Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?III dalis

Vakar gaminau vistiena jogurtiniam padaze,tai dar ir siandienai liko ax.gif
Atsakyti
ax.gif Gaminu plova su mesyte ir saldytom darzovem-kvepia skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 07 20, 13:33)
ne, ji prie sporto ir dietų mirksiukas.gif Lengvas maistas

dekuj 4u.gif paskaitinesim.vakarienei valgem keptas desreles su kiausiniais
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 07 18, 19:22)
tai čia jos turėtų atrodyti kaip hot dogai, ane? g.gif
ačiū už receptuką 4u.gif  - skaniai skamba, bandysiu kada pasidaryt ax.gif

nu panasiai gaunasi biggrin.gif

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 18, 21:07)
tikrai skanu turetu but,o su kuo valgot?

taip tai su duona,bet skanu ir as manau nesugadintu skonio virtos bulves,nes juk desreles,grybukai,tai tinka
P.S siandien bulvinius blynus kepiau,o kadangi rankom tarkavau,tai siaubingai nusibogo ``bruzint``,todel retai kepam verysad.gif
Atsakyti
nugi gaminau tuos kotletus g.gif skonis tai tikrai pasakiškas thumbup.gif bet... nu byra jie man keptuvėj ir gana g.gif tikriausiai per daug pridėjau pievagrybių (300g kalakutienos faršo, 800g pievagrybių), tai paskui taisydama ir avižinių dribsnių prikroviau (manų kruopų ar džiūvėsėlių neturėjau), ir miltuose voliojau prieš dėdama į keptuvę, bet vis tiek kotletukai "prekinės išvaizdos" neturi schmoll.gif Teks pateikti uošviams bulves su mėsos ir pievagrybių "padažu" doh.gif
QUOTE(rutelelt @ 2007 07 20, 15:34)

sudominai g.gif o kaip tokia vištiena gaminama? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2007 07 20, 14:00)
As i juos visada idedu buljono kubeliu arba vegetos (man su ja skaniau viskas) ir butinai pripjaustau svoguno. Gaunasi  thumbup.gif 

O pabandykite ne įpjaustyti, o įtarkuoti svogūną kartu su bulvėmis. Blynai būna nerealūs thumbup.gif Valgiau kartą tokius berneliuose ir nesupratau, kodėl jie tokie skanūs. Tik po to "dašoko", kad svogūnėlis įtarkuotas, tai tokie aromatingi, bet konkrečiai svogūnas nesijauča thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 07 20, 15:34)

jeigu galima noreciau receptuka tos vistytes
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 07 20, 19:29)
nugi gaminau tuos kotletus g.gif skonis tai tikrai pasakiškas thumbup.gif bet... nu byra jie man keptuvėj ir gana g.gif tikriausiai per daug pridėjau pievagrybių (300g kalakutienos faršo, 800g pievagrybių), tai paskui taisydama ir avižinių dribsnių prikroviau (manų kruopų ar džiūvėsėlių neturėjau), ir miltuose voliojau prieš dėdama į keptuvę, bet vis tiek kotletukai "prekinės išvaizdos" neturi schmoll.gif Teks pateikti uošviams bulves su mėsos ir pievagrybių "padažu" doh.gif

kita karta jei nesigaus kotletai,tai i ta makaliuze ipilk grietineles ir bus superinis padazas prie makaronu thumbup.gif o jei dar suriu pabarstysi,tai uosviai pirstus aplaizys. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2007 07 20, 19:35)
O pabandykite ne įpjaustyti, o įtarkuoti svogūną kartu su bulvėmis. Blynai būna nerealūs thumbup.gif  Valgiau kartą tokius berneliuose ir nesupratau, kodėl jie tokie skanūs. Tik po to "dašoko", kad svogūnėlis įtarkuotas, tai tokie aromatingi, bet konkrečiai svogūnas nesijauča thumbup.gif

as irgi visada tarkuoju svogunus.dar ipilu siek tiek kefiro,tada blynai buna puresni ir skanesni.
Atsakyti
QUOTE(FAJITA @ 2007 07 20, 20:02)
kita karta jei nesigaus kotletai,tai i ta makaliuze ipilk grietineles ir bus superinis padazas prie makaronu  thumbup.gif  o jei dar suriu pabarstysi,tai uosviai pirstus aplaizys. biggrin.gif

Šį kartą taip ir darysiu hihihi.gif Tik tą "padažą" valgysime su bulvėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2007 07 20, 18:23)
nu panasiai gaunasi biggrin.gif
taip tai su duona,bet skanu ir as manau nesugadintu skonio virtos bulves,nes juk desreles,grybukai,tai tinka
P.S siandien bulvinius blynus kepiau,o kadangi rankom tarkavau,tai siaubingai nusibogo ``bruzint``,todel retai kepam verysad.gif

aciukas 4u.gif nu jei tektu rankomis tarkuot,tai ju blynu nevalgytume doh.gif

vistienos receptukas toks:
VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE

5 – 6 vidutinio dydžio bulvės
3 morkos
8 – 10 vištos kumpelių
1 butelis jogurto padažo (500 ml) (tinka ir bet koks kitas pirktinis padažas arba natūralus jogurtas, grietinė, kefyras ar majonezas, sumaišytas su įvairiais mėgiamais prieskoniais)
200 g fermentinio sūrio

Bulves nulupti ir supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Dėti į uždengiamą kepimo indą.Morkas nuskusti ir supjaustyti panašiai, kaip bulves. Dėti ant bulvių.Ant viršaus išdėlioti vištienos gabaliukus. Supilti padažą (aš naudoju firmos Kuhne padažą salotoms).Sutarkuoti sūrį ir suberti ant viršaus. Uždengti dangčiu ir kepti iki 210C įkaitintoje orkaitėje 1,5 – 2 val.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalaila_Vln: 20 liepos 2007 - 22:14
QUOTE(SilRa @ 2007 07 20, 16:29)

Na, nezinau, kodel tau taip gavosi g.gif Man niekad nebuvo isire. Beminkant tesla aiskiai matosi, kaip viskas graziai sulimpa i viena mase. Gal farsas sausokas buvo? pas mane gaunasi daug klampesnis. Duonos rieke ismirkau ir beveik jos nenugreziu - vanduo irgi eina i produkto mase ir turi lotuliukas.gif
Papildyta:
Kaip sakoma - pirmas prisviles blynas bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien valgėm prabangiai biggrin.gif kiaulės nugarinės karbonadus - anytą vaišinau, kad pamirštų nepavykusius pievagrybių kotletus lotuliukas.gif ir sutepiau desertui vaflius su braškių uogiene smile.gif
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 20, 23:10)
vistienos receptukas toks:

dėkui 4u.gif mano anytėlė vėl man vištuką atgrūdo thumbup.gif tai žinosiu, kaip naujai pagaminti bigsmile.gif
QUOTE(Donalita @ 2007 07 21, 18:21)
Kaip sakoma - pirmas prisviles blynas  bigsmile.gif

irnesakyk.gif suvalgem mes tą "padažą" su bulvytėm ir baikis - viskas gerai hihihi.gif kitą kartą pievagrybių bandysiu dėti mažiau ax.gif o gal tu kepdama labai daug riebalų pripili? g.gif
Atsakyti