Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

QUOTE(taibent1 @ 2007 04 15, 00:17)
Buvau girdejusi "is bobuciu", kad jei jau nutrauki, negalima begrizti atgal- o tai bus vaikelis perejunas.

Kas čia per nesąmonės blink.gif laugh.gif laugh.gif doh.gif
Bet baigus maitint vėl nepradėčiau dėl to, kad antrąkart nutraukt bus žymiai sunkiau g.gif .
Atsakyti
Ši tema ir mum labai aktuali.Jaučiuosi tiek "nusikalus",kad net nepasakyčiau kiek kartų mano mažiulis naktį mane kelia doh.gif Net nepasakyčiau,ar jis valgo,ar tik taip naudojasi manim kaip tiute ax.gif Miegam kartu,tai visą naktį,kas 20 min prasidėjus zurzimui,lengviausia ir greičiausia -papulį į dantis ir snaudžiam toliau.Mažius jautriai miega,tad stengiuos kuo mažiau makaluotis. Aš visai neišsimiegu,nes pusę nakties tenka gulėt ant vieno šono,ranką pakišus po galvą.Neturiu jėgų kažką keist,nes dieną visai nugriūčiau.Šiandien ir taip sumaišiau kaire su dešine-vos nepadariau avarijos.O jei dar atsisakyčiau tų kelių valandų snaudimo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2006 12 17, 22:55)
Galėčiau ne patart, o dar labiau pašiurpint lotuliukas.gif
Mano kleckui jau 7 mėn. o jis keliasi kokius 4-5 pienuko atsigert... Skirtumast ik  tas, kad maitinu savo pienuku.... biggrin.gif
Kažkaip jau pripratau ir nebesuku sau galvos doh.gif

Pas mus irgi tas pats ax.gif tik mum jau tuoj 8 mėn., o per naktį keliamės kartais 6-7 kartus. Iki šiol ir nesukau sau galvos kol neperskaičiau, kad kažkurios vaikiukas net geriau miega. Tik va, kad to pienuko nemažai dar yra tai nesugalvoju kaip čia dabar daryt. Iš pradžių gal bandyt dieną neduot, o paskui ir naktinius nutrauksim g.gif Nes dabar jokių skysčių negeria tik MP. Kai nori gert tai vos pamatęs mane pradeda verkšlent, o kai pamato papuką, tai išsižioja iš kažin kur rankytes ištiesia ir stveria, kad tik greičiau prisitraukt lotuliukas.gif o paskui dar ilgai nepaleidžia, bet aš jau taip pripratus, nes čiulptuko neima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(princesa @ 2007 04 18, 01:37)
Pas mus irgi tas pats  ax.gif tik mum jau tuoj 8 mėn., o per naktį keliamės kartais 6-7 kartus. Iki šiol ir nesukau sau galvos kol neperskaičiau, kad kažkurios vaikiukas net geriau miega. Tik va, kad to pienuko nemažai dar yra tai nesugalvoju kaip čia dabar daryt. Iš pradžių gal bandyt dieną neduot, o paskui ir naktinius nutrauksim  g.gif Nes dabar jokių skysčių negeria tik MP. Kai nori gert tai vos pamatęs mane pradeda verkšlent, o kai pamato papuką, tai išsižioja iš kažin kur rankytes ištiesia ir  stveria, kad tik greičiau prisitraukt  lotuliukas.gif o paskui dar ilgai nepaleidžia, bet aš jau taip pripratus, nes čiulptuko neima  doh.gif

Mano gražuolytė irgi neėmė... Kai papuko nebegauna, dabar jau ima... biggrin.gif
Oi, merginos, miegu kaip šefas... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taibent1: 18 balandžio 2007 - 10:44
bigsmile.gif
QUOTE(taibent1 @ 2007 04 18, 10:43)
Mano gražuolytė irgi neėmė... Kai papuko nebegauna, dabar jau ima...  biggrin.gif
Oi, merginos, miegu kaip šefas...  thumbup.gif

maniškė irgi čiulptuko nima, dabar tuoj bus 10 mėn. naktiniai kėlimaisi suretėtjo, bet vis tiek išlieka kokie keturi kartai doh.gif
pieno irgi ne marios, tai galvoju kaip čia užbaigti tą reikalą g.gif

taibent1, norėjau paklausti ar tavoji pupa miega kartu su tavimi ar atskirai? ir kaip tu ją dieną užmigdai, nes manoji be papuko tai nemoka užmigti schmoll.gif

džiugu, kad tau pavyksta išsimiegoti thumbup.gif laukiu, nesulaukiu ir aš tos šventės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tukana: 18 balandžio 2007 - 13:45
QUOTE(Tukana @ 2007 04 18, 15:14)
taibent1, norėjau paklausti ar tavoji pupa miega kartu su tavimi ar atskirai? ir kaip tu ją dieną užmigdai, nes manoji be papuko tai nemoka užmigti  schmoll.gif

džiugu, kad tau pavyksta išsimiegoti  thumbup.gif laukiu, nesulaukiu ir aš tos šventės

Mes irgi buvom pripratusios nuluzti su speniu dantyse, bet baigesi katino dienos... biggrin.gif Mikdau ant ranku su soske, kurios iki tol neeme- spjaudavo. Dabar ima. mirksiukas.gif Vis geriau negu nieko...
Dienos metu pirmas dienas susiverzusi vaiksciojau ir kai pradedavo krapstyti sakiau, kad nebera. Daug zaidem, kad tik neprisimintu- tenka gudrauti, kad vaikas neverktu... Pirma vakara buvo labai sunku- verke kazkur dvi valandas ir uzmigo beveik negerusi nieko... neeme buteliuko ne is tolo. Kita vakara jau trumpiau beverke, o po to tik paglostineja man papulius ir tiek... Po truputi pradejo gerti sultis- iki tol negere. Dabar po 0,75 butelka isgeria. Vakare darau misinuka ir mikdau ant ranku. Uzmigusia guldau i lovyte. Pirma nakti viena karta buvo pabudusi, o dabar miega thumbup.gif
Atsakyti
Na ,maniskei greit metukai,o ji kaip kele,taip ir kelia naktim valgyti ir kuo toliau,tuo dazniau doh.gif .Nepailsiu ir as,o jau labai svajoju smile.gif .
O ji ir siaip papildoma maista po truputi tik nuo desimto men pradejo valgyti,bet dabar jau vel pradeda nevalgyti nieko tik Mp,isprotesiu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamalaura @ 2007 02 13, 19:08)
Mums pavyko tai padaryti per savaite... Keltis kelissyk dar neatprato bet jau valgyt nepraso. Daviau arbatos ar silto vandenuko. Nueinam miegot 22h, keliasi pavalgyt 6 ryto. As manau, kad reikia atpratint, nes reikia ir ju skrandukui pailset.

Mano mazyliui 7 savaites, o nakti nuo pat pirmos dienos keliames 2-3 kartus, tik dabar tas trecias kartas ne valgyt, o jau "labas rytas" 5 valanda ryto...ir nesvarbu kada "luzta" vakare - tas pat ar 8 ar 11 valanda... ax.gif Gerai tik kad ryte jis nezirzia, o tik kalbasi su zaisliukais virs lovytes ir tik kartais garsiau emocijas parodo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2007 04 18, 15:57)
Na ,maniskei greit metukai,o ji kaip kele,taip ir kelia naktim valgyti ir kuo toliau,tuo dazniau doh.gif .Nepailsiu ir as,o jau labai svajoju smile.gif .
O ji ir siaip papildoma maista po truputi tik nuo desimto men pradejo valgyti,bet dabar jau vel pradeda nevalgyti nieko tik Mp,isprotesiu doh.gif .

Mano gražuolė irgi nenoriai valgydavo kol Mp valgė. O dabar varo- patikėkit... suvalgo daugiau už 10 metų sesę...
Baigus MP pasikeitė viskas iš pagrindų... Ateis ir į jūsų kiemą šventė... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums tuoj 10mėn, nutraukiau naktinį maitinima MP prieš kelias dienas, pavyko nuostabiai thumbup.gif pirmą naktį 2 k. daviau atsigert vandens (tik tiek kartų atsikėlė), antrą naktį vandens begėrė mažiau, trečią išvis nebenorėjo, sukosi nuo buteliuko šalin. Dabar naktį paniauzga, kartelį tenka pasupt ant rankų trumpai bet daugiau nieko. Miega geriau tik trumpiau, ( užmiega 21, keliasi 6val. )
Tai dabar džiaugiuosi nes, keldavosi mažiausiai 2kartus per naktį, o būdavo ir kas 2 val. tongue.gif
Atsakyti
Tikrai, tie MP hihihi.gif veda vaikus is proto- negali jie daugiau apie nieka galvoti. Nebera MP- nebera problemu!
Atsakyti
Mamos, o kaip zinot, kad jis keliasi, nes nori valgyt, o kada tik siaip?
(Maniskis keliasi tik apie 6ias, pavalgo ir dar pamiega pora valandu)
Atsakyti