Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

As irgi auginu alergiska dukryte verysad.gif Jai jau du metukai, bet kuo toliau, tuo darosi labiau alergiska. Ir taip vartoja labai mazai produktu, nes alergiska pieno pr., tai dabar pradejo berti nuo visko, ka tik ideda i burnyte. Lankomes virs puses metu pas homeopata, bet pagerejimas buvo labai trumpas. Tebevartojam zirniukus, tepu Essexu, bet zandai, aplink lupytes, kojytes, rankytes nusetos raudonom sausom demem. verysad.gif Pas alergologa gavom taloneli tik balandzio 23 d. doh.gif Kaip iki to laiko maitinti vaika g.gif Tikiuosi alergologiniai tyrimai parodys kam dar atsirado alergija... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lidukas @ 2008 03 11, 19:30)
Labukas 4u.gif Vaikiukui kraujo tyrimą gali padaryti ir vaikų alergologiniam centre (Antakalnyje, Vilniuje), tik iš anksto užsiregistruoti reik. Aš pati su vaiku ten gulėjau savaitę, deja, jokių konkrečių atsakymų taip ir negavau g.gif Kraujo tyrimas jokio konkretaus alergeno neparodė. verysad.gif

Taip pat daro ir Kauno klinikose. Darė kraujo tyrimą mano sūneliui, bet kaip alergologė ir minėjo, kad jis gali nieko neparodyti, taip ir buvo. Kraujo tyrimas parodė, kad mano vaikiukas niekam nealergiškas doh.gif , nors jis ir buvo išbertas.
Po to darė lopų testą, kurio rezultatas- mano vaikas alergiškas tokiems produktams, kurie priklauso mažai alergizuojančių produktų klasei, pvz. kukurūzams, melionui, nedidelė alergija obuoliui, taip pat kiaušinio baltymui, bet užtai neparodė alergijos pienui, tai dabar pradėjau duoti varškytę ir kol kas nieko thumbup.gif
Tiesa, kaip alergologė Kudzytė sakė, kad kraujo tyrimas parodo staigią reakciją į alergeną, o lopų tyrimas- lėtą, t.y. kai sureaguoja kūnas į alergeną ne iš karto, o po keleto to produkto gavimo. Taip pat ji sakė, kad vaikiukams abiejų šių tyrimų tikslingumas tik 30%. verysad.gif
Tiesa, kraujo tyrimas KMUK - mokamas, kainuoja beveik 130Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 24 kovo 2008 - 00:52
QUOTE(Lince J @ 2008 03 22, 10:42)
aciu labai uz patarimus. 4u.gif

4u.gif nėr už ką, kad tik padėtų. Aš pati su vaikiuku jau devynis pragaro vartus praėjau doh.gif kol pagaliau man regis (oi, net paspjaudžiau tris kartus) sveikstam po truputį rolleyes.gif Rašyk, jei kils klausymų kokių, ką galėsiu-tikrai patarsiu bye1.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 23, 21:26)
As irgi auginu alergiska dukryte verysad.gif Jai jau du metukai, bet kuo toliau, tuo darosi labiau alergiska. Ir taip vartoja labai mazai produktu, nes alergiska pieno pr., tai dabar pradejo berti nuo visko, ka tik ideda i burnyte. Lankomes virs puses metu pas homeopata, bet pagerejimas buvo labai trumpas. Tebevartojam zirniukus, tepu Essexu, bet zandai, aplink lupytes, kojytes, rankytes nusetos raudonom sausom demem. verysad.gif Pas alergologa gavom taloneli tik balandzio 23 d. doh.gif Kaip iki to laiko maitinti vaika g.gif Tikiuosi alergologiniai tyrimai parodys kam dar atsirado alergija... unsure.gif

pas mano vaikiuką buvo tas pats, iš pradžių sausos dėmės, vėliau net žaizdos atsivėrę buvo verysad.gif ir ligoninėj pagulėti teko, bet pagerėjimas buvo labai trumpas-tik tam laikui, kol jie ten savo tepalais tepė. Tiesa tyrimai nei lopo, nei kraujo-nieko neparodė, o vaikas kaip atvažiavo į ligoninę išbertas, taip ir išvažiavo iš jos g.gif laimei, radau gerą privačią odos ligų gyditoją, kuri tikrai padirbėjo su mano vaiku: kūrė individualiai jo odos pažeidimų tipams gaminamus tepalus, išrašė tinkamus geriamus vaistus ir t. t. doh.gif Na, sunki buvo praėjusi vasara: tepalai, bintuotos kojytės ir rankytės, į lauką-su pirštinėm, jokio vandens, smėlio, sukaitimo, dieta...bet, atrodo išsikapstėm (net bijau džiaugtis blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(lidukas @ 2008 03 24, 22:27)
pas mano vaikiuką buvo tas pats, iš pradžių sausos dėmės, vėliau net žaizdos atsivėrę buvo  verysad.gif ir ligoninėj pagulėti teko, bet pagerėjimas buvo labai trumpas-tik tam laikui, kol jie ten savo tepalais tepė. Tiesa tyrimai nei lopo, nei kraujo-nieko neparodė, o vaikas kaip atvažiavo į ligoninę išbertas, taip ir išvažiavo iš jos g.gif laimei, radau gerą privačią odos ligų gyditoją, kuri tikrai padirbėjo su mano vaiku: kūrė individualiai jo odos pažeidimų tipams gaminamus tepalus, išrašė tinkamus geriamus vaistus ir t. t. doh.gif  Na, sunki buvo praėjusi vasara: tepalai, bintuotos kojytės ir rankytės, į lauką-su pirštinėm, jokio vandens, smėlio, sukaitimo, dieta...bet, atrodo išsikapstėm (net bijau džiaugtis blush2.gif )

Pas mus situacija blogeja. verysad.gif Vis daugeja demiu virs lupu, ant ranku, uzpakalio. Jei ne paslaptis pas kokia gydytoja lanketes, kokiame mieste?
Atsakyti
As auginu 11 men labai alergiska suneli, nuo metuku noriu nutraukt maitinima savo pienu, kadangi paciai nuo dietu sveikata labai suprastejusi, tai galvoju ka duoti vaikui, jei jis labai alergiskas visiems pieno produktams, o kalcio juk butinai reikia??? Bandziau duoti ir naturalaus jogurto ir kefyro, bet per 5 min pasirode dilgeline, nusipirkau Neocate misinuka (kuris visai neturi pieno baltymo), aisku apie jo gerima net kalbos negali buti, nes skonis siaubingas, tai pabandziau koses balinti, bet jau va 3 dienos kaip ji duodu ir atsirado smarkus berimai, tai dabar isvis nebeisivaizduoju ka daryti??? Gal galit kas padeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 25, 08:45)
Pas mus situacija blogeja. verysad.gif Vis daugeja demiu virs lupu, ant ranku, uzpakalio. Jei ne paslaptis pas kokia gydytoja lanketes, kokiame mieste?

anokia čia paslaptis, kad tik padėt galėčiau kuo 4u.gif Mano vaikiuką gyditoja Jolanta Variakojienė gydo, iš Biržų. Mums gana toloka, apie 200 km, bet važinėjam, ko dėl vaiko sveikatos nepadarysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lidukas @ 2008 03 25, 17:30)
anokia čia paslaptis, kad tik padėt galėčiau kuo 4u.gif  Mano vaikiuką gyditoja Jolanta Variakojienė gydo, iš Biržų. Mums gana toloka, apie 200 km, bet važinėjam, ko dėl vaiko sveikatos nepadarysi ax.gif

Oi kaip gaila, kad taip toli verysad.gif Mes is Vilniaus taip toli neprivazinesim...
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 25, 19:38)
Oi kaip gaila, kad taip toli verysad.gif Mes is Vilniaus taip toli neprivazinesim...

mastau.gif na jo, tolokai... Bet gal pavyks kokią gyditoją gerą ir arčiau rasti rolleyes.gif mano viena pažįstama kaip tik į Vilnių važinėjo pas privačią odos gyditoją. Ji, tiesa, pati gydėsi, ne vaiką, bet gyrė, kad gyditoja tikrai gera, iš pirmo karto pataikė gydymą thumb_yello.gif jei domina, pamėginsiu rytoj kontaktus gauti 4u.gif
Ir dar vienas patarimas: atidžiai peržiūrėk kokios gėlės "gyvena" tavo namuose. Tiesiog paimk knygą apie kambarines gėles, ieškok tų, kurias augini ir skaityk kas apie jas parašyta. kartais vien gėlės būna didieji alergenai ir užtenka tik išnešti jas iš namų...g.gif
Atsakyti
QUOTE(lidukas @ 2008 03 25, 21:26)
mastau.gif na jo, tolokai... Bet gal pavyks kokią gyditoją gerą ir arčiau rasti rolleyes.gif mano viena pažįstama kaip tik į Vilnių važinėjo pas privačią odos gyditoją. Ji, tiesa, pati gydėsi, ne vaiką, bet gyrė, kad gyditoja tikrai gera, iš pirmo karto pataikė gydymą  thumb_yello.gif jei domina, pamėginsiu rytoj kontaktus gauti 4u.gif
Ir dar vienas patarimas: atidžiai peržiūrėk kokios gėlės "gyvena" tavo namuose. Tiesiog paimk knygą apie kambarines gėles, ieškok tų, kurias augini ir skaityk kas apie jas parašyta. kartais vien gėlės būna didieji alergenai ir užtenka tik išnešti jas iš namų...g.gif

Jei nesunku, tai pasiklausk drauges kokia gydytoja ir jos kontaktu mirksiukas.gif Busiu labai dekinga bigsmile.gif
Pas mus kambary nera nei vienos geles, o pas tevus alijosiai auga, kazkaip nesitiki, kad jie alergizuotu. Beto dukryte pas juos kambary beveik nebuna. Kilo mintis, kad del skalbimo milteliu galejo isberti. Neseniai buvau nusipirkusi nauju milteliu alergiskiems zmonems, tai gal netiko g.gif Perskalbiau drabuzelius senais milteliais, gal dings berimai...
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 25, 22:44)
Jei nesunku, tai pasiklausk drauges kokia gydytoja ir jos kontaktu mirksiukas.gif Busiu labai dekinga bigsmile.gif
Pas mus kambary nera nei vienos geles, o pas tevus alijosiai auga, kazkaip nesitiki, kad jie alergizuotu. Beto dukryte pas juos kambary beveik nebuna. Kilo mintis, kad del skalbimo milteliu galejo isberti. Neseniai buvau nusipirkusi nauju milteliu alergiskiems zmonems, tai gal netiko g.gif Perskalbiau drabuzelius senais milteliais, gal dings berimai...

Gydytoja Kudzytė mums sakė plauti rūbelius tik ūkišku muilu. O kokius tu naudojai iki šiol?
Atsakyti

Reiktu ne tik pakeisti skalbimo miltelius, bet ir sampuna, muila. Pastebejau kad kai isplaunu galvyte su Jonshon sampunu, tai po keliu minuciu atsiranda spuogiuku ant veido.
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2008 03 26, 13:45)
Reiktu ne tik pakeisti skalbimo miltelius, bet ir sampuna, muila. Pastebejau kad kai isplaunu galvyte su Jonshon sampunu, tai po keliu minuciu atsiranda spuogiuku ant veido.

galvytei naudokit LINOLA sampūną, o kūneliui prausti EUCIRIN prausimo aliejų. Bent jau pamėginkit, jie nealergizuojantys yra. Tiesa, nepigūs... g.gif
Papildyta:

Gyditoja Balevičienė, Vivulskio gatvėje. Bendrai, parašyk Google Balevičienė, ir "išmeta" visą informaciją apie tą kliniką. Bandykit, gal patiks gyditoja 4u.gif
O dėl gėlių, alijošius tikrai nealergizuojantis yra.
Sveikit 4u.gif
Atsakyti