Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno krikščioniškieji GN, 2 dalis

QUOTE(vilnele @ 2008 03 13, 22:32)
labai idomu kuri akusere. As gimdziau pirma vaika su akusere Aldona, labai liuks

Tokia nebe jauna buvo, bet jau nuostabi, tai be zodziu!
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 03 14, 10:08)
Tokia nebe jauna buvo, bet jau nuostabi, tai be zodziu!

gal trumpais šviesiais plaukais, smulkutė? dalia jos vardas, labai nuostabi akušerė ir ne man vienai ji patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 03 13, 22:32)
labai idomu kuri akusere. As gimdziau pirma vaika su akusere Aldona, labai liuks

As irgi su Aldute gimdziau. Nuostabi moteris.
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va, vakar jau namo išsiprašėm, šiandien važiuosiu tik, kasd siūlus išimtų. Galiu pasakyti tik viena- personalas atperka visus "techninius nepatogumus". Paguldė iš vakaro prieš operaciją, pasiūlė suleisti raminamųjų, kad geriau miegotųsi smile.gif. O rutą nuvedė į priešoperacinę palatą su visais daiktais. Šioje palatoje turėjau praleisti parą po operacijos, ir vis tik kaip paaiškėjo, ši palata nėra vienvietė .... Vakare atvyko kita mamytė kitos dienos operacijai, bet jai prasidėjo sąrėmiai, tad operavo tą patį vakarą, tad naktis po operacijos sunkoka buvo- palatoj dega šviesa, nuolat personalas vaikšto ir pan., o palata tokia mažutė, kad telpa dvi lovos, įranga, spintelė medikamentams ir 2 kėdės 2 vyrams smile.gif. gydytoja sakė, kad būna parų, kai ir 4 operuoja, tada guli paprastode palatose. Operacinės akušerė (ar kaip ten ji įvardinama) tai kas 15 min teiravosi apie savijautą, na žodžiu, dėmėsio netruko tikrai. Tik va, kai kitos moters vyras palatoj yra, o tave apžiūri, o tam vyriškiui liepia nusisukt lotuliukas.gif bet tuo momentu viskas dzin biggrin.gif . sąlygos paprastose palatose- geros, ir dažnai užsuka akušerės, naujagimių sesutės, naujagimių gydytoja ir t.t. prieš 5 metus kai gimdžiau II ligoninėj, tai pora kartų per dieną užeidavo kas ir viskas. kažkaip gera, kai po paros budėjimo naujagimių sesutė užeina su vaikučiu atsiveikinti smile.gif
Atsakyti
o gal kas galit pasakyt kiek istikruju kainuoja vienviete palata?
Atsakyti
Pirma para kainuoja 100 lt, sekancios- 50 lt uz para
Atsakyti
sveikutes mergaites as irgi dar vis mastau kur geriau butu gimdyti ar kauno klinikose ar krikscioniskuose namuose blush2.gif tad skaitinejuos ka jus prirasete ir kaupiu informacija rolleyes.gif
beje su sv.velykomis visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutee @ 2008 03 23, 22:41)
sveikutes mergaites as irgi dar vis mastau kur geriau butu gimdyti ar kauno klinikose ar krikscioniskuose namuose  blush2.gif  tad skaitinejuos ka jus prirasete ir kaupiu informacija  rolleyes.gif 
beje su sv.velykomis visas 4u.gif

Man prieš gimdymą gydytoja tokį variantą pasiūlė, kad klinikose, o ne KGN gimdyt . Tai vistiek KGN pasirinkau, išsigandau klinikų , prisiklausius visokių baisybių apie jas , tai kuo "mažesnis mechanizmas" (man klinikos tai didelis fabrikas smile.gif ) manau, tuo geriau.Nors jei klinikose ryšių yra, tai ........ mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man gydytoja primygtinai liepe klinikose gimdyti, tai kai man nusibodo su ja kiekviena karta gincytis, tai pasakiau, kad klinikose gimdysiu, o gimdziau kaip ir buvau nutarusi- krikscioniskuose.
Atsakyti
As tai labai skeptiskai ziuriu i kmuk, manau ten gimdyciau jei butu kazkas negerai, ar nestumas komplikuotas. O bet kokiu atveju jei bet kur kitur nutiktu kazkas, tai labai greitai butume nugabentos i klinikas. : tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rajola @ 2008 03 24, 21:11)
As tai labai skeptiskai ziuriu i kmuk, manau ten gimdyciau jei butu kazkas negerai, ar nestumas komplikuotas. O bet kokiu atveju jei bet kur kitur nutiktu kazkas, tai labai greitai butume nugabentos i klinikas. : tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti