nuo vaikučių priklauso tas kėlimasis,mes tai daug kartų keliamės

Aš vakare 21 val sočiai pamaitinu koše kokia ir vistiek kelias paryčiais valgyti, o dar kelis kartus tik arbatos ar vandenuko gerti. Aš visada duodu pirma atsigerti o jai spjauna ir rkia reiškias mišinuko nori.Nu ir duodu.
QUOTE(bygerda @ 2007 04 06, 11:24)
Sveikos.mano maziukui 1men.ir nakti mes jau nebevalgom
,atpratinau taip kad kai atsikeldavo valgyt duodavau soske arba arbateles ir viskas.dabar jau nebesikelia.

Nu nepyk,bet manau 1 menesio leliukas turetu nakti valgyti

Na, jau galiu pasigirti. Susirgau ir turėjau nutraukti maitinimą- be to, vaikui jau beveik metukai- tai pats laikas. Keldavo 6-36 kartus per naktį- visiškai neišsimiegodavau. Ketvirtadienį dieną pavalgėme paskutinį kartelį. Tiek vakaras, tiek naktis buvo be galo sunkūs. Rankos ir lupytės tik ir sukosi apie krūtinę, vis verkė... Buvo baisu... Dienos metu buvo lengviau- žaidėm, piešėm, lakstėm, kad tik neprisiminti... Naktį verkė 2 valandas. Po to užmigo ir pabudo tik 5 ryto.
Trečią naktį atsibudo tik 7 ryto. Negalėjom patikėti... Tai atrodė nepasiekiama. Rytoj bus savaitė kaip nevalgome MP. Naktimis miegame kaip niekada iki tol... Pradėjo daugiau valgyti, gerti kito maisto...
Merginos, jei jau nusprendžiat nutraukti, sprendimo nebekeiskit. Vaikui bus be galo sunku, patikėkit. Geriau pakentėti porą dienų ir pamiršti...
Trečią naktį atsibudo tik 7 ryto. Negalėjom patikėti... Tai atrodė nepasiekiama. Rytoj bus savaitė kaip nevalgome MP. Naktimis miegame kaip niekada iki tol... Pradėjo daugiau valgyti, gerti kito maisto...
Merginos, jei jau nusprendžiat nutraukti, sprendimo nebekeiskit. Vaikui bus be galo sunku, patikėkit. Geriau pakentėti porą dienų ir pamiršti...
Mano lėlytė kažkur nuo 2 mėn. nebesikelia. bet aš manau dėl to,kad mišiniu yra sočiau nei mamos pienu matinti. Kai pastebėjau, kad pradeda niurgzti apie 3-4 val. visą naktį išmiegojus nuo 22 val. tai duodavau soskę ir išmiegodavo iki 5 val. o paskiau išvis pradėdavo niurgzt tai miegodama įkišdavau soskytę ir dabar jau miega nuo 8 iki 8. bet čia turbūt kiekvienam savo.
Leliukai, valgantys misinuka, ne MP, elgiasi visiskai kitaip... Sie vaikuciai, valgantys MP, dievina mamos krutine- tame visas sunkumas... Juk Jusu vaikas nera pabludes del buteliuko???

nznau nuo ko priklauso kelimasis nakti valgyt, pvz mano drauges vaikutis is viso nesikeldavo nuo gymimo net nerimavo ar tai gerai, bet daktarai sake kada nori tada ir atsikels tai nieko tokio jei vaikutis neatsikelia nakti pavalgyt tikrai saves nenusiskriaus ir badu nemirs
o asmeniskai mano sunelis kazkur iki 4 men keldavosi bet po to pradejaau po truputi atpratinti, niekada neduodavau jam isiverkti, bet pirma pabandydavau duoti soskute arba arbateles ir uzmigdavo,taigi mazdaug po menesio nakti is vis nesikelia jau
leidzia ir man pamiegoti

o asmeniskai mano sunelis kazkur iki 4 men keldavosi bet po to pradejaau po truputi atpratinti, niekada neduodavau jam isiverkti, bet pirma pabandydavau duoti soskute arba arbateles ir uzmigdavo,taigi mazdaug po menesio nakti is vis nesikelia jau

kaip manote, kada reikia pradet atpratnti nuo valgymo nakti??

QUOTE(Dalytė @ 2007 04 13, 20:53)
Kiekvienam vaikui savo. Maniskei jau tuoj metai, bet nakti keliasi valgyti kas tris valandas (valgo misinuka), mane tai aisku vargina, bet daktarai vienu balsu tvirtina, jei nori tai ir duok. Bandziau arbatom atpratitinti, tai rezultatas niekinis. Po 15min. tokiu koncerta pakelia

Mums suveike tai, kad nebera papulio! Ir keltis nebera del ko.... Tiesa, be tucio dabar neuzmiegam- o anksciau jo neimdavo...
QUOTE(taibent1 @ 2007 04 11, 15:29)
Na, jau galiu pasigirti. Susirgau ir turėjau nutraukti maitinimą- be to, vaikui jau beveik metukai- tai pats laikas. Keldavo 6-36 kartus per naktį- visiškai neišsimiegodavau. Ketvirtadienį dieną pavalgėme paskutinį kartelį. Tiek vakaras, tiek naktis buvo be galo sunkūs. Rankos ir lupytės tik ir sukosi apie krūtinę, vis verkė... Buvo baisu... Dienos metu buvo lengviau- žaidėm, piešėm, lakstėm, kad tik neprisiminti... Naktį verkė 2 valandas. Po to užmigo ir pabudo tik 5 ryto.
sveika. labai naudinga patirtis. o diena dar ar maitini, kaip tuomet vaikutis elgiasi?
Buvau girdejusi "is bobuciu", kad jei jau nutrauki, negalima begrizti atgal- o tai bus vaikelis perejunas. Nemaitinu isvis. Dienomis lengva nukreipti demesi... Vaikas pradejo valgyti kokius tris kartus daugiau... Geria arbata, piena, sultis- ko isvis nemego... Miega puikiai. Baigiu atsigauti...