Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

Oi mamytes, kaip ir mano maziui buvo 8-9 men bandziau cia skustis kad dar valgo naktimis, kaip cia atpratinti, kad keliuosi po 2 kartus nakti...Bet dabar kaip prisimenu tada dar buvo rojus, dabar mum 1,2 ir nakti keliusi apie 10-15 kartu, (kiek vyras neklausiu)..., dabar jau valgom ne 2 kartus, o kas 2-3h!!! doh.gif Ir pabandyk neduoti, klykimas, rekimas, stovi lovytej ir verkia...Isbandziau visokiu metodu ir arbateles, ir miltuku maziau dejau, ir visai nedavaiu...Bet po visu bandymu, pamacius veidrodi jau smekla, duodavau to issvajoto misinuko...Nezinau manau gal ir pati kazkiek kalta, kad anksciau nesusigriebiau, kad suverkus vis duodavau misinuko atsigerti, nes cia jau gryn ipratimas matos vaikui pasidare, nes jei troskintu gertu arbatyte, o jos ne is tolo doh.gif , tik misinukas....Taigi vis laukiu ir viliuos kada gi cia viskas baigsis.....
Atsakyti
Maniškio nebegaliu atpratinti nuo naktinio maitinimo, nors jau 1 m. 2 mėn, o kadangi jau dirbu, tai tas naktinis maitinimas labai vargina. Jokių arbatėlių ar vandenėlio jis negeria, neima soskytės nuo pat gimimo, o geria tik MP arba iš puodelio
Atsakyti
Mano mazius naktimis irgi pavalgo. Viskas priklauso nuo to kelinta uzmigo. Buna, kad per naktele du buteliukus koses suvalgo. Visi rekia, kad taip negalima. Bet as net neisivaizduoju, kaip ji atpratinti. Gal su amziumi praeis....
Atsakyti
QUOTE(gintuks @ 2007 10 22, 17:27)
Oi mamytes, kaip ir mano maziui buvo 8-9 men bandziau cia skustis kad dar valgo naktimis, kaip cia atpratinti, kad keliuosi po 2 kartus nakti...Bet dabar kaip prisimenu tada dar buvo rojus, dabar mum 1,2 ir nakti keliusi apie 10-15 kartu, (kiek vyras neklausiu)..., dabar jau valgom ne 2 kartus, o kas 2-3h!!! doh.gif Ir pabandyk neduoti, klykimas, rekimas, stovi lovytej ir verkia...Isbandziau visokiu metodu ir arbateles, ir miltuku maziau dejau, ir visai nedavaiu...Bet po visu bandymu, pamacius veidrodi jau smekla, duodavau to issvajoto misinuko...Nezinau manau gal ir pati kazkiek kalta, kad anksciau nesusigriebiau, kad suverkus vis duodavau misinuko atsigerti, nes cia jau gryn ipratimas matos vaikui pasidare, nes jei troskintu gertu arbatyte, o jos ne is tolo  doh.gif , tik misinukas....Taigi vis laukiu ir viliuos kada gi cia viskas baigsis.....

tavo amziukui jau virsmetu,bet dar nesibaigia naktiniai valgymai doh.gif o as jau tikiuosi,kadikimetu mano mazyle situos dalykus isaugs
Atsakyti
Turiu jums mamytes viena klausyma g.gif
Ar sutiktumete su prielaida,kad jei vaikiukai daznai nakti valgo,blogai miega,prabudineja,tai yra mamyciu kalte g.gif Nes galbut mes kazkur padareme klaida augindamos g.gif savo maziukus. As kituose forumuose bendrauju su mamytemes ir viena is ju padare tokia isvada,del naktiniu vaikiuku isdaigu g.gif
As asmeniskai nesutinkusu tokiu jos pasisakymu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 24, 12:53)

As asmeniskai nesutinkusu tokiu jos pasisakymu schmoll.gif

Ir gerai darai biggrin.gif
Atsakyti
O mano mažoji jau kelios savaitės kaip nebevalgo naktimis thumbup.gif

Maitinau savo pienu, o užmigdavo tik supama ant rankų. Sėdėdavau ant didelio gimnastikos kamuolio ir supdavau. Naktį keldavosi ne mažiau penkių kartų, o kartais ir daugiau. Vienąkart nusprendžiau kad gana, nusitraukiau pieno ir nusprendžiau kad duosiu iš buteliuko, o paskui skiesiu vandeniu. Naivuolė. Vaikas buteliuko kategoriškai atsisakė, pradėjo verkti, ir kol aš blaškiausi nežinodama ar dar siūlyt, ar pasiduot ir toliau iš krūties maitint, vaikas apsivertė ant pilvo ir užmigo. Turbūt pirmakart gyvenime be pagalbos. Deja, tą naktį irvisas kitas kėlėsi kaip ir anksčiau, tik dabar vietoj to, kad maitinčiau ir snausčiau kartu, tekdavo supti. Nieko gero. Vieną vakarą kažkaip sugalvojau, kad nemigdysiu vaiko, ikėliau į lovytė, užgesinau šviesą, palikau tik lemputę mažą, atsisėdau šalia ir apsimečiau, kad nekreipiu dėmesio. Vaikas tūsinosi (šokinėjo ir čiauškėjo, neverkė) pusantros valandos ir galiausiai nulūžo. Ir išmiegojo visą naktį clap.gif
Taip dabar ir miegam, kartais pabunda kartą ar du per naktį, bet dažniausiai greit užmigdau.

Nu ir prirašiau ax.gif Tikiuosi, kam nors padės pagaliau išsimiegoti mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes kazkaip isgeriam vakare eidamos miegoti bet jau matau kad nelabai nori ir dar rytais kai nepamirstam as buna supykusi tai tada isgeriam bet matau kad jau nelabai reikia bet skaiciau kad misinuka galima duoti iki 2 metu thumbup.gif
Atsakyti
o mums atvirksciai budavo. vaikutis naktim ismiegodavo beveik nuo gimimo, bet man tada problemos budavo, krutyne skauda, taip kad atsibundu nuo tu skausmu, viskas slapia, perbega tuos paketus naktinius ir net lova mirksta. ir temp buvo sukylusi. tada as vaikuti nakti pati maitindavau, atsibundu ir duodu, baiges skausmai. ir vaikas iprato valgyti naktim. as jei sali nemiegu jis ir ismiegotu be manes, bet tada ka man daryti su tuo pienu ir skusmu. nezinau. pasimetus del to maitinimo. jau virs 6 men o man niekaip nesusireguliuoja, vis to pieno per daug. keltis naktim nutraukinet ir pilt laukant dar sudetingiau.
Atsakyti
o mes iki 4men nuo pat gimimo ismiegodavom visa nakti o po to nezinau kas pasidare kuo toliau tuo dazniau pabunda valgyt. Maitinu pati is buteliuko negeria visai tai negaliu net arbatos pasiulyt vietoj pienelio.
Atsakyti
Dukrytė sąžiningai iki 1m 6 mėn naktimis valgydavo.Ko tik nedarėm. doh.gif Po to, vieną naktį neprabudo, antrą,... Dabar jau naktimis nebevalgo.Tiesiog viskas atėjo palaipsniui. Kantrybės tėveliams. 4u.gif
Atsakyti
As kaip ir daugelis mamyciu svjojau kada gi mano mazyle nebevalgys naktimis? Vis paskaitydavau, forume, kad daug vyresni vaikuciai vis dar keliasi naktimis, kad jau per velu, reikejo anksciau ir pan. Na anksciau to daryti nenorejau, nes labai jau vaikas mazai valge, tai galvojau nors nakti tegul pavalgo. Kaip ne kaip nakti 300-400ml pienuko isgerdavom smile.gif Galvojau na, jei kitom mamytem nesiseka, tai ir man taip bus, ir net nebandziau blush2.gif
Kai vaikas pradejo geriau valgyti, nusprendziau pabandyti nakti duoti arbatytes. Gere, bet laaaabai nenoriai, pyko. Ir taip vos pora naktu. Jau galvojau vat paskutini kart, jei verks duosiu pienuko ir taip iki ryto biggrin.gif
Pati nustebau, kad nereikejo ne savaites ir vaikas naktimis jau nebevelgo biggrin.gif O galbut jau ir laikas atejo? rolleyes.gif (mums dabar 1.3)
Atsakyti