Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?III dalis

karbonadas su bulviu kose
Atsakyti
kackac, aš irgi šį paprastą patiekaliuką mėgstu, ale jame mano vyras skanumo neįžvelgia....
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė @ 2007 08 13, 15:14)
kackac, aš irgi šį paprastą patiekaliuką mėgstu, ale jame mano vyras skanumo neįžvelgia....

... jis daug praranda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė @ 2007 08 13, 15:14)

Kazkodel MB irgi nemegsta schmoll.gif , o man patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2007 08 11, 17:57)
Pietums kepiau RAGANOS KEPSNĮ. Kas nežino- rašau- į skardą apačioj dedasi malta mėsa, kaip kotletams, po to svogūnai, morkos tarkuotos, majonezas ir pomid. padažas. Ant viršaus tarkuotos bulvės burokine tarka ir į orkaitę 1,5 val. Skanu thumbup.gif

Visoms patinka tas kepsnys biggrin.gif
O man dar tingiadieniai, ryt vyras grizta, vakar pasikepiau blynu (seniai buvau kepus, labai seniai, MB nemegsta, tai buvo proga), o siandien vakare kepsiu pyraga, kad iki rytdienos pastovetu, bus skanesnis 4u.gif
Atsakyti
sveiki, dabar vyksta siokios tokios gyvenimo permainos. tenka buti daugiau laiko vienai, tai desreliu isivirsiu su pomidorais ir gerai bus manau.
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2007 08 13, 16:47)
sveiki, dabar vyksta siokios tokios gyvenimo permainos. tenka buti daugiau laiko vienai, tai desreliu isivirsiu su pomidorais ir gerai bus manau.

ir dar kaip gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi vakar per daug priviriau ryziu salotoms,tai siandien juos pasikepinau su desrele ir ketcupu ant keptuves ir gavos kaip plovas ir suvalgiau su kopustu-orku salotomis.o vyrui vakarienei karbonadas su grikiais ir salotomis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nika30 @ 2007 08 13, 14:37)
kas tos sagos,kas cia per patiekalas,jai galima placiau  g.gif

va pasiskaityk ir foto net yra:
http://www.supermama...p;#entry5170491

labai greit ir tikra skanu thumbup.gif
Atsakyti
As tai siandien dariau makalyne is cukinijos, morku, pomidoru ir makaronu, o vakar be makaronu, bet su paprikom ir svogunais. Man patinka, o vaiko nera. Tuo paciu ir juru kiaulyte darzovem paseriu, kol pjaustau - prisiemiau padabot gyvuneli, tai reikia dabar kuo daugiau darzoviu valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakarienei kugelis pas mus wink.gif
Atsakyti
vakarienei kepsiu zuvi.
Atsakyti
Vakar virem sasyskas su ryziais ir garnyrui likusi puse indelio konc. pupeliu pomidoru padaze.
O siandien kepsim vistos blauzdeles ir sparnelius - vakar pasimarinavau su medum, soja, garstyciom ir daug cesnako bei kmynu. Kartu iskepsim morku ir bulviu.
Atsakyti