QUOTE(Lince J @ 2008 03 22, 10:42)
aciu labai uz patarimus.

nėr už ką, kad tik padėtų. Aš pati su vaikiuku jau devynis pragaro vartus praėjau

kol pagaliau man regis (oi, net paspjaudžiau tris kartus) sveikstam po truputį

Rašyk, jei kils klausymų kokių, ką galėsiu-tikrai patarsiu
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 23, 21:26)
As irgi auginu alergiska dukryte

Jai jau du metukai, bet kuo toliau, tuo darosi labiau alergiska. Ir taip vartoja labai mazai produktu, nes alergiska pieno pr., tai dabar pradejo berti nuo visko, ka tik ideda i burnyte. Lankomes virs puses metu pas homeopata, bet pagerejimas buvo labai trumpas. Tebevartojam zirniukus, tepu Essexu, bet zandai, aplink lupytes, kojytes, rankytes nusetos raudonom sausom demem.

Pas alergologa gavom taloneli tik balandzio 23 d.

Kaip iki to laiko maitinti vaika

Tikiuosi alergologiniai tyrimai parodys kam dar atsirado alergija...
pas mano vaikiuką buvo tas pats, iš pradžių sausos dėmės, vėliau net žaizdos atsivėrę buvo

ir ligoninėj pagulėti teko, bet pagerėjimas buvo labai trumpas-tik tam laikui, kol jie ten savo tepalais tepė. Tiesa tyrimai nei lopo, nei kraujo-nieko neparodė, o vaikas kaip atvažiavo į ligoninę išbertas, taip ir išvažiavo iš jos

laimei, radau gerą privačią odos ligų gyditoją, kuri tikrai padirbėjo su mano vaiku: kūrė individualiai jo odos pažeidimų tipams gaminamus tepalus, išrašė tinkamus geriamus vaistus ir t. t.

Na, sunki buvo praėjusi vasara: tepalai, bintuotos kojytės ir rankytės, į lauką-su pirštinėm, jokio vandens, smėlio, sukaitimo, dieta...bet, atrodo išsikapstėm (net bijau džiaugtis

)