Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

Mūsų situacija irgi panaši, keliamės naktį kas dvi valandos, o dieną tai irgi panašiai, jei migdomės namuose, tai užmiega tik su MP, pamiega valandą, prabunda, tada vėl turiu duoti krūtį tai dar apie valandėlę nusnaudžia.
Geresnė situacija lauke, kai miega vežime tai jokio MP nereikia rolleyes.gif
pasiskaičiau čia mamų patarimų, kurios mano, kad jei vaikas keliasi tai vadinasi jam reikia, tai vis dar ir nuolaidžiauju savo pupytei. Gerai, kai nereikia į darbą...
Bet jau tokio amžiaus kaip mano (8 mėn.) ar taibent1 kūdikiai tikrai ne pavalgyti keliasi naktimis, manau kad tai tiesiog susiformavo įprotis ir vargu ar tie mažiukai taip ir savo noriu ims jo ir atsisakys verysad.gif Aš aišku sutikčiau maitinti kad ir iki kokių trijų metų, jei tai pvz. būtų vakarais vienas kartas, bet ne taip kaip mano draugei 2,5 metų vaikas visą naktį miega apžojęs krūtį - nepailsi nei mama nei vaikas, manau kad to tai jau perdaug doh.gif
Na, aš dar iki 11 mėnesių pasiryžusi laukti, o jei situacija negerės, reikės imtis kažkokių priemonių unsure.gif Tik kokių g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnie6ka @ 2006 12 20, 14:23)
Na mums ir 6 men. ir keliames tvarkingai kokia 3-4 kartus.  biggrin.gif Ir tik nuo krutines uzmiega, anksciau tutes uztekdavo, dabar spjauna salin, dar labiau susinervina.Bandziau miegoti kitame kambari, o vyras nakti pakeisdavo, bet kad nieko nesigauna, valanda nesioja ant ranku ir niekaip neiveikia.Tai ir vel tenka maitinti. O vandenuko ir negeria.
Nezinau ar kantrybes mums truksta ar taip ir neiveiksime  schmoll.gif

Va, cia kiek anksciau rasiau. Bet dabar situacija pasitaise, ismiega beveik visa nakti be MP. Nuo 22 iki 6 val. na koki karta pasimuisto, kad tiute reikia ir toliau parpia. Tik paryciais uzsimano MP, apie kokia 6 val. Tai dziaugiuosi, kad situacija pasitaise, o ir as bandziau visokiais budais atpratinti bet nieko nesigavo.Pats eme ir persiverte i geresne puse biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sekmes ir kantrybes visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnie6ka: 04 kovo 2007 - 11:05
Labukas,

Mano mažoji jau porą savaičių verkia naktim.
Keliuosi gal 6-7 kartus. Po arbatėlės ir soskės porai valandų aprimsta.
Valgom paskutinį kartą 21 val. ir sekantis maitinimas ryte 4-5 val.
MB maitinau tik pirmą mėn. dabar mišinukai, košytės.

Dantų dar nesimato. Bet gal jau laikas g.gif
Verkimo priežastis - dantys ?
Labai jau norėčiau pamiegoti blush2.gif
Vargina tas zuikio budėjimas naktį blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2007 03 04, 12:15)
Dantų dar nesimato. Bet gal jau laikas  g.gif

Kaip ir laikas būtų dantukam. Iš tikrųjų, dažnai būna, kad iki pusmečio puikiai išmiegojęs vaikas, staiga pradeda dažnai keltis naktimis unsure.gif .
Atsakyti
Musu zyzimai naktimis ir siaip irzlumas prasidejo nuo kazkur 6 menesiu- turejom 2 dantis. Tai vis visi ir sako- turbut dantys. Dabar mums 10 menesiu. Spekit, kiekturim dantu...
Manau, neatspejot- tuos pacius du. Tai nebzinau, kurioj vietoj tie dantys dygsta...
P.S. Siandien mano grazuole ismiegojo nuo 1 iki 5 valandu ryto. Atsibudau kaip ir issimiegojusi... biggrin.gif Tai jau pasiekimas- tik ar ne vienkartinis...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2007 03 04, 14:12)
Musu zyzimai naktimis ir siaip irzlumas prasidejo nuo kazkur 6 menesiu- turejom 2 dantis. Tai vis visi ir sako- turbut dantys. Dabar mums 10  menesiu. Spekit, kiekturim dantu...
Manau, neatspejot- tuos pacius du. Tai nebzinau, kurioj vietoj tie dantys dygsta...
P.S. Siandien mano grazuole ismiegojo nuo 1 iki 5 valandu ryto. Atsibudau kaip ir issimiegojusi...  biggrin.gif  Tai jau pasiekimas- tik ar ne vienkartinis...? blush2.gif

Matai.... Jie neišdygsta taip viens du ir vsio. Žinoma, kai jau jie kalasi, būna ypač skausminga, bet kai jie formuojasi prieš išlįsdami, turbūt nemalonu irgi unsure.gif . Ir tas jausmas ypač suintensyvėja naktį unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 04, 17:17)
Matai.... Jie neišdygsta taip viens du ir vsio. Žinoma, kai jau jie kalasi, būna ypač skausminga, bet kai jie formuojasi prieš išlįsdami, turbūt nemalonu irgi unsure.gif . Ir tas jausmas ypač suintensyvėja naktį unsure.gif ...

Na, labai norisi tikėti, kad zyzia ne šiaip sau, bet negi keturis mėnesius niekaip nesusiformuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2007 03 04, 18:36)
Na, labai norisi tikėti, kad zyzia ne šiaip sau, bet negi keturis mėnesius niekaip nesusiformuoja  blink.gif

O va žiūrėk ims ir išdygs kokie 4 iškart bigsmile.gif .
Atsakyti
Man atrodo, jei kūdikis nori valgyti, reiškia jam to reikia. Nebent svoris katastrofiškai didelis, tada bandyt "atpratinėti". O kad dėl savo patogumo, tai ne argumentas.
Atsakyti
QUOTE(Melisiukas @ 2007 03 04, 20:17)
Man atrodo, jei kūdikis nori valgyti, reiškia jam to reikia. Nebent svoris katastrofiškai didelis, tada bandyt "atpratinėti". O kad dėl savo patogumo, tai ne argumentas.

doh.gif
Ką reiškia "nori valgyt"? Ar metinukas nusilps naktį nepavalgęs? Suaugęs žmogus ir tas, jei įpras pavalgyt naktį, jis nubudęs eis ko užkąst. Nes tuo metu, kai skrandis paprastai būna užpildomas, išsiskiria skrandžio sultys - taip mes pajuntame alkį rolleyes.gif . Paklauskit apie tai pamaininį darbą dirbančių žmonių laugh.gif . O čia kūdikis. Jis irgi yra mažas žmogutis, kurio skrandukas dirba lygiai tokiu pačiu principu.
Ir dar. Koks svoris yra "katastrofiškai didelis" blink.gif g.gif ?
Atsakyti
O aš nėštumo metu pastoviai naktimis valgiau. Ir daba kartais pavalgau (bet mano figūra ideali) tongue.gif
Didelis svoris - tai toks, kuris viršija visas ribas (nebent gyd. rekomenduotų "nepermaitinti).
Tokia mano nuomonė. Ateis laikas ir miegos visą naktį.
Atsakyti
QUOTE(Melisiukas @ 2007 03 05, 17:11)
Didelis svoris - tai toks, kuris viršija visas ribas (nebent gyd. rekomenduotų "nepermaitinti).

Ar žinote kokio svorio vaikas viršija ribas g.gif ? Ar matėte tokį vaiką g.gif ? O kad MP maitinamas toli gražu jų nepasiekia, aš net neabejoju, kad žinote. Bet daugumoj mamos čia ir guodžiasi, kad tai jau darosi nepakeliama schmoll.gif .
Atsakyti