niu mano maziukui,jau 2men.,bet mes nuo1,5men.miegam iki 6val.nuo22val.o dabr jau valgom tik kas keturias valandas...o svoris auga gana greit.nezinau,ar nuo maistuko taip ar tiesiog toks organizmas:)
as pati susidurusi su sia problema, ir suprantu kaip yra sudetinga nakti keltis po keleta kartu, nes blogai issimiegi, ryte i darba, noretusi kad tavo leliukas miegotu visa nakti...
Mano dukrytei dabar 6 menesiai, pries tai ji keldavosi 2 kartus per nakti apie 1 ir apie 4-5nakties. Tokius vaikus vadina night snakers:) Kuo greiciau nustosi maitinti tuo greiciau galesi miegoti per nakti. reikia laiko... Vaikai dazniausiai keleta naktu pamiega neramiai, paverkia, praso buteliuko, taciau tu turi islaukti,neduoti ir po savaites kitos, pamatysi, kad vaikas sau ramiai miegos visa nakti, atsikels linksmas ir alkanas:)
Maniske dar kars nuo karto prabunda bet duodu jai ta buteliuka, tai ji tik ciulpia pypa ir viskas, suvalgo labai mazai...
Pabandyk ir tu, pamatysi pati, kad nesigailesi:)
Mano dukrytei dabar 6 menesiai, pries tai ji keldavosi 2 kartus per nakti apie 1 ir apie 4-5nakties. Tokius vaikus vadina night snakers:) Kuo greiciau nustosi maitinti tuo greiciau galesi miegoti per nakti. reikia laiko... Vaikai dazniausiai keleta naktu pamiega neramiai, paverkia, praso buteliuko, taciau tu turi islaukti,neduoti ir po savaites kitos, pamatysi, kad vaikas sau ramiai miegos visa nakti, atsikels linksmas ir alkanas:)
Maniske dar kars nuo karto prabunda bet duodu jai ta buteliuka, tai ji tik ciulpia pypa ir viskas, suvalgo labai mazai...
Pabandyk ir tu, pamatysi pati, kad nesigailesi:)
Mano Saulytei 16 dieną jau bus 6 mėn. bet ji net nemano naktį atsikelt mažiau nei 2 kartus. Šiandien bandysiu vietoj mišinuko duoti gerti arbatos, nes vandens nei pro kur, žiūrėsim kas bus

Mano sunelis pirma karta ismiegojo visa nakti ne karto neprasibudes sulaukes 8 men.
Iki 7 men nakti bent karta valgydavo. Nuo 7men nakti jam prabudus duodavau atsigerti arbateles ir po to vel miegodavo.
O stai nuo 8 men. miega visa nakti.
Iki 7 men nakti bent karta valgydavo. Nuo 7men nakti jam prabudus duodavau atsigerti arbateles ir po to vel miegodavo.
O stai nuo 8 men. miega visa nakti.
kaip as laukiu tokios nakties, kada mano mazyle prades miegoti nakti
nors mums jau 9 menesiai, ir seniai mamos pienuko negeriam, nemiega ji man nors tu ka, keliasi nakti kokius 7 -8 kartus.
tai ji arbateles nori atsigerti, tai siaip prisiglaudus pabuti. pati kaip zombis jauciuosi, bet ka padarysi, del vaiku aukotis reikia

mano dukrytei kita savaite sueis 2 men,bet mes nuo gimimo miegam visa naktele nuo 23val iki 6.30,

QUOTE(mes @ 2006 06 10, 15:30)
mano dukrytei kita savaite sueis 2 men,bet mes nuo gimimo miegam visa naktele nuo 23val iki 6.30, 

QUOTE(menade @ 2006 06 10, 21:54)
Na aš specialiai nepratinau nuo valgymo naktį,jis kažkaip pats susidėliojo ritmą.Visada pavalgom tarp 22-23val. prieš tai išsimaudę ir fsio.Vaikas iki 7-8ryto be prabudimų išmiega. 

Jus labai laimingos mamos, ta prasme, kad vaikuciai duoda issimiegoti.
Mano dukra miegojo naktim gerai tik pirmas dvi savaites...dabar gulim kartu, vaikas prie papo...apie lovyte galime tik svajoti...

maniske visa nakti ismiega nuo 2 menesiu. pirma nemesi maitinau pati nutrauktu pieneliu tolygiai kas 3 valandas.as atsikelti turredavau anksciau uz ja kad nusitraukciau pienelio. po maitinimo ji uzmigdavo iskart o as dar pientrauki sterelizuodavau.visa laime paskui nusipirkau avent sterelizatoriu kuris pats issijungdavo ir nereikedavo virint
su lyg 1 menesiu pienelis baigesi ir pradejau ja maitinti misineliais.va nuo tada maitinimu nakti kaskart mazedavo kol viena kart visai neatsikele

QUOTE(mazute mamute @ 2006 06 10, 08:26)
kaip as laukiu tokios nakties, kada mano mazyle prades miegoti nakti
nors mums jau 9 menesiai, ir seniai mamos pienuko negeriam, nemiega ji man nors tu ka, keliasi nakti kokius 7 -8 kartus.
tai ji arbateles nori atsigerti, tai siaip prisiglaudus pabuti. pati kaip zombis jauciuosi, bet ka padarysi, del vaiku aukotis reikia 

siulyciau ilgai nelaukti ir atpratinti nuo naktinio valgymo,kaip tai padaryti rasi info daug SM. Cia vaikas ne tiek,kad isalksta o tiesiog susiformavo toks yprotis ir viskas. Tai reikalinga ne tik tau,kad isimeigotum ,bet ir tavo vaikui-pamatysi daug ramiau miegos.
QUOTE(happy @ 2006 06 11, 16:25)
siulyciau ilgai nelaukti ir atpratinti nuo naktinio valgymo,kaip tai padaryti rasi info daug SM. Cia vaikas ne tiek,kad isalksta o tiesiog susiformavo toks yprotis ir viskas. Tai reikalinga ne tik tau,kad isimeigotum ,bet ir tavo vaikui-pamatysi daug ramiau miegos.
Atleiskit, o kas tas SM

Aš taippat mečiau miegoti,manoji valgo naktį 1-2 kartus,o tarp valgymų būna kva kva,tai tiūčio nori,tai merliuko,tai dar ko nors...