QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 23, 15:16)
prasau vistienos uzkepeles ir perliniu sriubos receptukus.o pietums valgiau namini skilandi su naminiais agurkais ir pomidorais
oi nooooooooooooooriu naminio skilandžio

seniai nevalgiau tokio

:
kad labai paprastas čia maistelis

, receptų griežtų kaip ir nėra, bet parašysiu
Vištienos-ryžių užkepėlę paprastai darau iš likučių (galima vietoje vištienos naudoti krabų lazdeles ar kokio vyniotinio, mėsytės likučius): dubenėlyje sluoksniuoti virtus ryžius, pakepintą arba apvirtą vištieną, pievagrybius ir vėl ryžius. Tada pabarstyti prieskoniais, užpilti pomidorų padažo ir pabarstyti sūriu. Pakepinti viską mikrobangėje arba orkaitėje
Perlinių kruopų sriuba: Išverdi perlines kruopas su kokiu nors kaulu arba sultinio kubeliu, tada įpjaustai truputį bulvių, morkų ir viską verdi, kol suminkštėja. Pasūdai, pagardini mėgstamais prieskoniais. (Labai pigi sriubytė, nes aš į 2 litrų puodą dedu 150g perlinių kruopų, 1 bulvę ir 1 nedidelę morką

)