karbonadas su bulviu kose
kackac, aš irgi šį paprastą patiekaliuką mėgstu, ale jame mano vyras skanumo neįžvelgia....
QUOTE(Aušrinė @ 2007 08 13, 15:14)
kackac, aš irgi šį paprastą patiekaliuką mėgstu, ale jame mano vyras skanumo neįžvelgia....
... jis daug praranda

QUOTE(Aušrinė @ 2007 08 13, 15:14)
Kazkodel MB irgi nemegsta

Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2007 08 11, 17:57)
Pietums kepiau RAGANOS KEPSNĮ. Kas nežino- rašau- į skardą apačioj dedasi malta mėsa, kaip kotletams, po to svogūnai, morkos tarkuotos, majonezas ir pomid. padažas. Ant viršaus tarkuotos bulvės burokine tarka ir į orkaitę 1,5 val. Skanu 

Visoms patinka tas kepsnys

O man dar tingiadieniai, ryt vyras grizta, vakar pasikepiau blynu (seniai buvau kepus, labai seniai, MB nemegsta, tai buvo proga), o siandien vakare kepsiu pyraga, kad iki rytdienos pastovetu, bus skanesnis

sveiki, dabar vyksta siokios tokios gyvenimo permainos. tenka buti daugiau laiko vienai, tai desreliu isivirsiu su pomidorais ir gerai bus manau.
QUOTE(Jugita25 @ 2007 08 13, 16:47)
sveiki, dabar vyksta siokios tokios gyvenimo permainos. tenka buti daugiau laiko vienai, tai desreliu isivirsiu su pomidorais ir gerai bus manau.
ir dar kaip gerai

kadangi vakar per daug priviriau ryziu salotoms,tai siandien juos pasikepinau su desrele ir ketcupu ant keptuves ir gavos kaip plovas ir suvalgiau su kopustu-orku salotomis.o vyrui vakarienei karbonadas su grikiais ir salotomis

QUOTE(nika30 @ 2007 08 13, 14:37)
va pasiskaityk ir foto net yra:
http://www.supermama...p;#entry5170491
labai greit ir tikra skanu

Vakarienei kugelis pas mus

vakarienei kepsiu zuvi.
Vakar virem sasyskas su ryziais ir garnyrui likusi puse indelio konc. pupeliu pomidoru padaze.
O siandien kepsim vistos blauzdeles ir sparnelius - vakar pasimarinavau su medum, soja, garstyciom ir daug cesnako bei kmynu. Kartu iskepsim morku ir bulviu.
O siandien kepsim vistos blauzdeles ir sparnelius - vakar pasimarinavau su medum, soja, garstyciom ir daug cesnako bei kmynu. Kartu iskepsim morku ir bulviu.