Kai antrą sūnų maitinau savo pienu, taip pat jam bėrė veidukus, problema buvo mano piene, per didelis baltymų kiekis. Tai buvo seniai, nepamenu kuo tepiau veidukus, bet turėjau duoti spes. mišinukus. Ir kartas nuo karto jei tik organizmas gauna daugiau baltymų po truputį išberia. Paskutiniu metu gyvename be šių problemų, mitybą kontroliuoju.
sveika,
mums taip pat beria veiduka, kojas, net alergine sloga atsirado. Taip pat ieskom, kas taip netinka
Zinai, sunkiausia, kad alergija is organizmo taip greit neiskeliauja
gali ir menesio ar daugiau prireikti. Turek kantrybes, sureguliuota mityba nepakenks. Nevalgykit zuvies, riesutu, sokolado, kvietiniu produktu, saldainiuku (ypac spalvotu, sokoladiniu), jokiu pieno produktu ir pan. Na dar nevirtu morku (nors ir virtu atsisakem). Duok daug skysciu gerti, kad greiciau alergenai pasisalintu
Labai gerai razinu kompotukas
Vaikai megsta, tad pliumpina visa diena
Manau, kad ir kita gydytoja pasakys ta pati....
Mums patare vietoj pienuko nan2 probiotik misini, bet sunui misinys visai nepatinka, neprates
mums taip pat beria veiduka, kojas, net alergine sloga atsirado. Taip pat ieskom, kas taip netinka

Mums patare vietoj pienuko nan2 probiotik misini, bet sunui misinys visai nepatinka, neprates

draugė pasiūlė išbandyti voneles su LAKIŠIŲ ŽOLĖS nuoviru.
labai padėjo, po pirmo prausimo jau matėsi geri rezultatai. dar po maudymo ištepiau essex kremu...
pabandykit ir jūs

QUOTE(Irjuda @ 2006 04 11, 22:41)
taigi, buvom vakar pas alergologus... keisčiausia, kad vaiką apžiūrėjo vos 1 minutę, nedarė jokių tyrimų, o išvados - beria nuo maisto...
taigi, net nežinau ar tuo tikėti, nes manau tokiu atveju turi kažkokius tyrimus daryti... davė krūva nurodymų, kaip maitinti vaika. žodžiu, po truputi atsisakom mišinio ir pereinam prie kefyro.
iki metų negalima duoti kiaušinio, pieno produktų, sulčių visiškai jokių, vištienos, košes tiktai virti pačiai, specialios netinka, vaisiai irgi tik natūralūs, tyrelės pirktinės netinka, ir t.t....
gal kam buvo panaši situacija? ar verta tikėti gydytojos žodžiais? o gal nuvesti pas kita? ir kaip pripratint prie kefyro? ji taip raukosi ir grieztai atsisako gerti... 

Mano mergaitęi irgi išbėrė visą kūnelį, raudonom šiurkščiom dėmėm, buvau pas pediatrę ji davė siuntimą pas alergolugus, paskambinau į klinikas tai užregistravo tik birželio 29 d. Po dviejų mėnesių !!!Mergaitę maitinau 13 mėn. o sako kuo ilgiau maitinsi tuo vaikas bus mažiau alergiškas. visiška nesamonė. Prirašė vaistų, tepalo, kas iš to tuos plėmus tikiuosiu panaikins, bet priežasties tai ne.
Papildyta:
QUOTE(Ruslana @ 2006 04 19, 01:44)
Kaip jį virti?
QUOTE(sssaule @ 2006 04 25, 21:06)
Mano mergaitęi irgi išbėrė visą kūnelį, raudonom šiurkščiom dėmėm, buvau pas pediatrę ji davė siuntimą pas alergolugus, paskambinau į klinikas tai užregistravo tik birželio 29 d. Po dviejų mėnesių !!!Mergaitę maitinau 13 mėn. o sako kuo ilgiau maitinsi tuo vaikas bus mažiau alergiškas. visiška nesamonė. Prirašė vaistų, tepalo, kas iš to tuos plėmus tikiuosiu panaikins, bet priežasties tai ne.
Papildyta:
Kaip jį virti?
Papildyta:
Kaip jį virti?
Pabandyk lakišų žolės vaistinėj nusipirkti irpasidariusi nuovirą įpilti į vonią. aš pilu 1l nuoviro, nes maudau didelioje vonioje. dar gali kelis kartus per dieną tuo nuoviru pavalyti išbertas vietas. o po maudynių ištepk tepalu, kurį paskyrė gydytoja. mum labai padėjo, jau po pirmų maudynių oda atsigavo.

Papildyta:
Kaip jį virti?
[/quote]
kaip ir paprasta kompotuka - uzvirk vandenuka, pvz.1 l ir iberk sauksta ar pusantro nuplautu razinu, po keliu minuciu gali isjungti. Cukraus nereik, nes razinos isbrinksta ir to saldumo vaikeliui pakanka. Dar tinka dziovinti obuoliai
paprasta, sveika ir skanu
Kaip jį virti?
[/quote]
kaip ir paprasta kompotuka - uzvirk vandenuka, pvz.1 l ir iberk sauksta ar pusantro nuplautu razinu, po keliu minuciu gali isjungti. Cukraus nereik, nes razinos isbrinksta ir to saldumo vaikeliui pakanka. Dar tinka dziovinti obuoliai

QUOTE(Irjuda @ 2006 04 23, 17:49)
draugė pasiūlė išbandyti voneles su LAKIŠIŲ ŽOLĖS nuoviru.
labai padėjo, po pirmo prausimo jau matėsi geri rezultatai. dar po maudymo ištepiau essex kremu...
pabandykit ir jūs 

As tik gimusi Skirmantuka maudydavau lakisio voniose , nzn gyd rekomendavo

O zandukus mano maziui paberia bet cia jau nuo nesvietisko mandarinu, clementinu, ir visu kitu citrusiniu vaisiu manau

Sveikutes,
mano dukriukui irgi pradejo berti zandukus. Tokias raudonais mazycias spuogeliais, bet tik aplink lupytes ir truputi auksciau zandukus. Gal cia nuo seilyciu, nes teturim du dantukus o jau seiliojames kad baisu... Bet gali buti ir nuo maisto, tepiau siandien bepantenu bet nezinau ar galima veiduka.
mano dukriukui irgi pradejo berti zandukus. Tokias raudonais mazycias spuogeliais, bet tik aplink lupytes ir truputi auksciau zandukus. Gal cia nuo seilyciu, nes teturim du dantukus o jau seiliojames kad baisu... Bet gali buti ir nuo maisto, tepiau siandien bepantenu bet nezinau ar galima veiduka.
Bepantenas tinka visam kunui, bet jis daugiau nuo sutimo ir esant saltam orui (tepalas), mums labai gerai buvo Dermilon paste. Jis padeda sauseti ir gyti tiems spuogeliams, bet manyciau, kad geriau patars ir parinks dermotologas
Sveikos, gal kam teko susidurti su tokia problema, mano sūnui beveik 3m. ir jis alergiškas uodų įkandimams. Pernai vasarą prie jūros taip sukando veidelį, kad visas sutino, atslūgo tik nuo tavegilio. Bandėm tepti tepaliukais, prieš uodus, nelabai padeda, tie kur po įkandimo irgi. Net nežinau ko čia griebtis. Ir vakar buvom lauke, o jau šiandien atsikėlėm su užtinusia akimi, įkando kažkur ir viskas.
Pasidalinkite patirtimi, gal žinot, kokį labai efektyvų tepalą, prieš uodus ar kokių kitų priemonių?
Pasidalinkite patirtimi, gal žinot, kokį labai efektyvų tepalą, prieš uodus ar kokių kitų priemonių?
Rencike, šiaip reiktų tepti ar purkšti tom priemonėm, kur nuo uodų ir kitokių gyvių, bet gi paprastai mes jas naudojam važiuodami į mišką, o būnant namie nesinori naudot tos chemijos, bet kad kitaip neišeina... Ir maniškė alergiška įkandimams, tai namuose paranoiškai mušu visokius gyvius, o kai kur nors išvažiuojam ar bent jau einam į parką, tada išpurškiu drabužėlius. Perku tokius purškiklius nuo uodų, kurie tinka purkšti ir ant kūno, ir ant drabužių. O po įkandimo kiek žinau vienintelis tepalas - Psilo (ir dar kažkoks panašus) balsamas, kuris šaldo ir mažina niežulį, ir žinoma antialerginiai vaistai
Maniškė dabar šitaip baisiai išberta ir ištinusi, o nuo ko - neaišku... gal nuo augalų, gal nuo įkandimo... namie užmušiau kelis toookius uodus mutantus
nu nerealaus dydžio
baisu kad dar kokios ligos neužneštų
Įdomu ir man būtų sužinoti, kas ir kaip įveikinėjat šitokias problemas, gal kas žino efektyvesnių priemonių

Maniškė dabar šitaip baisiai išberta ir ištinusi, o nuo ko - neaišku... gal nuo augalų, gal nuo įkandimo... namie užmušiau kelis toookius uodus mutantus

Įdomu ir man būtų sužinoti, kas ir kaip įveikinėjat šitokias problemas, gal kas žino efektyvesnių priemonių

QUOTE(Rencike @ 2006 05 13, 10:12)
Sveikos, gal kam teko susidurti su tokia problema, mano sūnui beveik 3m. ir jis alergiškas uodų įkandimams. Pernai vasarą prie jūros taip sukando veidelį, kad visas sutino, atslūgo tik nuo tavegilio. Bandėm tepti tepaliukais, prieš uodus, nelabai padeda, tie kur po įkandimo irgi. Net nežinau ko čia griebtis. Ir vakar buvom lauke, o jau šiandien atsikėlėm su užtinusia akimi, įkando kažkur ir viskas.
Mano dukrai irgi tas pats-labai alergiška uodų įkandimams.Kai tik pamatau įkandimą, iškart duodu Tavegilio, o po to tepu tepaliukais-PSILO-BALSAM nuo odos niežėjimo ir CUTIVATE kad slopinti uždegimą.Mums išrašė pediatrė - PSILO-BALSAM(saulės nudegimas,vabzdžių įgėlimas,odos niežėjimas), CUTIVATE(kutivato kremas slopina uždegimą įgėlus vabzdžiui).O kai važiuojam į gamtą labai padeda AUTAN-pienelis,apsaugantis nuo uodų ir erkių.Juo būtina tolygiai,nepaliekant tarpelio padengti visą neuždengtą rūbais odą ir taip pat tepti ir uždengtą plonu audiniu odą.Šis pienelis tinka vaikams vyresniems kaip 2 metai.