Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(dange @ 2007 07 11, 08:44)
Čia nuoroda į straipsnį, kuriame teigiama, kad nuo 15 iki 50 proc. visų abipusio klausos nervo pažeidimo priežasčių yra toksinis gentamicino poveikis
Nuoroda
Dar apie gentamicino toksiškumą

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na stai - kita savaite eisim alergenu tyrimo atlikti. Nors daug vilciu, kad jis bus rezultatyvus, neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aluuogė @ 2007 07 11, 16:57)
Na stai - kita savaite eisim alergenu tyrimo atlikti. Nors daug vilciu, kad jis bus rezultatyvus, neturiu doh.gif

O kodel? blink.gif Jei kraujuka tirsit tai tikrai bus informatyvus. Sekmes jums. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu, kad tyrimas nieko neparodytu. mirksiukas.gif T.y. butu neigiamas rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(Aluuogė @ 2007 07 11, 16:57)

O kokį tyrimą atliksit? Pagrindinį IgE ar alergenų? Tokiems mažiukams, tai jo, nelabai daug šansų, kad tyrimas tikslingas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 11, 20:47)
O kokį tyrimą atliksit? Pagrindinį IgE ar alergenų? Tokiems mažiukams, tai jo, nelabai daug šansų, kad tyrimas tikslingas  blush2.gif

blush2.gif Niu ir nezinau... Zinau kad kainuoja 124 Lt ax.gif
Atsakyti
edicike, kaip jusu berimai?

mums siandien dermatologe pripazino seborejini dermatitas ir kaip aiskino kaltas tam yra mamos harmonai ir aisku viskas su MP persiduoda mergytei g.gif , tai israse lasiuku ir tepaliuku. bet ryt dar pridavinesim kakuti tyrimams ir ims kraujuka.
Atsakyti
QUOTE(vivia @ 2007 07 13, 21:02)
edicike, kaip jusu berimai?

mums siandien dermatologe pripazino seborejini dermatitas ir kaip aiskino kaltas tam yra mamos harmonai ir aisku viskas su MP persiduoda mergytei g.gif , tai israse lasiuku ir tepaliuku. bet ryt dar pridavinesim kakuti tyrimams ir ims kraujuka.

panašiai ir mums buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 13, 22:07)
panašiai ir mums buvo  doh.gif

o pas jus praejo tas berimas? ir kokiu priemoniu emetes? nes pagal zodeli " buvo" kad viskas jau praeiti jums.
nes mes kol sulaukem vizito pas gydytoja, tai beveik jau praejes. o is ryto atsikelus is vis liko kaip ale pigmentine deme toj vietoj kur buvo dermatitas. tai daba is vis esu pasimetus ar apsimaka ja teplioti ir vaistukais serti. gal kaip berimas praejo, praeis ir tos liekanos. nu labai man nesinori vaistukus naudot, tokiam kudikiui... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vivia @ 2007 07 14, 07:13)
o pas jus praejo tas berimas? ir kokiu priemoniu emetes? nes pagal zodeli " buvo" kad viskas jau praeiti jums.
nes mes kol sulaukem vizito pas gydytoja, tai beveik jau praejes. o is ryto atsikelus is vis liko kaip ale pigmentine deme toj vietoj kur buvo dermatitas. tai daba is vis esu pasimetus ar apsimaka ja teplioti ir vaistukais serti. gal kaip berimas praejo, praeis ir tos liekanos. nu labai man nesinori vaistukus naudot, tokiam kudikiui... blush2.gif

Kol maitinau tol plito, didėjo. O maitinau iki metų ir mėnesio. Vaistukus patepi, - praeina. Netepi vėl tas pats. Dar priedo mums buvo išrašę Fucidin H, kuris suveikė atvirkščiai ir visa oda nuėjo raudonais plėmais.
Daug rašyti, kad pasakoti, kaip gydėmės. Nes labai daug ir visaip. Medicina mums nepadėjo. Dabar gydomės homeopatiškai ir.. sveikstam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 14, 08:38)
Kol maitinau tol plito, didėjo. O maitinau iki metų ir mėnesio. Vaistukus patepi, - praeina. Netepi vėl tas pats. Dar priedo mums buvo išrašę Fucidin H, kuris suveikė atvirkščiai ir visa oda nuėjo raudonais plėmais.
Daug rašyti, kad pasakoti, kaip gydėmės. Nes labai daug ir visaip. Medicina mums nepadėjo. Dabar gydomės homeopatiškai ir.. sveikstam thumbup.gif

negasdink motin tu manes bijau.gif nes as ir maitinu...
Atsakyti
QUOTE(vivia @ 2007 07 14, 07:53)
negasdink motin tu manes bijau.gif nes as ir maitinu...

Nesigasdink, maitinu ir as. Mums padejo griezta mano dieta mirksiukas.gif Bet turiu vilties,kad sunelis nera itin alergiskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aluuogė: 14 liepos 2007 - 09:07
QUOTE(Aluuogė @ 2007 07 14, 10:06)
Nesigasdink, maitinu ir as. Mums padejo griezta mano dieta mirksiukas.gif

Dieta man buvo ne prie ko. Tiesiog buvo alergija MP baltymui.

VIVIA, nesigąsdink. Juk alergija visiems skirtinga. ax.gif
Atsakyti