Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(mazoji_x @ 2008 04 16, 15:35)
Kiek zinau Alfare atstovai yra Kaune, cia Nestle firma jei neklystu. Bet reikia pirkti urmu (dezemis) , kitaip neparduoda. Reiks turbut Alfare ir man ieskoti, mano geria ta APTAMIL PEPTI, bet mus vistiek beria sad.gif

labas vakaras_mano vaikas irgi alergiskas, bet negeria alergisko misinuko:(
Atsakyti
QUOTE(mazoji_x @ 2008 04 16, 15:35)
Kiek zinau Alfare atstovai yra Kaune, cia Nestle firma jei neklystu. Bet reikia pirkti urmu (dezemis) , kitaip neparduoda. Reiks turbut Alfare ir man ieskoti, mano geria ta APTAMIL PEPTI, bet mus vistiek beria sad.gif

Aciu uz ats., aha jau ir as spejau issiaiskinti, kad turetu prekiauti urmo bazeje..Bet biski negerai, kad reikia visa deze pirkt, o jei netiks g.gif .Gal kuri mamyte turi kokia uzsilikusia dezute pabandymui parduoti 4u.gif
Atsakyti
sveikos gal kas zinot daviau savo maziui duonos su cesnaku ir pabere tik nesuprantu ar nuo cesnako ar nuo vitaminu
Atsakyti
QUOTE(gizmas @ 2008 04 16, 20:09)
sveikos gal kas zinot daviau savo maziui duonos su cesnaku ir pabere tik nesuprantu ar nuo cesnako ar nuo vitaminu

abejoju, kad pabere nuo cesnaku g.gif Man daktare sake, maziukams cesnako negalima valgyti, nes dirgina skrandi.
Atsakyti
Sveikutes mamytes,

paklausiu biski ne i tema, kaip manot ar gali del dantu dygimo atsirasti sloga? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste01 @ 2008 04 19, 21:08)
Sveikutes mamytes,

paklausiu biski ne i tema, kaip manot ar gali del dantu dygimo atsirasti sloga? blink.gif

tikrai taip - GALI! Ir daug kam atsiranda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2008 04 20, 12:11)
tikrai taip - GALI! Ir daug kam atsiranda wink.gif

Oho, kaip buna pasirodo, nubuciau pgalvojus g.gif Mano mazius baisiausiai susirgo, buvo toks neramus, paskui sloga prasidejo, ziuriu apacioj dantukas naujas. oi bijau as tu slogu, kad kas baisiau nepasidarytu, juk tokie maziai nosies ispust dar nemoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste01 @ 2008 04 19, 22:08)
Sveikutes mamytes,

Taip, mano dukrytei visi dantys dygo su sloga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 04 20, 15:58)
Taip, mano dukrytei visi dantys dygo su sloga doh.gif

drinks_cheers.gif ne tik su sloga ,o ir su temperatura blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renciuke @ 2008 04 16, 19:21)
Aciu uz ats., aha jau ir as spejau issiaiskinti, kad turetu prekiauti urmo bazeje..Bet biski negerai, kad reikia visa deze pirkt, o jei netiks g.gif .Gal kuri mamyte turi kokia uzsilikusia dezute pabandymui parduoti  4u.gif

bazeje nebera ju sandelio, issikele kazkur prie LZUU 4u.gif nzn tiksliai kur, nes pati nevaziavau, vyras visada vaziuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste01 @ 2008 04 20, 14:07)
Oho, kaip buna pasirodo, nubuciau pgalvojus g.gif  Mano mazius baisiausiai susirgo, buvo toks neramus, paskui sloga prasidejo, ziuriu apacioj dantukas naujas. oi bijau as tu slogu, kad kas baisiau nepasidarytu, juk tokie maziai nosies ispust dar nemoka verysad.gif

Mano anyta medikė doh.gif tai kai dantukai vaikam dygo, liepdavo duoti TAVEGYL trupinėlį(sakyčiau penktadalį g.gif ).Tokia reakcija į dantukų dygimą kaip sloga ir temperatūra yra gana dažna, o tavegilis pasak jos sušvelnina tuos laikinus simptomus good.gif doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(lidukas @ 2008 04 21, 17:39)
Mano anyta medikė doh.gif tai kai dantukai vaikam dygo, liepdavo duoti TAVEGYL trupinėlį(sakyčiau penktadalį g.gif ).Tokia reakcija į dantukų dygimą kaip sloga ir temperatūra yra gana dažna, o tavegilis pasak jos sušvelnina tuos laikinus simptomus  good.gif  doctor.gif

cia man skamba is tokios serijos kaip mano mociute randa kur po lova tablete pasiridenusia, nezino nei kas per tablete nei nuo ko bet isgeria -- juk kam mest lauk gera daikta? lotuliukas.gif juk tas tavegil ne toks jau nekaltas vaikas, kad tokiems maziukams duot ir ju psichika veikt blink.gif Mamos geriau pasidometik apie si vaista pries ji kisdamos maziukams...
Atsakyti