendziu smile.gif tikrai ne Jurgos bavariukas... smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2009 11 16, 15:47)
Ei!!! cia gi mano Robis su draugeliu Brendziu smile.gif

bigsmile.gif Tikrai taip drinks_cheers.gif

Vajėėė - susmaišiau doh.gif
JurgaJ, labai atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2009 11 16, 13:47)
kennel_Eolo_arfa nuostabi jūsų kalytė thumbup.gif

Smagu, kad patiko. Dar mėnesiukas kitas ir ruošimės kraujo pėdsakus, ruošiu sau pagalbininką medžioklei... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kennel_Eolo_arfa: 16 lapkričio 2009 - 19:25
skyler,čia jūsų Robis bigsmile.gif ,fainuolis
Atsakyti
Laviname stabilų žingsnį ir bandome sukaupti dėmesį bigsmile.gif ...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2009 11 19, 21:45)
Laviname stabilų žingsnį ir bandome sukaupti dėmesį  bigsmile.gif ...

fainuoliukas sunelis! smile.gif pamatyciau toki mazyli tai turbut vel neatsilaikyciau, nors dabar tai spjaudausi, kad daugiau gyvenime jokiu sunu nelaikyciau jei sito netureciau biggrin.gif
Atsakyti
na tie grauzimai, reikalu atlikimai namuose - sposai....geriau pasidalykite praktika, kaip sekasi naudot siuos sunelius pagal paskirti, t.y. sekimas kraujo pedsaku?
Papildyta:
ne per seniausiai draugas nezinia is kur gavo metu laiko bavara... kiek zinau, sekant pedsaku, reikia labai gero seimininko ir suns kontakto.....idomu per kiek laiko sunelis ims pasitiketi seimininku, kad butu galima prader darbuotis?
Papildyta:
ar gali but bavaras agresyvus kitiem sunim ir zmonem? cia auklejimo ar veisimo beda?
Atsakyti
šarūnai su bavaru reikia dirbti nuo pat mazens.O kaip apmokinti internete inf. pilna mirksiukas.gif
bavaras agresyvus kitiem sunims ,bet ne zmonems ir tai tik auklejimo klaida.Bet as labai pikto bavaro nesu maciusi g.gif (mano tik kaimyno suns nekencia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 24 lapkričio 2009 - 08:52
Visų pirma bendras paklusnumas, toliau kažkas panašaus į velkes su paprastesniais maisto produktais, galima sakyti lygioje vietoje. Ir tik vėliau nesudėtingas kraujo pėdsako ruošimas. Šiaip pėdsako ilgis turi būti 600-800 metrai su dvejais krypties keitimo kampais. Toliau keičiama kraujo pėdsako išlaikymo dirvoje trukmė. Dar toliau, kad mokyti šunį nesiblaškyti ir nesekti naujais pėdsakais,- daromi "kirtimai", t.y. kai tikrasis kraujo pėdsakas "kertamas" šviežiu krauju. Taigi esmė įkalti šuniui į galvą, kad jis turi eiti reikiamo senumo pėdsaku, o nesidrabstyti užuodęs šviežieną.

Išauklėtas šuo neturi būti agresyvus nei kitų šunų, nei žmonių, nei grobio atžvilgiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kennel_Eolo_arfa: 24 lapkričio 2009 - 11:31
Paskui parako kvapą, - kad ir į pasaulio kraštą...

user posted image

blush2.gif
Atsakyti
Labai grazi nuotrauka thumbup.gif .Pas mus jei tik pradarai vyro spintos duris(skirtas medzioklei),jau ir stovi pasiruoses medziokei lotuliukas.gif
Atsakyti
Seifo atidarymas ir turi interesą sukelti biggrin.gif
Atsakyti