Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno krikščioniškieji GN, 2 dalis

QUOTE(Senbuve @ 2008 01 07, 19:09)
Banga Kulikauskaite ir Violeta Maciulaitiene dar dirba seimos centre Corpus Sanum, Aukstaiciu g 10

Dekui, manau bus galima pabandyti uzsiregistruoti pas kuria nors thumbup.gif dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 01 07, 14:24)
vedėja ten yra moteris  smile.gif (na bent prieš metus buvo), o vyras vedėjas krikščioniškuose trakų gatvėje (bent jau iki praėjusios savaitės buvo)  mirksiukas.gif

p.s. mane operavo pati Violeta Maciulaitiene. Ji daro ir kitokias operacijas: polypu, miomu ir t.t. tik toje kitoje istaigoje, man atrodo Traku g. netoli stoties.
Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2008 01 08, 12:50)
p.s. mane operavo pati Violeta Maciulaitiene. Ji daro ir kitokias operacijas: polypu, miomu ir t.t. tik toje kitoje istaigoje, man atrodo Traku g. netoli stoties.

Man ji pati minėjo, kad operuoja.
Atsakyti
O gal teko kuriai bendrauti ir gimdyti pas gyd.Babiliūtę?
Pas ją pati gimdžiau prieš 8 metus - buvo ekstra atvejis i darė cezarį.
Atsakyti
Sveikutės,aš irgi ruošiuosi gimdyti KGN,personalas ten tikrai labai malonus thumbup.gif ,teko ten gulėti anksčiau. Paskaičius atsiliepimus apie šiuos namučius labai dziaugiuosi,nes neužilgo ir aš susitiksiu su savo mažute 4u.gif ,paskui galėsiu jums papasakoti kaip mūm sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2008 01 10, 11:01)
O gal teko kuriai bendrauti ir gimdyti pas gyd.Babiliūtę?
Pas ją pati gimdžiau prieš 8 metus - buvo ekstra atvejis i darė cezarį.

Buvau dienos stacionare prieš gerus metus, tai su ja teko savaitę laiko kasdien bendrauti. Labai patiko. Šilta, maloni moteris.
Atsakyti
Sveikos mamytes!
As UZ visom keturiom!!! bigsmile.gif
Pries pusantru metu niestumo metu tikrinaus ir gimdziau pas nuostabia ginekologe V.Maciulaitiene. good.gif

Dabar vel pastojusi noriu pas ja apsilankyti grizusi i Lt, taciau gyvenu uzsienyje ir jos telefono neturiu su savim, o KGN namu tel internete neradau. unsure.gif
Gal kas is mamyciu turit viena ar kita numeri, atsiuskit man i az, please please please! 4u.gif 4u.gif
Busiu dekinga
Atsakyti
QUOTE(Gerdukas @ 2008 01 12, 17:13)
Sveikos mamytes!
As UZ visom keturiom!!! bigsmile.gif
Pries pusantru metu niestumo metu tikrinaus ir gimdziau pas nuostabia ginekologe V.Maciulaitiene.  good.gif

Dabar vel pastojusi noriu pas ja apsilankyti grizusi i Lt, taciau gyvenu uzsienyje ir jos telefono neturiu su savim, o KGN namu tel internete neradau.  unsure.gif
Gal kas is mamyciu turit viena ar kita numeri, atsiuskit man i az, please please please!  4u.gif  4u.gif 
Busiu dekinga

labukas,
tau turėtų padėti ši svetainė
www.gimdymas.lt
sekmės smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2008 01 12, 18:07)
labukas,
tau turėtų padėti ši svetainė
www.gimdymas.lt
sekmės smile.gif wub.gif

Aciu, mamyte!
Neaptikesi, pries tai kai rasiau zinute i supermama.lt, tai bandziau atsidaryti ta puslapi, bet jis man niekaip neatsidare. tik dabar dar karta pabandzius, pavyko! klas!! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gerdukas @ 2008 01 12, 19:11)
Aciu, mamyte!
Neaptikesi, pries tai kai rasiau zinute i supermama.lt, tai bandziau atsidaryti ta puslapi, bet jis man niekaip neatsidare. tik dabar dar karta pabandzius, pavyko! klas!!  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, as gimdziau abi savo atzaleles "krikscioniskuose" ir esu tuo patenkinta.
Antra tiesa operavo, operacija dare vedeja Babiliute, tai vyko pries beveik 3 metus.
Esu viskuo labai patenkinta, palatos ten turetu buti visos jau atremontuotos, kai sulaukem Tomuko, vyko remontas.
Atsakyti
Pirma gimdziau pries 14 metu, su niekuo nesusitarusi, bet buvau taip pat labai patenkinta. Tiesa prabangos ten nera, bet gera dvasia, kolektyvas paslaugus ir draugiski veidai atperka viska, kai tau reikia supratimo ir pagalbos parabnga kazin ar gali kuo padeti. Vaikiuku gydytoja ten tikrai nuostabi doctor.gif
Atsakyti