Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

Kaip ismiegoti visa nakti gal ir nepatarsiu rolleyes.gif, bet papasakosiu kaip mums sekasi kovot su prabudimu, valgymu nakti smile.gif
Dukryte gan gerai miegojo iki ketvirto menesiuko, keldavosi max du kartus, miegojo savo lovytej, bet va prasidejus penktam men, eme dygt dantukai, o su jais prasidejo bemieges naktys, miegojimas pas tevelius lovoj, naktinis valgymas kas valanda, dvi doh.gif ir visa tai tesesi kol nenustojau maitint MP rolleyes.gif jau geras dvi savaites dukryte nebevalgo nakti, vakare apie 22 val isgeria misinuko ir ismiega iki astuoniu ryto, jei ir nubunda, tai tik tam kad paimciau pas save biggrin.gif , o sianakt ismiegojo be prabudimu thumbup.gif baisu man dziaugtis, bet jauciuosi tokia pailsejus ir issimiegojus ax.gif
Atsakyti
Mamytes pabandykit pries miegeli sociau pavalgidinti ,turetu padeti. Maniske uzmiega 21.00,o kialiasi pavalgyti tarp 5-8 tam tarpe. As ja pripratinau pries miegeli 20.30 visada dar pavalgyt ,nesvarbu kokiu laiku ji valge paskutini karta bet pries miegeli pienelio dar issireikalauja visada soske.gif
Atsakyti
mano istorija butu tokia:
kazkur nuo 7.5 men. pradejau damaitinti misinuku, na ir prie jo teko ilgai pratinti, bet priprato, na ir matyt skanesnis aisku pasirode tai kai buvo 9 men sukaktis dukra atsisake kruties teko maitint misinuku. is pradziu duodavau ir nakti viena kart, nes nuo pat gimimo reguliariai keldavosi 3-4 kartus. tai as pradejau taip daryti: pirmas pabudimas pasiulau arbateles(cukraus dedu, kitaip negeria), poto antras kartas tai misinuko, na ir jai dar karta nubusdavo tai vel arbatele. po kokiu poros savaiciu pamaciau kad jokio skirtumo ar arbata ar misinukas nakti, ji vistiek keliasi, netgi po misinuko greiciau. tada nusprendziau tik arbatos duoti nakti, nieko jokiu kaprizu. ir taip dar pora savaiciu. ir viena nakti padariau ne jos megstama arbata, ji paragavo spjove, bet uzmigo. ir ka dabar jau savaite nebesikelia naktimis ismiega nuo 22-8,7. na nebent ka nors suskausta tai nubunda bet ikisu soske paguldau apklostau ir toliau sau miega.
pagaliau as galiu ir issimiegoti. nezinau gal man cia tik taip pasiseke, bet jai norit bandykit ir jus daryt taip kaip as dariau. tiesa jai dantukas koks tai zinokit reikes keltis kelis kartus per nakti, bet tai laikinas dalykas. laikykimes!
Atsakyti
Sveikos
mums jau 8 mėnesiai, bet naktim keliamės dažniau nei kūdikystėj doh.gif Bandžiau ir sočiau pamaitint prieš naktį, ir arbatą duot vietoj pieno, ir...rezultatas - ir toliau sėkmingai keliamės doh.gif

tikiuosi, kad išaugs!!!!!!!!

sėkmės ir kantrybės kitoms naktinėms mamytėms 4u.gif
Atsakyti
mums 7 men. keliames viena kart per nakti pavalgyt mazdaug apie 5 ryto nakties miegeli miegam nuo 23val iki 8 ryto, taip miegam nuo 4 menesio , manau iki metu vaikas normalu kad bent karta per nakti keliasi valgyt, ir iki metu nezadu sau sukt galvos kaip atpratint nuo naktinio kelimosi ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Aš ir noriu pasidalinti savo patirtimi.Mano Kotrynai balandzio 18 bus jau puse metukų.Pirmąjį menesį vai kaip vargauskaityk naktys buvo bemiegės.Būdavo nesupranti ar valgyt nori ar pilvelį skauda.Tai ant rankų migdyt bandėm nepasitvirtino pas save guldydavaus niurgzdavo paskui įsigudrinom migdyt vezimėlį kuo puikiausei uzmigdavo persikeldavau į lovytę ir miegodavo.aišku keltis reikėdavo nes pienuką nusitraukinėdavau,kadangi turėjau prob.su krūtimis.Lig 3 menesių gana pavargom prie mazulės.O va dabar tai noriu pasigirt mes jau apie trys savaitės kaip išmiegam visa naktį lig 6 puses7 ryto.Bet tas mūsų miegas pagerėjo kaip pradėjom valgyt košytes aš manau mazulė pajuto sotumo jausmą.O taip uzmiega apie 9 vakaro.pasitaiko ,kad naktį sukniurza dar vieną naktį bandziau duot valgyt neėmė.tikius,kad problemėlių daugiau nebus naktimis,bet ką zine gali visko buūti dantys kaip pradeda ndykt vaikiukai daros neramūs .
Atsakyti
QUOTE(ingridka @ 2007 03 20, 12:01)
Mes irgi 9 val. vakare pavalgom kosytes, bet miega labai neramiai, o apie 3 val. nakties reikalauja valgyti. Pavalgo ir miega iki 7 val. O dar kiek kartu reikia atsikelti, nes vartosi, blaskosi, virkauja. Taip kad kosytes pries miega ne visiems padeda geriau miegoti. Iki 6 menesiu maniskis ismiegodavo nuo 10 iki 5 val. ryto be prabudimu. 5 val. pavalgydavo ir toliau miegodavo iki 8-9. O dabar jau koks menesis tesiasi musu vargeliai. As manau kad dantukai cia kalti.

Isbandem ir mes kosyte pries miega - ryziu, kuria labiausiai megsta, suvalgo tikrai nemazai ir pirma karta lyg padejo, iki 3 val. nepabudo, o jau po to prasidejo kas valanda, kas dvi. Dabar vel tas pats, kas buvo, nors kosyte valgom visada pries miega, bet keliasi kas 1-2 val., kartais miegodama patraukia, kartais isvis nubunda ir tenka is naujo kokia valanda migdyt verysad.gif Ryte dukrele keliasi pati nepamiegojusi, o apie save jau nekalbu, ir taip kazkur jau 4 men. Ir po tokios nakties, kai istisai siurbia mano pieneli, pusryciu visai nebenori. Kartais nakti buna tarpas, kad keliasi kas 15-30 min. Bandem ir melisu bei valerijonu vonias pries miega, bet kazkaip didelio skirtumo nera. Vat koki karta per 1 men. ar reciau pasitaiko, kad ismiega kokias 8-9 val. be prabudimu, anksti ryte patraukia pienuko ir dar pora valandu pamiega. Tada ir isitikinau, kad keliasi ji ne is alkio tikrai. Stogas man jau taip seniai nuvaziaves, kad net nebesimato jo bigsmile.gif Diena nebenoriu nieko dirbt, vaikstau pikta ir apsnudus, neseniai net nuo laiptu nukritau verysad.gif Galvoju apie naturalaus maitinimo nutraukima, nors ir kaip nesinoretu, nes dukrelei dar nera 8 men. ir jei ir tai nepades, tada jau tikrai bus blink.gif Nu sekmes visoms, laikykimes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle*: 02 balandžio 2007 - 12:12
Mums jau 6,5 menesiai ir vistiek kiekviena nakti keliames valgyti. Bandeme neduoti nes jau bubau pavargusi keltis naktimis bet tik dar blogiau buvo. Arbatos duodavau isgerti bet ji padedavo gal kokiam pusvalandziui, o paskui vel rekia kol visai issibudina ir tada jau 2 valandas zaisk su jais vidury nakties verysad.gif

Tai po menesiuko vel pradejau duoti valgyti tai nors kazkiek pamiegi, nubegi valgyt padarai, pamaitini ir nusnaudi iki kito prabudimo, o keliasi dazniausiai kas tris valandas.

Bandziau ir as pries nakti kazko stipriau duoti, bet ir tas nepadejo. Jokio skirtumo kiek suvalgo ir ko suvalgo vistiek po triju valandu rekia, jau pienuko reikia.

Taip kad sakiau reikia tik kantrybe apsiginkluoti ir laukti geresniu laiku smile.gif
Atsakyti
O mano sunelis iki 11 menesiu keldavosi nakti pienuko patraukt po 2-3 kartus, o 11.5 men savaime atsisake papuko ir tuo paciu nakti valgyt, tai dabar ismiega nuo 8 vakaro iki 7-8 ryto biggrin.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės, mano sūneliui jau daugiau kaip 6 mėnesiukai, o naktį žadina kas valandą ar kas pusantros... verysad.gif Net jei kartais išmiega 2 valandas, tai jau pati prabundu ir žiūriu ar viskas gerai, ir užmigti nebegaliu. Visiškai miegas sutrikęs. O ryte jau tokia kvadratinė galva būna, kad gerą valandą atsikėlusi kaip vaiduoklis būnu blink.gif , vos ant rankų mažylį nulaikau. Valgom jau ir košytes, ir daržoves - nieko nepadeda. Maitinu pati savo pienuku. Bandžiau vietoj pienelio buteliuką su vandenuku duoti - neima visiškai, verkia kol negauna to, ko nori. Ir ne šiaip kad truputį pačepsi ir užmiega, bet kerta kaip reikiant. Na nelabai tikiu, kad kas valandą jis išalksta šitaip, dieną tai daug rečiau valgo, nes kitų pramogų turi. Labiausiai nesupratu, kodėl jis apskritai nubunda taip dažnai. O nubudęs tai jau be pienuko niekaip neužmiega, tėtis mums visai bejėgis padėti. Turėjo net į kitą kambarį išsikraustyti miegoti, nes visiškai nebuvo prasmės mums abiems naktimis budinėti ir paskui abiems neišsimiegojusiems būti. Daug vilčių dėjau, kad kas nors pasikeis kai košytes valgyti pradėsim, bet kol kas progreso jokio unsure.gif Labai džiaugiuosi, kad galiu pati maitinti, kad pienelio netrūksta, bet šitoks naktinis maitinimas tai ko gero nėra normalus. Jau kartais vakarais bijau ir eiti miegoti, nes žinau, kad vos akis sumerksiu - tuoj ir žadins. Mažas padauža mano ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 04 03, 00:52)
Oi, mergaitės, mano sūneliui jau daugiau kaip 6 mėnesiukai, o naktį žadina kas valandą ar kas pusantros...  verysad.gif  Net jei kartais išmiega 2 valandas, tai jau pati prabundu ir žiūriu ar viskas gerai, ir užmigti nebegaliu. Visiškai miegas sutrikęs. O ryte jau tokia kvadratinė galva būna, kad gerą valandą atsikėlusi kaip vaiduoklis būnu  blink.gif , vos ant rankų mažylį nulaikau. Valgom jau ir košytes, ir daržoves - nieko nepadeda. Maitinu pati savo pienuku. Bandžiau vietoj pienelio buteliuką su vandenuku duoti - neima visiškai, verkia kol negauna to, ko nori. Ir ne šiaip kad truputį pačepsi ir užmiega, bet kerta kaip reikiant. Na nelabai tikiu, kad kas valandą jis išalksta šitaip, dieną tai daug rečiau valgo, nes kitų pramogų turi. Labiausiai nesupratu, kodėl jis apskritai nubunda taip dažnai. O nubudęs tai jau be pienuko niekaip neužmiega, tėtis mums visai bejėgis padėti. Turėjo net į kitą kambarį išsikraustyti miegoti, nes visiškai nebuvo prasmės mums abiems naktimis budinėti ir paskui abiems neišsimiegojusiems būti. Daug vilčių dėjau, kad kas nors pasikeis kai košytes valgyti pradėsim, bet kol kas progreso jokio  unsure.gif  Labai džiaugiuosi, kad galiu pati maitinti, kad pienelio netrūksta, bet šitoks naktinis maitinimas tai ko gero nėra normalus. Jau kartais vakarais bijau ir eiti miegoti, nes žinau, kad vos akis sumerksiu - tuoj ir žadins. Mažas padauža mano  ax.gif ...

Uzjauciu Tave labai, bet zinok mano dukrele lygiai taip pat elgiasi kaip Tavasis, jai jau greit 8 men. ir naktiniai valgymai nereteja nei kiek, naujagimis kai buvo tai puikiausiai miegodavo, o nuo 4 men. prasidejo, nepadeda jokios koses, niekas, is buteliuko isvis net ir diena nemoka gert, pakramto, pakramto ir spjauna, nakti tai isvis nesupranta, ka su tuo buteliuku veikt. Man jau seniai stogas tiu tiu... ax.gif Laikykimes, kaip nors, as is paskutiniuju bandysiu kiek galima ilgiau pieneli issaugot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manoji tai keliasi ir nemazai kartu, tai pavalgyti, tai arbatos atsigerti...pasitaiko naktu, kad kas valanda...tikras siaubas...ir nors tris kartus tai visada keliuosi, niekada maziau nebuna, tik daugiau...bet va si naktis tai buvo nepakartojama...kai uzmigo 9 val vakare, atsibudo puse triju pavalgem ir iki septyniu...taip nebuvo dar nuo pat gimimo...taip issimiegojau...gal ir sekanti tokia bus naktele... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti