Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?III dalis

QUOTE(hobo @ 2007 07 24, 12:44)
aš tai pietums išsivyriau ryžių dribsnių, sumaišiau su keptu svogūnu+šoninė, ir dar sumaišiau su pakeliu varškės ir grietine+visokie prieskoniai. toks marmalas baisus gavosi, bet visai pakenčiamas skonis. jei turesiu jėgų, tai vakare reiks ir man bulvinių blynų su mėsa išsikept. reikia senas bulves pagaliau pribaigt.

sakyčiau visko labai daug dėjai g.gif ..aš mėgstu taip grikius su šonine ,svogūnais ir daug morkų pakepinti,bet va varškė kažkaip man netinka schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 24, 11:22)
tikros atostogos.tik ar pati issimaitinsi vien suriu ir konservuotais dalykais g.gif

vakar darbe košės užsiplikiau,per pietus arbūzo pavaišino,po pietų suvalgiau pomidorus du,vakare sūrio su medum suvalgiau,ir dar sausų pusryčių likutį pabaigiau ax.gif
šiandien vėl košė darbe,atsinešiau pomidorų(kolegė riekutę duonos davė,nes net tos nebuvo namie),dabar geriu kavą ir gavau saldainį prie kavos..o vakare įtariu vėl bus sūris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 24, 13:50)
ir kiek laiko kepei?tai cukinija reikia nulupt?

kepaiu apie valandą 250 laipsniu temp. Tiesa, dar sūrio užbarsčiau ax.gif
bjaurybe, tu turbūt dietos laikais bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(calykusu @ 2007 07 24, 14:26)
nulupiau, kepiau apie valandą 250 laipsniu temp. Tiesa, dar sūrio užbarsčiau  ax.gif
bjaurybe, tu turbūt dietos laikais  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 07 24, 14:01)
sakyčiau visko labai daug dėjai g.gif ..aš mėgstu taip grikius su šonine ,svogūnais ir daug morkų pakepinti,bet va varškė kažkaip man netinka schmoll.gif
Papildyta:
vakar darbe košės užsiplikiau,per pietus arbūzo pavaišino,po pietų suvalgiau pomidorus du,vakare sūrio su medum suvalgiau,ir dar sausų pusryčių likutį pabaigiau  ax.gif
šiandien vėl košė darbe,atsinešiau pomidorų(kolegė riekutę duonos davė,nes net tos nebuvo namie),dabar geriu kavą ir gavau saldainį prie kavos..o vakare įtariu vėl bus sūris lotuliukas.gif

nu duodi lotuliukas.gif as taip nesugebeciau,bet pingeliu tikrai sutaupysi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(calykusu @ 2007 07 24, 14:27)
kepaiu apie valandą 250 laipsniu temp. Tiesa, dar sūrio užbarsčiau  ax.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Vakar gaminau saltibarscius ir virtas bulvytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2007 07 24, 14:27)
bjaurybe, tu turbūt dietos laikais  bigsmile.gif

tai ,kad neatrodo pagal apimtis schmoll.gif ...aš tinginio liga apsirgau lotuliukas.gif
Atsakyti
Visgi vakar su desrelem neusikisom, tai naktipieciam kepiau varskes apkepa pagal Sonatina... kadangi grietines buvo per mazai, tai ipyliau kefyro ir gavosi laaaabai minkstas ir pusrus bigsmile.gif
Atsakyti
o as vakarienei desertui sutepiau vaflius sluoksniuodama uogiene su kondensuotu pienu thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien pakepinsiu kalakutienos faršą su pievagrybiais. aš jį vargysiu su makaronais, o vyras su ryžiais ax.gif (nes MB makaronų nemėgsta, o aš šiandien jų juodai užsimaniau rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 07 25, 12:21)
Šiandien pakepinsiu kalakutienos faršą su pievagrybiais. aš jį vargysiu su makaronais, o vyras su ryžiais  ax.gif (nes MB makaronų nemėgsta, o aš šiandien jų juodai užsimaniau rolleyes.gif )

maniskis irgi makarnu nemegsta,o vakarienei likusios desreles ir pievagrybiu sriuba wub.gif
Atsakyti
Siandien bus vakarykste zirniu sriuba ir studentiskas kugelis
Atsakyti
QUOTE(rona @ 2007 07 25, 14:59)
Siandien bus vakarykste zirniu sriuba ir studentiskas kugelis

kaip tas studentiskas kugelis kepamas?
Atsakyti
Siandiena gaminu purius kotletus ir bulviu kose ax.gif
Atsakyti