sadizmas???

, o pačiam miegoti 3-4 val per parą ne sadizmas? tiek pvz aš miegu pastaruosius beveik 9 mėnesius

manoji ne tik kad nori valgyti po 4-5 kartus per naktį, bet ir eina miegot 12-1 val, keliasi 7,30 , tame tarpe valgo 4-5 kartus, diena miega sumoj 1 val (keli kartai po 10-15 min) aš nesavanaudė, bet reikia galvoti ir apie save, nes po

sveikata taip nuvaryta, dabar tai išvis...ar bus nauda vaikui ir šeimai jei aš ligoninėj gulėsiu nuo išsekimo.....
bandžiau ir aš neduot....nieko neišėjo, duodu toliau, bet siaubingai bijau dėl sugadinto skranduko, dantukų, visi medikai taip gasdina , aišku aš ir pati suprantu, kad negerai tie naktiniai valgymai, bet o ką daryt?

dabar bandau į vandens kiekį dėt mažiau mišinuko miltelių, nes aš saviškę stebiu, man atrodo, kad ji prasibudinėja ne dėl alkio, nes kartais duodu mažiau mišinuko, arba silpnesnio, praeina už tą patį, bet jai svarbus tas buteliuko paėmimas rankomis, kvapas ir pan
šiaip- gal mūsų bėda ne valgymas naktimis, bet tai, kad valgymas naktį tėra vienintelė priemonė nuraminti vaiką

nes mums jau kaip ir miego sutrikimai pripaišyti
man atrodo, kad pas tave čia problema ne dėl maisto. jei vaikas tik tiek temiega, jis pats yra pervargęs, ne tik mama. tokio amžiaus vaikelis turi dieną miegoti 2 kartus po 2 valandas ir naktį bent 8, nors ir su prabudimais. prabudinėjimų tikrai iki 2 m. nereikia sureikšmint. bet pas tavo vaikelį tai tikrai panašu į miego sutrikimus
. o jums neprirašė kokios nors raminamos mikstūros? ar gal valerijonų arbata padėtų
.
ir dar - jei vaiko nemaitini krūtimi, kodėl nepaprašai, kad kas nors tave pakeistų ir duotų pailsėt bent porą kartų per savaitę (vyras, mama)?