Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(edicike @ 2007 10 09, 09:26)
po apsilankymo pas alergologe praejo menuo laiko,bet niekas nepasikeite.kai valgem tik misinuka Aptamil pepti,bere veiduka.alegologe rekomendavo primaitinti ryziu kosele(kad sumazinti misinio kieki) .Duodu Milupos bio ryziu kosyte ,tebeberia,nustoju duoti ,niekas nesikeicia g.gif  vaikiuka juk vistiek reikia pradeti primaitinti normaliai,nes jau 6 men uz keliu dienu.bandysiu duoti bio ryziu -kukuruzu koseles.darzoviu dar nedaviau,nes nuo ju(atrodo kad nuo moliugo) buvo ypac ryski reakcija doh.gif nu ,bet vistiek reikes pratinti prie darzoviu g.gif Mistika man kazkokia su tais berimais.veiduka pateplioju retsykiais su Elideliu,bet tik nustojau ir berimas ryskeja verysad.gif kaip galvojat ,o jeigu duociau sojos misinuka g.gif

Manau, kad niekas Tau vienareikšmiškai neatsakys, duoti, ar ne . Aš pati mėginu įv. produktus ir stebiu. Dabar atsirado vėl dėmelės, bet va, išlindo saulutė, tikiuosi pagerės situacija. Džiu odelė neigiamai reaguoja į darganotą orą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 09 spalio 2007 - 09:54
QUOTE(dautan @ 2007 10 09, 10:54)
Manau, kad niekas Tau vienareikšmiškai neatsakys, duoti, ar ne  . Aš pati mėginu įv. produktus ir stebiu. Dabar atsirado vėl dėmelės, bet va, išlindo saulutė, tikiuosi pagerės situacija. Džiu odelė neigiamai reaguoja į darganotą orą

bet kaip suprasti nuo ko konkreciai beria ,jei tas brimas nepraeina g.gif sakyciai praejo berimas ,daviau pvz obuolio ir isbere .tada zinociau kad nuo obuolio ,bet kai vaikas tai vienur ,tai kitur pabertas(saikingai) ,as nesigaudau nuo ko doh.gif
Atsakyti
Laba, seniai skaitineju jusu diskusijas, tik pati niekaip neprisiruosiu prisijungti. mano maziu ir panasi beda kamuoja. is tikruju, gan keistai jam viskas klostosi.pirmasis alergijos pasireiskimas buvo pries pirmaji jo gimtadieni, t.y. 2007 balandzio vidury, pasireiske tikrai l. stipriai, bet po poros savaiciu praejo, taip ir pamirsom ta alergija, visa vasara gerem riebu nevirinta karves piena, valgem cipsus, sokoladus ledus ir viska, kas tik imanoma, ir jokiu reakciju nebuvo, bet stai pries menesi vel viskas prasidejo (gali buti nuo medaus, kurio trupineli palaize, bet, tiesa, sureagavo tik po keliu dienu, nors gyd. sake, kad turi sureaguot keliu valandu begy), ir kai jau atrodo, kad viskas aprimsta, nespeju pasidziaugt, ir vel is naujo. net nesuvokiu, kaip ir nuo ko. bet norejau paklaust jusu dvieju dalyku, visu pirma del tyrimo... lapkricio pradzioj vaziuosim i kauno klinikas tirtis, bet man gydytoja sake, kad menesi iki tyrimo, negalima duoti jokiu vaistu, o as gi negaledama ziureti i jo kancias daviau tu vaistu... dar norejau paklaust del misinuku su HA zenklu, pvz, Neste, man ji rekomendavo gydytoja, bet kai kurios is jusu raso, kad jis l. pavojingas? tai kaip cia yra is tiesu?ir dar, jei galetumet, parasykit placiau apie pati tyrima, kaip ten viskas vyksta?ar vaikas turi buti valges ar geres pries ji? beje, kai del tavigilio? klausiau gyd., tai ji sake...nezinau verysad.gif l. lauksiu jusu atsakymu.
Atsakyti
Ech ,mamytes ,liudna verysad.gif ,visas maziaus kunelis isbertas ,darosi neramus doh.gif
itariu obuoli arba bulves g.gif pati pasimetus.bandysiu gal vietoj bulves duoti cukinija ,brokoli ar kopusta,gal nuo ju neberia g.gif
Atsakyti
Na va ir aš parašysiu apie mano mažiausio keistajį bėrimą,gal kam buvo taip nutikę g.gif Prasidėjo nuo spuogelio ant kojytės,pamanem uodo darbelis,rugsėjo pabaiga buvo...Paskui kitas šalimais trečias,ketvirtas va jau ir rankytės ir veidukas pilnas tokiu kietu lyg vandeningų spuogiukų,o mažasis kasosi nenustodamas doh.gif mes pas savo gydytoją,ji siunčia pas alergologą,tyrimas rodo kad alergija,bet vaistai nelabai padeda g.gif ir tas bėrimas toks keistas na buvo nuo braskiu išberta tai tokiais mažiukais spuogiukais ir visas kunelis.o čia tik atviros vietos ir pabėrė ne iškarto,o dvi savaites po truputuką vis daugėjo.
Atsakyti
Aš norėčiau paklausti, kas galėtų būti mano mažajam. Prieš pora mėnesių buvo ant kojytės atsiradę netaisyklingos formos sausos dėmės, kurios kartais parausdavo, kartais būdavo blyškios. Tepiau Excipial. Dabar atsirado ant krūtinėlės tokios pačios dėmytės vienos didesnės, kitos mažesnės. Jos yra jau mėnesis. Šeimos gydytoja, pasakė, kad čia yra alerginės dėmės ir išrašė Cutivate, sakė plonai tepti nes su hormonais. Siuntimo pas alergplogą nedavė, nors ir prašiau. Sakė, jei nepadės šis tepalas, ateit po mėnesio ir duos siuntimą.
Ar tikrai tokios dėmės yra alergijos požymis? Ar gal galėtų būti kas nors kito?
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2007 10 20, 02:58)
Aš norėčiau paklausti, kas galėtų būti mano mažajam. Prieš pora mėnesių buvo ant kojytės atsiradę netaisyklingos formos sausos dėmės, kurios kartais parausdavo, kartais būdavo blyškios. Tepiau Excipial. Dabar atsirado ant krūtinėlės tokios pačios dėmytės vienos didesnės, kitos mažesnės. Jos yra jau mėnesis. Šeimos gydytoja, pasakė, kad čia yra alerginės dėmės ir išrašė Cutivate, sakė plonai tepti nes su hormonais.  Siuntimo pas alergplogą nedavė, nors ir prašiau. Sakė, jei nepadės šis tepalas, ateit po mėnesio ir duos siuntimą.
Ar tikrai tokios dėmės yra alergijos požymis? Ar gal galėtų būti kas nors kito?

Sveika, tai atopinis dermatitas. Pas mus ligiai taip pat viskas prasidejo verysad.gif Ir iskart nedave siuntymo, o dukrytei neztejo, blogai pradejo miegot naktim, o kai vaikas pavarges tai dar labiau nezti. mums nei cutivata nei cutibaza nepadejo. ir pas dermatologa buvom. dabar dukrytei nustate alergija pieno ir kiausinio baltimui, o ja dar maitinu pati ir man negalima nieko is siu produktu vartoti ir dar + vistienos ir kalakutienos negalima. dabar gydomes Hidrokortizonu 1% maisant su Cutibaza. tepames po maudyniu, isemus vaika is vandens demes isryskeja, patepi dingsta, o odele vistiek siurksti.
jei pasirodys ant veiduko gali tepti Bepantenu su ruzava juotele. Ant kunelio dermatologas ir leido tepti Sudokremu.
Labai apziurek vaikeli, nes atopinis dermtitas labai megsta slapstytis raukslelese ir per sulenkymu vietas.
Ir isidemek, kad visi harmonaliniai tepalai yra kompensuojami!

va, ir dukrytei nuo Cutivatos prasidejo alergine reakcija: istino aplink akytes - po akimys ir akiu vokai, atrode siaubingai.
Nedelsk del alergologo!
Su sia alergija vaika reikia vilkti tik medvilnineis rubeliais!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alashka: 20 spalio 2007 - 02:22
QUOTE(alashka @ 2007 10 20, 03:21)
Sveika, tai atopinis dermatitas. Pas mus ligiai taip pat viskas prasidejo  verysad.gif  Ir iskart nedave siuntymo, o dukrytei neztejo, blogai pradejo miegot naktim, o kai vaikas pavarges tai dar labiau nezti. mums nei cutivata nei cutibaza nepadejo. ir pas dermatologa buvom. dabar dukrytei nustate alergija pieno ir kiausinio baltimui, o  ja dar maitinu pati ir man negalima nieko is siu produktu vartoti ir dar + vistienos ir kalakutienos negalima. dabar gydomes Hidrokortizonu 1% maisant su Cutibaza. tepames po maudyniu, isemus vaika is vandens demes isryskeja, patepi dingsta, o odele vistiek siurksti.
jei pasirodys ant veiduko gali tepti Bepantenu su ruzava juotele. Ant kunelio dermatologas ir leido tepti Sudokremu.
Labai apziurek vaikeli, nes atopinis dermtitas labai megsta slapstytis raukslelese ir per sulenkymu vietas.
Ir isidemek, kad visi harmonaliniai tepalai yra kompensuojami!

va, ir dukrytei nuo Cutivatos prasidejo alergine reakcija: istino aplink akytes - po akimys ir akiu vokai, atrode siaubingai.
Nedelsk del alergologo!
Su sia alergija vaika reikia vilkti tik medvilnineis rubeliais!

Ačiū už greitą atsakymą. Man atrodo, kad mažajam neniežti, nes jis nebando kasytis. Tarp raukšlyčių pabėrimo tikrai nėra, nes aš kiekvieną dieną jas apžiūriu, kad nebūtų paraudimų, nes mažius storuliukas:).
Aš skaičiau vaistai.lt, kad Cutivate yra kompensuojamas, bet mums išrašė paprastą receptą, taigi patiems reikėjo visą kainą mokėti.
Čia klausimas truputį ne į temą, bet kokius vaistius turi kompensuoti ligonių kasos???, nes mums iki šiol nei vienų vaistukų: nuo slogos, nuo iššbėrimo neišrašė su kompensuojamuoju pasu.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2007 10 20, 12:36)
Aš skaičiau vaistai.lt, kad Cutivate yra kompensuojamas, bet mums išrašė paprastą receptą, taigi patiems reikėjo visą kainą mokėti.
Čia klausimas truputį ne į temą, bet kokius vaistius turi kompensuoti ligonių kasos???, nes mums iki šiol nei vienų vaistukų: nuo slogos, nuo iššbėrimo neišrašė su kompensuojamuoju pasu.

Kiek man teko susidurti su kompensuojamaisiais vaistais, tai man kompensuodavo tik vaistus nuo alergijos. Mane kankina odos reakcija i paprastus metalus, iskirus sidabra 925* ir gryna auksa ( nu...biski ne i tema ax.gif ), tai man kompensuoja tepala.
O del kitu kompensuojamu vaistuku lialiams tai nezinau, nes dar tfu tfu tfu nesirgom.
Papildyta:
Daugiau apie alergijas gali pasiskaityti www.aai.lt
Taip pat ten yra ir apie vaistus nuo alergiju. Apie atopini dermatita daug naudingos informacijos suradau lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alashka: 20 spalio 2007 - 12:19
Sveikos mamos, esu naujokė. Mums nustatyta alergija namų dulkėms ir jau kelinti metai ieskom bronchinės astmos, bet daktarai nenori to pripazinti, nors jau dustam šešta karta. Dabar vel eisim pas pulmonologą. Nustatyta alerginė sloga. mums 4,5 metai. Gal kas susidūrę su panašia problemėle. Labai domina gydymas alergenais, bet daktarai apie tokį gydymo būda tyli ir net nesileidžia į kalbas.
Atsakyti
QUOTE(igveta @ 2007 10 22, 21:54)
Sveikos mamos, esu naujokė. Mums nustatyta alergija namų dulkėms ir jau kelinti metai ieskom bronchinės astmos, bet daktarai nenori to pripazinti, nors jau dustam šešta karta. Dabar vel eisim pas pulmonologą. Nustatyta alerginė sloga. mums 4,5 metai. Gal kas susidūrę su panašia problemėle. Labai domina gydymas alergenais, bet daktarai apie tokį gydymo būda tyli ir net nesileidžia į kalbas.

Vienos pazystamos vaikelis sirgo sia liga, tai visos problemos baigesi, kai vaikas pradejo lankyti muzikos mokykla ir groti puciamuoju instrumentu. Net juokas paeme, kai pirma karta isgirdau, bet kazkada ta pati perskaiciau ir internete, todel, gal istikruju padeda.
O kokiam mieste gyvenat? I Klaipeda atvazineja atrodo pora kartu per menesi daktaras is latvijos (profesorius, bet jaunas), tai gydo tianshi vitaminais. Mano kaimyne 50 metu serga sunkia forma bronchines astmos, tai tik dabar pradejo atsigauti, kadangi pradejo lankytis pas ta gydytoja, labai laiminga ir be proto tiki tuo gydymu, jau sako, kad apsieina be hormoniniu inhalaitoriu ir kt vaistu, kuriuos paskutinius 10 metu naudojo. Tai nezinau, ar cia jos tikejimas ar tie vitaminai padeda. Bet kai tikrai blogai, manau viska verta isbandyti. Pati auginu 6 menesiu labai alergiska vaikiuka, tai bandau viska, kad tik sumazinti leliuko kancias.
Papildyta:
QUOTE(edicike @ 2007 10 17, 11:51)
Ech ,mamytes ,liudna verysad.gif ,visas maziaus kunelis isbertas ,darosi neramus doh.gif
itariu obuoli arba bulves g.gif pati  pasimetus.bandysiu gal vietoj bulves duoti cukinija ,brokoli ar kopusta,gal nuo ju neberia g.gif

O nuo kada pradejai primaitinti ir ar dar maitini vaikeli MP? Siaip turiu labai panasaus amziaus suneli, tai vargstam su tom alergijom jau nuo 4 savaites, iki siol laikausi hipoalerginiu dietu (maitinu pati), bet vaikelis vistiek isbertas, neseniai pradejau primaitinti, tai berimai kokie buvo astrus tokie ir yra, todel neimanoma suprasti kas alergizuoja. Ypac suastreja po skiepu, dabar dar sildymo sezonas prasidejo, sako ir tas turi itakos, sako dantim dygstant isvis buna blogai. Tai ir kankinames, bemieges naktys, kasymasis ir t.t. Neseniai pradejom gydytis homeopatiskai, bet rezultatu kolkas jokiu verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramuniete @ 2007 10 19, 01:11)
Na va ir aš parašysiu apie mano mažiausio keistajį bėrimą,gal kam buvo taip nutikę  g.gif Prasidėjo nuo spuogelio ant kojytės,pamanem uodo darbelis,rugsėjo pabaiga buvo...Paskui kitas šalimais trečias,ketvirtas va jau ir rankytės ir veidukas pilnas tokiu kietu lyg vandeningų spuogiukų,o mažasis kasosi nenustodamas  doh.gif mes pas savo gydytoją,ji siunčia pas alergologą,tyrimas rodo kad alergija,bet vaistai nelabai padeda g.gif ir tas bėrimas toks keistas na buvo nuo braskiu išberta tai tokiais mažiukais spuogiukais ir visas kunelis.o čia tik atviros vietos ir pabėrė ne iškarto,o dvi savaites po truputuką vis daugėjo.

Na va lankėmės pas daktarę,mokamo tyrimo atsakymo nėra dar,kitas rodo alergiją.Sutikom taip pat pabertą mergytę doh.gif tik veidukas nepabertas.Jos mama sakė,kad jos ir pas dermatologą buvo,tepalus išbandė nepadeda.Bėrimas mazėja,bet ne taip greit kaip norėtųsi.O mum daktarė pasakė,kad dasidėjo virusas iš šiltų kraštų blink.gif ...Jau nežinau nė ką galvot g.gif
Atsakyti