Mano zirniukui 2.5 menesio, bet ismiega nuo 23 val iki 7 ryto, dar kartais 4 ryto uzsimano valgyti
. Jis tik pirma menesi ir tai nepilna atsikeldavo 3 kartus pavalgyti, paskui retejo retejo, kol visai nebesikelia
. Ir priaugo 1.9 kg Man budavo labai sunku keltis ji maitinti
, net nezinau ar buciau galejusi prie to priprasti, buciau vaiksciojusi kaip zombis, taip ir budavo pirma menesi
. Man mano miegas visada buvo sventas reikalas
, aciu Dievui mano mazylis ta suprato neprasomas
. To priezastis yra manau tai, kad jis pagal savo amziu yra didelis sveria 7 kg, prikemsa pries miega ir parpia
. Jis dbr valgo, kaip didelis vaikas ir miega kaip didelis vaikas
QUOTE(aiste.samse @ 2007 10 10, 11:33)
Mano zirniukui 2.5 menesio, bet ismiega nuo 23 val iki 7 ryto, dar kartais 4 ryto uzsimano valgyti
. Jis tik pirma menesi ir tai nepilna atsikeldavo 3 kartus pavalgyti, paskui retejo retejo, kol visai nebesikelia
, net nezinau ar buciau galejusi prie to priprasti, buciau vaiksciojusi kaip zombis, taip ir budavo pirma menesi
. To priezastis yra manau tai, kad jis pagal savo amziu yra didelis sveria 7 kg, prikemsa pries miega ir parpia
mano dukrytej taip buvo iki6men,bet tik isdygo pirmieji dantukai ir prasidejo kosmaras naktimis.keliasi nuolat ir be mp neuzmiega ir yaip kokius 4 kartus per nakti.nieko ji ten daug nepatraukia bet.........toks tampymasis naktimis
QUOTE(aiste.samse @ 2007 10 10, 10:33)
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 27, 16:19)
jei mp maitinamas vaikas - cia jau kitas dalykas. bet jei misinuku + su soskute miega, tai nakti vietoj misinio reik pasiulyt arbatos
draugei taip patariau, tai jos mergaite nebesikelia po 3 kart nakti valgyt 
geras
Maniske ismiega visa nakty
atsigula 12val arba 11val keliasi nuo 6-9 tam tarpe
bet uztat visa diena nuo papo nenulipa
QUOTE(natylli @ 2007 10 12, 22:17)
geras
reikes ir man pabandyti,nes nakti keliames 2-3kartus.Tai as iskart ir duodu misinuka.Vis laukiu kada gi prades miegoti visa nakti 
Na pabandziau bet nieko neisejo,atsigere arbateles uz puse val.vel "kviecia",visvien reikejo duoti valgyti
O kiek mazdaug ml rekia duoti,kaip ir misinuko?
Kai kam cia labai pavydziu...
Musu mazoji keliasi kas valanda, geriausiu atveju kas 2 val
Taip truksta miego... Taip kad kazkada skaiciavau, gavosi 7 kelimaisi
Gal cia dantukai kalti?
O buvo laikai, kai atsikeldavo kaip laikrodukas 2 ir 5 val, kaip buvo gerai
sveiki, mums 9men, eina 10.. valgo 2 kart nakti 12.30 ir 3.30...kaip atpratint???padekit
taip noris miegoo
musu situacija tokia: keliasi , neaisku ko bet vistiek ji nuremint duodu arbatytes siltos, paruostos pries atsigulant , taigi niekur nesikeliu
paprasciausiai duodu kelis gurksniukus atsigert ir vel miega
nors iki siol ir pienuko davinejau
bet jau kai atsikelia po 8 val . ryte tai jau taip pilvuke bur bur bur
va tada jam pienukas ir priklauso
geriausias patarimas kuo anksciau pratinti prie buteliuko, (galima ir bezindant ismokyt, tik reikia noro ) kad poto paciai vos gyvai visa diena nereiketu vaiksciot
bet jau kai atsikelia po 8 val . ryte tai jau taip pilvuke bur bur bur
geriausias patarimas kuo anksciau pratinti prie buteliuko, (galima ir bezindant ismokyt, tik reikia noro ) kad poto paciai vos gyvai visa diena nereiketu vaiksciot
QUOTE(ericaa @ 2007 10 13, 16:32)
Kai kam cia labai pavydziu...
Taip truksta miego... Taip kad kazkada skaiciavau, gavosi 7 kelimaisi
Gal cia dantukai kalti?
Omnaoamzyle jau kokia savaite pradejo kas valanda
Manoji labai sėkmingai naktim nebevalgo nuo 6 mėnesių,po truputį vietoj pienuko duodavau tik atsigert ir paskui atsisakė ir to.