Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

Sveikutės. Mano sūneliui5 mėn., bet jis 2 kartus naktį keliasi valgyti. kaip atpratinti? nuo kiek mėn. vaikas turi išmiegoti visą naktį?
Atsakyti
Tokio nustatymo nuo kelinto mėnesio turi išmiegot visa naktį aplamai nėra.Aš savo sūnui jokio režimo nenustatinėju ir dabar.Mums jau 15mėn, gulasi,keliasi,valgo kada jis nori.Vaikas geriausiai jaučiasi kai pats nusistato savo dienotvarkę o mamytė jo ,,klauso,,Mes ir dabar dar keliamės naktį atsigerti vandenuko.Gali pamėginti duoti sotesnę vakariene[jei nebemaitini] gal ilgiau išmiegos.Bet jei vaikas naktį noriai valko vadinasi jam to reikia o jei tik prasibunda,verkia ir nevalgo gal jis nori gerti erba paprasčiausiai jam liūdna. verysad.gif
Atsakyti
Mums jau 11 mėn. ir mes apie 4-5 val. keliames pavalgyti mišinuko. Ir tik pabandyk duoti vandenuko, skandalas bus .....
Atsakyti
mano bachhūriukui greit 8 mėnesiai bus, o dar nė vienos nakties neasam išmiegoję tongue.gif keliasi 2 kartus pavalgyt ir nieko čia jau nepadarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrelė pusantro mėnesio kėlėsi kas valandą, ir nesvarbu diena ar naktis.Tai galvojau kad stogas nuvažiuos, bet kažkaip pradėjo nebeprabudinėti naktį.Pradžioj nervinausi kad gaunasi mažai maitinimų ir nepriaugs svorio.Bet dabar džiaugiuosi.Dabar išmiega visą naktį (mums keturi mėnesiai). mirksiukas.gif
Manau valgymas kaip ir suaugusių taip ir vaikų yra individualus dalykas.Matyt tavo vaikiuko labai geras virškinimas ir jis greičiau išalksta. g.gif
Juk kiek daug žmonių naktį užkandžiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sūnelis nuo antro mėn.visą naktį išmiegodavo nevalgęs iki 6-7 val. rolleyes.gif tai tėveliai pamiegodavo, bet nuo 6 mėn. tik pradėjus lysti dantukams prasidėjo bemiegės naktys schmoll.gif iki dabar dar naktį zyzialioja tai arbatos duodu atsigerti tai vandenuko, tai dantukus tepu kokiu tepaliuku nuo skausmo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2006 06 06, 10:18)
Sveikutės. Mano sūneliui5 mėn., bet jis 2 kartus naktį keliasi valgyti. kaip atpratinti? nuo kiek mėn. vaikas turi išmiegoti visą naktį?

Mum jau 10.5 mėn.Tai tik dabar pradėjom geriau miegot-tai atsikialia tik 7-8 h.o anksčiau keldavos 2-3 kartus per naktį unsure.gif
Atsakyti
maniškei jau trečias mėn. eina, o nuo 1,5 mėn . miega nuo 23-24 val. iki 5-6 ryto, džiaugiuosi, kad galiu ir aš pamiegoti, tongue.gif tik kažin , ar ilgai tai tęsis. Iki tol, kai keldavosi kas 1,5-2 val., o jojoj kaip buvo sunku doh.gif
Atsakyti
As nutraukiau maitinti krutimi nuo 6men., ir bemaz po keletos naktu mazute nebesikele nakti valgyti bigsmile.gif . Ismiegodavo nuo 22val. iki 8val. Gal nepatiko buteliuko soske, nes megdavo prie krutines uzmigti.
Atsakyti
maniškiui 10 mėn. Dar pati maitinu, tai gerai miegodavo tik prie papuko ir su manim vienoj lovoj. t.y. valgydavo kas 2val naktį. siaubas, be miego ilgai buvau. Keturias naktis nedaviau papuko, sūpavau ant rankų, kankinomės visi, buvo ir rėkimo, ir neramumo. Bet po tų 4 naktų viskas baigės. Naktį prabunda, jei guli šalia manęs, greit nurimsta ir vėl pats užmiega. Taip kad galiu teigt, kad dabar jau miegam visa šeima gerai ilgai ir ramiai. Bet jei būčiau davus jam pačiam nusistatyt savo režimą, dar būtume kankinęsi.. doh.gif Dabar po kiek laiko reikės bandyt į jo lovytę kelt..
Atsakyti
Peliuk, jei tu pati maitini, tai visiškai normalu, kad vaikas keliasi naktį pavalgyti smile.gif Nors ir valgantys mišinuką vaikai mėgsta naktį keltis ir valgyti. Manau, kad nėra tokios taisyklės, kada vaikas išmiega visą naktį. Pvz. maniškė nuo kažkur antro mėnesio pradėjo naktimis nebesikelti valgyti (valgė tik mišinuką, nes MP nebeturėjau). Po to suėjus 3,5 mėn. užėjo toks periodas, kai kokias 2 savaites keldavosi naktį pavalgyti. Nedariau iš to jokios tragedijos, nes jei vaikas nori valgyti, lai valgo. Po to savaime liovėsi kėlusis ir dabar vėl sėkmingai išmiega visą naktį smile.gif
Atsakyti
Mano mažylei septyni mėnesiai, tačiau ji visuomet keliasi naktį valgyti keletą karų, bet tai nesukelia problemų, nes matinu MP, tik įsikeliu pas save į lovą kai ji nori valgyti ir po to išmiegam jau kartu visą naktį.
Atsakyti