O be to, yra po gimdymo ir trivieciu
. As matysiu, kaip mano ie maziaus savijauta, ir tada jau i vienviete kelsiuos- be to, po cezario, iki jos pirma para butu nueit sunkoka
. nes jei is pirmo auksto reikia paciai i antra uzlipt, tai tikriausiai ir ta vienviete reikia nueit...Na bet veliausiai po 2 savaiciu zinosiu- kovo 13 planine paskirta...
QUOTE(lauku_gele @ 2008 02 28, 14:13)
nu cia drisciau gincytis, kad arciau personalo buti, tai sutinku, bet kad palatoj dviese gulet, tai ne. Jau pakankamai prisiklausiau mamyciu patirties apie palatos kaimynes, papildomus lankytojus, rekiancius svetimus vaikus ir t.t.
O aš gulėjau keturvietėje
Ir taip buvo gėda, kad visų mažiukai ramūs pavalgę naktim miega, o maniškis
Tad mamytės atrodo toks nelengvas kelias ateiti į šį pasalį, bet dar sunkesnis kelias jame išgyventi
Sveikatytės ir lengvo gimdymo mamytės
QUOTE(ravesa @ 2008 02 28, 18:57)
. As matysiu, kaip mano ie maziaus savijauta, ir tada jau i vienviete kelsiuos- be to, po cezario, iki jos pirma para butu nueit sunkoka
. nes jei is pirmo auksto reikia paciai i antra uzlipt, tai tikriausiai ir ta vienviete reikia nueit...Na bet veliausiai po 2 savaiciu zinosiu- kovo 13 planine paskirta...
as tikiuosi anksciau ten papulti
kai klausiau del vienvietes, tai po cezario para guli pooperacinej palatoj, o ji yra salia operacines, tik tada keliauji i palata. Ir ta motera sake, kad po cezario nerekomenduoja tos vienvietes palatos
nu matysim kaip cia kas bus, nebedaug liko laukti
QUOTE(lauku_gele @ 2008 02 28, 14:13)
nu cia drisciau gincytis
kad arciau personalo buti, tai sutinku, bet kad palatoj dviese gulet, tai ne
jau pakankamai prisiklausiau mamyciu patirties apie palatos kaimynes, papildomus lankytojus, rekiancius svetimus vaikus ir t.t. 
nezinau... juk ne men ten gyvensi o tik kelias dieneles... as gulejau dvivietej.. su ta pacia diena gimdziusia moterim... ji neturejo pieno.. vaikiukas verke.. ji kankinosi.. nezinu beet man tai nemaise... buvo smagu paplepet... o po gimdymo tiek nuvargus buvau kad miegojau kap uzmusta.. ir negirdejau jokiu ten verkimo
kazkaip siulau paprasciau i viska ziuret
QUOTE(ravesa @ 2008 02 28, 17:57)
.
yra ir penkiavieciu
Penkiaviete tai nestumo patologijos, kiek zinau, tai jau 3 kartus teko ten pabuvot
. kai atejo vyras su dukra aplankyt, tai paprasem akuseres, kad jei kuri mamyte nepristarauja, tai saviskei leliuka parodysim
. tai nuejom i viena palata, kurioj 2 mamytes gulejo, vienas vaikiuks verke, o mamyte bande jam kruti paduot, o pas kita gal kokie 5 lankytojai sedejo, o jau kokia20 val. buvo... na nelabai gal koks jausmas nuoga krutine pries svetimus sukiotis
. man palatos kaimyne netrukdytu (bent dabar taip atrodo), bet svetimi lankytojai... Nors ne tai svarbiausia tikriausiai
QUOTE(grazina37 @ 2008 02 28, 13:48)
patikek klausimu tikrai buna ,ir problemeliu gali buti tiek del vaikucio tiek su tavo sveikatele,ir tikrai geriau buti arciau personalo ir bent su viena mamyte
QUOTE(mucka @ 2008 02 28, 21:07)
pavydziu jums kad galit taip, as taip negaleciau, itariu depresija prasidetu nuo tiek zmoniu viename kambaryje
QUOTE(lauku_gele @ 2008 02 28, 22:17)
pavydziu jums kad galit taip, as taip negaleciau, itariu depresija prasidetu nuo tiek zmoniu viename kambaryje 
QUOTE(Liusii @ 2008 02 28, 21:30)
as kai klausiau tai sake pirma para 100, kitos po 50
QUOTE(lauku_gele @ 2008 02 28, 22:37)
as kai klausiau tai sake pirma para 100, kitos po 50
bet ne tame reikalas, svarbiausia kad busim trise, as, vyras ir vaikelis
jei ko prireiks bet kada gali issikviesti pagalba, arba vyras gali pasaukti 
nu gal ir 100 lt. nepamenu
QUOTE(Liusii @ 2008 02 28, 21:42)
nu gal ir 100 lt. nepamenu
pritariu tau, galėtų visos palatos būti vienvietės
Mažylyje kiek žinau tai daugiau vienviečių yra, draugė ten gimdė, tai viena gulėjo. O čia mano ginė sakė kad galima rezervuotis tą vienvietę jei nori 
nu blyn idomiai
QUOTE(lauku_gele @ 2008 02 28, 20:17)
Depresija gal ir ne , bet nuovargis tai nerealus
Bet ištvėriau