Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

QUOTE(sigita @ 2006 06 11, 17:02)
Atleiskit, o kas tas SM  4u.gif  mano vaikinui jau 9mėn. vis dar maitinu MP. iki 4mėn mažiukas miegodavo po 5 -6val bes prabudna. o poto - po 2 kartus per naktelę. Dabar pastebiu, kad ir krūties naktį nelabai nori  g.gif  bet visvien keliasi. Gal čia kalti Dantukai?  doh.gif

SM-tai supemama lotuliukas.gif Jei pabunda ir uzmiega negeres,tai gal ir dantukai kalti,bet siaip tai visada galima rasti pateisinimu kodel neramiai miega..
Pasikankinsit atpratindamos kelias dieneles,bet uztat veliau miegosit ramiai thumbup.gif
QUOTE(Atėnė V @ 2006 06 11, 17:12)
Aš taippat mečiau miegoti,manoji valgo naktį 1-2 kartus,o tarp valgymų būna kva kva,tai tiūčio nori,tai merliuko,tai dar ko nors...

kuo vyresni vaikai tuo labiau ima isidirbineti su tuo naktiniu miegu,as savo vyresny atpartinau nuo naktinio miego kazkur 1m2 men nes kuo toliau tuo dazniau keldavosi,jei mazesnis nakty pabusdavo 1-2 kartus,tai vyresnis sugebedavo net 5-6 kartus budineti ir gerti prasyti doh.gif , ne tik kad as neisimiegodavau,bet ir jo miegas koks budavo cool.gif , nakty net keldavaus sauskelniu keisti,nes neatlaikydavo tokio skyscio kiekio.. Vienu zodziu kosmaras..
Labai gailiuosi,kad anksciau neatpratinau,nes nustojus nakty gerti ir miega ramiau ir pabunda linksmas...
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2006 06 06, 13:17)
Mums jau 11 mėn. ir mes apie 4-5 val. keliames pavalgyti mišinuko. Ir tik pabandyk duoti vandenuko, skandalas bus .....

Pas mus lygiai taip pat, musm 11 men, bet mes ne tik 5 val. valgom kartais dar ir 1 val. blink.gif
Atsakyti
pirmus kartus neduodant gerti-aisku bus skandalas,bet veliau miegosit ramiai..
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2006 06 11, 17:12)
Aš taippat mečiau miegoti

lotuliukas.gif Ir as blush2.gif doh.gif
Be to gyvenimas per daug trumpas, kad svaistyti laika miegui lithuania.gif

Mano bichiukas keliasi nakti 28 kartus doh.gif Karta per nakti taip uzsiklykia, kad butinai turiu duoti pienuka, nes kitaip nenurimsta. O siaip prabunda kas valanda arba kas pusvalandi ir verkslena. Jam dzin, ar lovytej vienas miega, ar su manim, miegojimas visiskai vienodas. Dabar dar prabunda 5-6 ryte ir yra visiskai pilnai pasiruoses pradeti diena. O as tuo tarpu, net savo vardo is nuovargio neprisimenu biggrin.gif . Diena miega 2-3 kartus po 20-30 minuciu. Pliusas tik vienas: as dabar sugebu per 15 minuciu ramybes nusnusti ir dar sapna susapnuoti. ax.gif
Atsakyti
as nelabai suprantu kokia cia tragedija kad vaikas nori valgyti ,jis gi mazas ir stiprei augantis jam reikia daug valgyti ,dar tuo labiau jei pacios maitinate ,dziaukites kad valgo ,o kada jam nustoti valgyti jis pats pasireguliuos,suneli maitinau iki 1,3metu MP ir nakti valgeme kaip ir diena kas 3valandos ,jis kartu su manimi visada miegodavo ir niekad nelaukdavau kada jis prades verkti ,jis kai noredavo valgyti pradedavo cepseti ir jieskoti kruties pavalgydavo ir toliau miegodavo ,kai perejome prie misinuko valgydavo tik3 valanda ,ir pats kelias naktis nepabudo ir taip atprato ,ir kam duoti vandenuka jei jau vistiek reikia keltis g.gif
Atsakyti
Na aš dar iki šiol keliuosi nakti tai 1-2 kartus paduodu buteliuka pavalgo ir vėl sau miega tai man gaunasi keltis naktį 3-4 kartus ir vis skirtingu laiku.Arbatos nemėgstam ir vanduo nepatinka doh.gif tik piena geria
Atsakyti
Kaip matau, labai įvairios nuomonės, o ir vaikučiai visi skirtingi. lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mazylei dabar jau 1men.bet ji man nuo pat gimimo nevalgo nakti.Pries miego ji man pavalgo 23val.ir atsikelia tik 5val. ryto.Vaiko atpratinti neimanoma schmoll.gif nes kiekvienas vaikas yra individualus jis maitinasi pagal savo poreikius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 06 06, 19:38)
Mano sūnelis nuo antro mėn.visą naktį išmiegodavo nevalgęs iki 6-7 val. rolleyes.gif tai tėveliai pamiegodavo, bet nuo 6 mėn. tik pradėjus lysti dantukams prasidėjo bemiegės naktys schmoll.gif iki dabar dar naktį zyzialioja tai arbatos duodu atsigerti tai vandenuko, tai dantukus tepu kokiu tepaliuku nuo skausmo unsure.gif

Kaip su tais dantukais sekasi? Mums irgi tai labai aktualu, sunui dabar 9,5 men. o nei vieno dantuko neturejo, dabar visi vienu metu, naktys baisios, maitinu pati po kokius 5-7 kartus, neissimiegam nei as nei vyras. Ir kada tai baigsis...Miegam visi vienoj lovoj, nes nepajegiu tiek kartu ji is lovytes kilnot, o dabar jau ir priprato, tai savo lovytej ir visai nenori miegot verysad.gif
Atsakyti
maniskis iki 1.5 m neduodavo visiskai issimiegoti,tekdavo keltis po 3-4 kartus per nakti. doh.gif nuo kiekvieno vaiko individualiai priklauso,kiek laiko jis gali ismiegoti.dabar mums 2.5m ir tik kelios savaiteles kai nereikia visiskai keltis prie jo,miega iki pat ryto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2006 06 06, 10:18)
Sveikutės. Mano sūneliui5 mėn., bet jis 2 kartus naktį keliasi valgyti. kaip atpratinti? nuo kiek mėn. vaikas turi išmiegoti visą naktį?

Ką reiškia TURI išmiegoti visą naktį? juk tai ne robotas ar šuniukas...Kiekvienas kūdikis kaip ir žmonės, yra skirtingas ir pasirenka savo gyvenimo režimą. maniškė turbūt nuo 2 mėn (ar dar anksčiau) miega nuo 22 iki 7 ryto. NIEKO aš nedariau, NIEKAIP "neatpratinėjau", pati taip pasirinko. o iki tol, valgė kas 2 val. naktį taip pat.
Atsakyti
mums beveik 7 mėn ir naktį keliamės 2-3 kartus, o paryčiais iš viso atkeliauja pas mus į lovą ir snaudžia papuką apsižiojęs.
Atsakyti