Mes jau 2 d,i darzeli keliaujam ,pabuna vienas po 1,5 val .Aukletoja irgi gera ispudi paliko,miela, rupestinga,nieko blogo negaliu pasakiti,o pradzioj visiems sunku i vaikuciams i teveliams,kol vaikutis adaptuojas.
O kelintą val reikia ateiti į darželį pirmą kartą? man reikėjo šiandien pasiskambinti, jog pirmadienį tikrai ateisim, bet kai prisiminiau buvo jau penkta val ir nebekėlė ragelio, tai dabar galvoju, ar vest pirmadienį ar vest antradienį
O kelintą val reikia ateiti į darželį pirmą kartą? man reikėjo šiandien pasiskambinti, jog pirmadienį tikrai ateisim, bet kai prisiminiau buvo jau penkta val ir nebekėlė ragelio, tai dabar galvoju, ar vest pirmadienį ar vest antradienį
niu va, šiandien po ligos pirmą kartą atėjom į darželį, tai buvo tik aštuoni vaikai paskui mačiau, kaip lauke vaikai vaiksčiojo, į virvutę susikabinę, kažkieno berniukas nuolat beveik verkė, kai pasiėmiau savąjį, tai buvo išvis ašarų pakalnės:) Tik viena tokia tamsių bruožų mergaitė atbėgo bučkį duoti, kai pamatė, jog maniškis pabučiavo mane
na, varliukai, niekas nesergat? man atrodo, mes nuo aklėtojos pagavom virusą, nes kai atvedžiau vaiką, girdėjau kaip auklėtoja kosėjo, kitą dieną jau mane pasitiko kažkokia moteris, ir pasakė kad auklėtoja susirgo ir ar galim anksčiau pasiimti arba pabūti kartu grupėje, nes gali vaikai išsigąsti pavaduojančios nepažystamos auklytės. nu bet esmė tame, kad kitą dieną pradėjo kosėti šlapiai, be jokio snarglio, o dabar ir snarglys ir jau sesė kosėja
Mes irgi einam pas Elvyra ir labai esam patenkinti,eina jau antras vaikas pas ja tai neturiu nusiskundimu.Man patinka ji,kai vaikas verkia kai palieku,net nepergyvenu,zinau,kad viskas bus gerai .Taip pat yra labai geros aukletojos Nijole,Jolanta ejo didzioji mano mergaite.
Mes irgi einam pas Elvyra ir labai esam patenkinti,eina jau antras vaikas pas ja tai neturiu nusiskundimu.Man patinka ji,kai vaikas verkia kai palieku,net nepergyvenu,zinau,kad viskas bus gerai .Taip pat yra labai geros aukletojos Nijole,Jolanta ejo didzioji mano mergaite.
Sveikos,mamukes Mano mazius nuo kovo 1 eis i darziuka. Gal kazkas irgi zadat mazdaug tokiu laiku pirma karta vesti? manajam bus beveik 1m 10men. Dabar paskaitinejau ,kad tikrai nelengva vaikiukams priprasti,net sirdi spaudzia pagalvojus kad reikes verkianti palikti kad ir pradzioj... Gal kas galit patarti kokia grupe geriau rinktis jei bus galima?