Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

Sveikos, mamytės, pas mus panaši situacija, kaip ir pas jus. Vaikui 5 mėnesiai, šianakt kėliausi maitinti 7 kartus, maitinimo intervalai nuo 30 min iki 2 val. maitinu tik MP, vaikas sveria 9,3 kg, o aš jau baigiu visai nunykti. Pasiskaičiau čia visokių patarimų, kaip atpratinti vaikus nuo naktinio valgymo, žinokit imsiuosi šianakt atitinkamų veiksmų... Duosiu tyrelės prieš miegą, o naktį vietoj krūties bandysiu įsiūlyti šilto vandens ar soskę.
Nors pilnai sutinku, kad vaikui krūties šiluma svarbiau už pieną, nu bet toliau nebegaliu taip kankintis, nors kas 3-4 val keltųsi, tada nesiskųsčiau.
Atsakyti
Sveikos,

nemanau, kad vaiko prabudimas nakti reikstu tik viena:nora pavalgyti 4u.gif !
Maniskiui 2 men. o nakti visa ismiega nuo 3savaiciu. Jei suzirzia pirmiausia reikia duoti paverkti, nes buna per sapnus verkia, o ne iskart valgyti siulyt, buna kad nebepatogi gulima padetis, reikia tiesiog padeti isytaisyti. Na o jei jau tai neveikia tada tik siulyti valgyti!!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pupa pati staiga atprato ir nieko nedariau schmoll.gif biggrin.gif Tik tai kad vietoj pieno pasiulydavau vos vos arbateles,ir ikisdavau soske.tai taip ismoko net arbatos nebepraso naktimis thumbup.gif ir man pasaka ir ji pailsi,bet visa tai prasidejo tik kai jai suejo 4 menesiai.Reiskia visi skirtingai ir kartais tenka net palaukti ir buti kantresniems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 03 10, 00:46)
Mano pupa pati staiga atprato ir nieko nedariau  schmoll.gif  biggrin.gif Tik tai kad vietoj pieno pasiulydavau vos vos arbateles,ir ikisdavau soske.tai taip ismoko net arbatos nebepraso naktimis thumbup.gif ir man pasaka ir ji pailsi,bet visa tai prasidejo tik kai jai suejo 4 menesiai.Reiskia visi skirtingai ir kartais tenka net palaukti ir buti kantresniems  4u.gif

Dar labai nesidžiauk rolleyes.gif , dar gali pradėt keltis blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2006 12 17, 22:55)
Galėčiau ne patart, o dar labiau pašiurpint lotuliukas.gif
Mano kleckui jau 7 mėn. o jis keliasi kokius 4-5 pienuko atsigert... Skirtumast ik  tas, kad maitinu savo pienuku.... biggrin.gif
Kažkaip jau pripratau ir nebesuku sau galvos doh.gif

Nu mums tai irgi 7 men, ir keliasi 2- 3 kartus per nakti. Siandien jau pagalvojau, kad reikia po truputi atpratinti, parosiau arbatyte, o kaip bus nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natasonok @ 2007 03 10, 23:19)
Nu mums tai irgi 7 men, ir keliasi 2- 3 kartus per nakti. Siandien jau pagalvojau, kad reikia po truputi atpratinti, parosiau arbatyte, o kaip bus nezinau lotuliukas.gif

Aš jei naktį pasiūlau arbatos ar vandens, taip pažiūri į mane , tipo "ei, mam, ką čia duodi... trauk papulį, ir staigiai... lotuliukas.gif " o jei ne, tai tikro garso koncertas garantuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
nu as manau, kad vaikiukas pats isauga, as maitinu mp, ji valgo 5 ar 6 kartus, tai negi neduosi jai, nes kai spiegia, tai decibelus paima labai aukstus...visas namas dreba...tai duodi valgyt, ji nesinervina ir as miegu.. ir diena ji daznai nubunda, vis praso papuko ax.gif as tai kartais ir labai nuvargstu, o ka darysi, gi del savo vaikiuko turi aukotis, zinau, drauge mano, neduodavo valgyt nakti, tai rekdavo mergyte, bet neilgai, o tu pabandyk manajai taip padaryti schmoll.gif reks, kol negaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wetra12 @ 2006 06 08, 22:07)
Mano mažylei septyni mėnesiai, tačiau ji visuomet keliasi naktį valgyti keletą karų, bet tai nesukelia problemų, nes matinu MP, tik įsikeliu pas save į lovą kai ji nori valgyti ir po to išmiegam jau kartu visą naktį.

Pas mus ta pati istorija, jinai povalgo, o po vel i savo lovyte nesu. Iskart uzmiega tongue.gif
Atsakyti
manajai tai 8men beveik bet keliasi labai daznai nakti.ir buna kad atsikelia o valgyt nenori bet vistiek valgo,maitinu savo pienu.anksciau kai buvo pora menesiu tai keldavosi 2 sykius valgyt.kuo toliau tuo dazniau keliasi frusty.gif
Atsakyti
Mum taip pat septyni mėn. bet vis dar keliamės dukart MP siurbtelt. O be valgymo dar pabūdimų būna, bet soskė nepadeda, o vandenuko, arbatėlių negeria verysad.gif
Atsakyti
na zinokite ir mane neramino, kad mazoji vis nakti keliasi... ir iki puses metu mes taip gyvenom, po to jau pagalvojau, kad reikia kazka bandyti keisti, nes kazkaip ir pati issimiegot uzsinorejau... ir zinot ka, paskaiciavau, kad mus gaunasi 4 valgymai per diena, tad keliasi 5ta karta nakti paalgyti... nes tokio amziaus mazyliai vidutiniskai turetu tureti 5maitinimus per para. tada pabandziau italpinti dar viena maitinima dienos metu, tad gaunasi, jog valgome pagal tarybine sistema dabar-kas 3h, nes taip ir gaunasi 5maitinimai iki naktinio miego. na ir geriau buvo, bet kelesi vis tiek karts nuo karto paryciais. tada sugalvojau vakarienei duoti kosytes grudu, na ir dabar puikiai ismiegam visa naktele- nuo 22h iki 8.30h, kartais 9h! nubudus jau buna isbadejusi, ryte rija pieneli, bet visa is valgo ir puikiai dabar abi jauciames! wub.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriene @ 2007 03 19, 18:22)
nu as manau, kad vaikiukas pats isauga, as maitinu mp, ji valgo 5 ar 6 kartus, tai negi neduosi jai, nes kai spiegia, tai decibelus paima labai aukstus...visas namas dreba...tai duodi valgyt, ji nesinervina ir as miegu.. ir diena ji daznai nubunda, vis praso papuko ax.gif as tai kartais ir labai nuvargstu, o ka darysi, gi del savo vaikiuko turi aukotis, zinau, drauge mano, neduodavo valgyt nakti, tai rekdavo mergyte, bet neilgai, o tu pabandyk manajai taip padaryti schmoll.gif reks, kol negaus verysad.gif

Kazkada teks nutraukti ta MP- negi iki mokyklos maitinsim, a mergdzinos?????? doh.gif
Atsakyti