as ruosiu mesos kukulius virtus,kuriuos valgysim su bulvemis ir salotomis
Verdu karka+sv.bulves su lupyna, o is bulijono- sv.kop[ustu sriuba
keptos desreles su kiausiniais

QUOTE(kackac @ 2007 08 13, 14:59)
Mano seima labai megsta si patiekaliuka, kuri dazniausiai gaminu vakarienei. Jis labai pigus, greitai paruosiamas ir mums labai skanus. Taigi, i ikaitinta keptuve su trupuciu aliejaus stambokais kubeliais supjaustau nuo pietu likusias virtas bulves. Truputi leidziu apskrusti. Po to ant apkeptu bulvyciu uzleidziu 3-4 paplaktus kiausinius, apibarstau prieskoniais su druskyte, zalumynais ir kepant visa sia mase svelniai sumaisau. Patiekalas baigtas, kai kiausinis pilnai sukepa. Zodziu gaunasi bulves apvoliotos keptu kiausiniu. Mes megstam valgyti su raugintais agurkeliais, uzgerti kefyru. Sunus dar megsta uzsipilti kecupo.
aš irgi taip mėgstu

As siandien viriau kopustu sriuba ir gaminau kiauliena korejietiskai

pietums burokeliu sriuba

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 15, 11:38)
aš irgi viriau barščius


va galiu parasyt kaip galima sutaupyt savo laika verdan bulves niekada nepatikejau kol nepabandziau dabar visada taip verdu labai greitai.....bulve padalini i keturias dali (jei didele) sudedi i plasmasini inda kur reikia sildyti mikrobangeij uzpili durskos dengi dangciu(vandens nereikia) statai ant virimo funkcijios(buna level uzrasyta) ir 10 min tada trauki ir valgai. dar galima mesos galkuciu pridet darzoviu .....ir laikas tauposi ir skanu buna ....galit neabejiot isverda nebe pirma karta jau daryt tenka patikrinta

QUOTE(SilRa @ 2007 08 15, 14:14)
aš irgi viriau barščius
ir dar kepu vištą su medaus marinatu. Bandžiau išsikepti meduolį be medaus, bet kažkas nesigavo - valgom ne pyragą, o saldų "bėcą" - sukrito man jis, neiškilo 


o meduolio skonis geras?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 15, 15:14)
o meduolio skonis geras?
skonis tai geras, bet kad nepurus - sukritęs


pupeliu sriubos -paruostos Kedainiu konservu fabriko.Vakar pirma kart nusipirkau ir tikrai labai skani gavosi.Pati tokios neisverdu
