kazi ar kas leis rinktis grupe, kur bus vietos ten ir eis, yra dvi grupes lopselio

QUOTE(lauruciuxs @ 2012 01 02, 23:07)
kazi ar kas leis rinktis grupe, kur bus vietos ten ir eis, yra dvi grupes lopselio 

suprantu,na bet jei jau rinktis-kuri geriau?

QUOTE(25jura @ 2012 01 29, 13:28)
mes i "varliuku "grupe einam,ir esam patenkinti
. Kiek girdejau"varliuku "grupes vaikuciai judresni,nei "skruzdeliukai"ten ramesni vaikuciai,bent jau anksciau taip buvo 

Ziogeliu turbut,ne Skruzdeliuku

QUOTE(samanaa @ 2012 03 01, 19:19)
mes nuo pirmadienio i Skruzdeliukus....labai tikiuosi jog vaikas greit apsipras nes iki tol lankeme kita darzeli

maniskis trimetis nuo rugsejo žygiuos į dobiliuka. suzinojau, kad bus pas aukletoja Vaida. ar kas gali apie ja pasakyti ka nors?
QUOTE(Zivilka @ 2012 05 18, 10:48)
maniskis trimetis nuo rugsejo žygiuos į dobiliuka. suzinojau, kad bus pas aukletoja Vaida. ar kas gali apie ja pasakyti ka nors?
Vaida tokia maloni,bet gan keistoka,bent jau man pasirode. Arba gal ji nuotaikos zmogus

O gal zinot kokios aukletojos Irena ir Virginija?mes nuo rugsejo eisim pas jas
QUOTE(samanaa @ 2012 06 25, 18:34)
Vaida tokia maloni,bet gan keistoka,bent jau man pasirode. Arba gal ji nuotaikos zmogus

Labas mamytėms,
Mano mažoji lanko l/d "Dobiliukas" nuo 1-nerių metukų. "Nykštukų" grupėjė mums o beje ir visiems kitiems vaikams patiko auklėtoja Inga, auklytė Olga. Ir dabar dar kartais nueinam į svečius, pasirodyti kaip augam. Kai skirstė vaikus į darželio grupes, visi vaikai norėjo būti pas Ingą, tai buvo daug ašarų

Taigi, nepergyvenkit, pakluvot tikrai į gerą grupę.

sveikos.zuriu darzelis neinformavo tevu,jog vyks langu keitimas ir nepriims vaiku nuo 08.20
jooo del dabar savo vaika kur nori 2 savaites

QUOTE(Vilke 27 @ 2012 08 12, 16:52)
sveikos.zuriu darzelis neinformavo tevu,jog vyks langu keitimas ir nepriims vaiku nuo 08.20
jooo del dabar savo vaika kur nori 2 savaites

jooo,nueinu vakar,ziuriu ne gyvos dvasios!

ir nuo rugsejo 3 tik vienas korpusas teveiks. as turesiu savaite atostogu, pratinimui pasiemiau specialiai, tai tik nuvesiu po pora valandeliu, bet jei dar ilgiau uztes, tai kapec irgi tada