Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?III dalis

QUOTE(SilRa @ 2007 07 21, 18:14)
kitą kartą pievagrybių bandysiu dėti mažiau ax.gif o gal tu kepdama labai daug riebalų pripili? g.gif

tikrai ne. neisivaizduoju, kas ten galejo nesigauti.Kaip ir sakiau - stengiuosi, kad tesla butu klampi. Pazadu susverti viska ka desiu, kai pati gaminsiu, tik tas bus labai negreit verysad.gif Mes su mazium pasidarem alergijos testa - negalim valgyt duonos ir kiausinio. Taigi, kotletus valgysim negreit - po 3-4 men blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2007 07 22, 09:18)
tikrai ne. neisivaizduoju, kas ten galejo nesigauti.Kaip ir sakiau - stengiuosi, kad tesla butu klampi. Pazadu susverti viska ka desiu, kai pati gaminsiu, tik tas bus labai negreit  verysad.gif  Mes su mazium pasidarem alergijos testa - negalim valgyt duonos ir kiausinio. Taigi, kotletus valgysim negreit - po 3-4 men  blink.gif

na, ką padarysi console.gif linkiu, kad tą alergiją sėkmingai išaugtumėt 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gaminau saldžiarūgštį vištienos troškinuką su ryžiais. Salotos iš pomidorų, agurkų ir pekino kopūstų. Desertui bus arbūzas (IKI - 1kg kainuoja 79ct mirksiukas.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 22 liepos 2007 - 14:47
[quote=SilRa,2007 07 21, 20:14]
Šiandien valgėm prabangiai biggrin.gif kiaulės nugarinės karbonadus - anytą vaišinau, kad pamirštų nepavykusius pievagrybių kotletus lotuliukas.gif ir sutepiau desertui vaflius su braškių uogiene smile.gif

dėkui 4u.gif mano anytėlė vėl man vištuką atgrūdo thumbup.gif tai žinosiu, kaip naujai pagaminti bigsmile.gif
ner uz ka,lauksiu atsiliepimu kaip pavyko.vakar pietums kugelis is svieziu naminiu bulviu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FAJITA @ 2007 07 20, 19:02)
as irgi visada tarkuoju svogunus.dar ipilu siek tiek kefiro,tada blynai buna puresni ir skanesni.

Aš grietinės porą šaukštų dedu, nes jos dažnai būna namie. Bet gal su kefyru geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 07 22, 21:12)
Aš grietinės porą šaukštų dedu, nes jos dažnai būna namie. Bet gal su kefyru geriau? g.gif

grietines ir as dedu,tada jie tokie purus gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Virsiu vaisiu sriubos ir balandeliu, o desertui - ledai
Atsakyti
šiandien daržovių sriubytė...savaitgalį vestuvėse buvom, tai šiandien norisi kažko "lengvo" blush2.gif
Atsakyti
Šiandien virsiu varškėtukus bigsmile.gif ir dar turim vakarykštės perlinių kruopų sriubytės ax.gif
Atsakyti
varškėčiai - vakarienei, o pietums pasigaminau vištienos užkepėlę suu ryžiais bigsmile.gif nu skanumėlis essen.gif: thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 07 23, 15:01)
varškėčiai - vakarienei, o pietums pasigaminau vištienos užkepėlę suu ryžiais bigsmile.gif nu skanumėlis essen.gifthumbup.gif

prasau vistienos uzkepeles ir perliniu sriubos receptukus.o pietums valgiau namini skilandi su naminiais agurkais ir pomidorais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 23, 15:16)
prasau vistienos uzkepeles ir perliniu sriubos receptukus.o pietums valgiau namini skilandi su naminiais agurkais ir pomidorais thumbup.gif

oi nooooooooooooooriu naminio skilandžio rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif seniai nevalgiau tokio essen.gif:

kad labai paprastas čia maistelis blush2.gif , receptų griežtų kaip ir nėra, bet parašysiu cool.gif

Vištienos-ryžių užkepėlę paprastai darau iš likučių (galima vietoje vištienos naudoti krabų lazdeles ar kokio vyniotinio, mėsytės likučius): dubenėlyje sluoksniuoti virtus ryžius, pakepintą arba apvirtą vištieną, pievagrybius ir vėl ryžius. Tada pabarstyti prieskoniais, užpilti pomidorų padažo ir pabarstyti sūriu. Pakepinti viską mikrobangėje arba orkaitėje mirksiukas.gif

Perlinių kruopų sriuba: Išverdi perlines kruopas su kokiu nors kaulu arba sultinio kubeliu, tada įpjaustai truputį bulvių, morkų ir viską verdi, kol suminkštėja. Pasūdai, pagardini mėgstamais prieskoniais. (Labai pigi sriubytė, nes aš į 2 litrų puodą dedu 150g perlinių kruopų, 1 bulvę ir 1 nedidelę morką ax.gif )
Atsakyti