viriau spageti su padazu
kadangi planai pasikeite,tai teko gamint vakariene-grikiai ir mesyte pakepta su paprikomis ir ketcupu

pusryciams varskeciai,pietums ryziu-lasisu salotos

pietums - kopūstienė ir stirnienos kotletukai, vakarienei - kepta jūros lydeka

Siandien - plovas

QUOTE(mamuke68 @ 2007 08 11, 17:57)
Pietums kepiau RAGANOS KEPSNĮ. Kas nežino- rašau- į skardą apačioj dedasi malta mėsa, kaip kotletams, po to svogūnai, morkos tarkuotos, majonezas ir pomid. padažas. Ant viršaus tarkuotos bulvės burokine tarka ir į orkaitę 1,5 val. Skanu 

vAkar isbandziau ir as si receptuka, tai

pietums sagos pagal sonatina

Vištienos kepsnelių receptas
1-vištienos krūtinėlė
1-šaukštas majonezo
2-kiaušiniai
2-3 šaukštai bulvių krakmolo
ir prieskoniai druska, pipirai galima vegetos
Krūtinėlę supjaustyti mažais kubeliais,sudėti viską išskyrus krakmolą
palaikyti kokia valandą, galima ir per naktį, o prieš kepant įberti krakmolo,
masė turi gautis tokio tirštumo kaip bulvinių blynų, su šaukštu dėti į įkaitintą
keptuvę ir kepti pavartant kol gražiai pagels, valgyti tinka su viskuom ir su bulvių ir su kruopu košę.
Žuvies kepsnelių receptas
Viskas tas pats tik vištieną pakeiti į žuvį
1-vištienos krūtinėlė
1-šaukštas majonezo
2-kiaušiniai
2-3 šaukštai bulvių krakmolo
ir prieskoniai druska, pipirai galima vegetos
Krūtinėlę supjaustyti mažais kubeliais,sudėti viską išskyrus krakmolą
palaikyti kokia valandą, galima ir per naktį, o prieš kepant įberti krakmolo,
masė turi gautis tokio tirštumo kaip bulvinių blynų, su šaukštu dėti į įkaitintą
keptuvę ir kepti pavartant kol gražiai pagels, valgyti tinka su viskuom ir su bulvių ir su kruopu košę.
Žuvies kepsnelių receptas
Viskas tas pats tik vištieną pakeiti į žuvį

pietums šparaginės pupelės su žuvimi.
gaminsiu plovą su dešrelėm

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 13, 12:44)
kas tos sagos,kas cia per patiekalas,jai galima placiau

Mano seima labai megsta si patiekaliuka, kuri dazniausiai gaminu vakarienei. Jis labai pigus, greitai paruosiamas ir mums labai skanus. Taigi, i ikaitinta keptuve su trupuciu aliejaus stambokais kubeliais supjaustau nuo pietu likusias virtas bulves. Truputi leidziu apskrusti. Po to ant apkeptu bulvyciu uzleidziu 3-4 paplaktus kiausinius, apibarstau prieskoniais su druskyte, zalumynais ir kepant visa sia mase svelniai sumaisau. Patiekalas baigtas, kai kiausinis pilnai sukepa. Zodziu gaunasi bulves apvoliotos keptu kiausiniu. Mes megstam valgyti su raugintais agurkeliais, uzgerti kefyru. Sunus dar megsta uzsipilti kecupo.