Įkraunama...
Įkraunama...

Kurti šeimą antrą kartą...

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 09, 12:36)
Nu nu...Nepagalvoji, kad pirmąkart žmonės galėjo rinktis dėl jauno amžiaus ir nepatyrimo visiškai netinkamą partnerį, o antrąkart renkamasi kur kas atsakingiau, todėl prielaidos sėkmingai santuokai nei kiek ne mažesnės nei pirmą kartą.

nu aš nbiški netaip supratau aš supratau kad ar kurti gyveni antra kart su tuo pačiu asmeniu smile.gif o šeip antrakarta išteket tai taip kodėl gi ne juk negyvensi pati viena jei dar + randi sau tinkama ir mylima žmogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2007 07 09, 12:02)
Sakysit, kai myli negalvoji? Anaiptol. Ypac kai netoli 30  smile.gif

Galvoji, ir dar kaip galvoji !!! 4u.gif
Vistiek pasilieku prie savo: vaiko gimimas - kur kas didesne atsakomybe, nei santuokos iforminimas. Apsisprendimas tureti vaiku , sakyciau tik patvirtina, kad zmones subrende rimtiems santykiams biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2007 07 09, 11:58)
norėjau pasakyti, kad santuoka negarantuoja ramios ateities  cool.gif

O ar yra bet koks veiksnys, bet koks daiktas zemeje, kuris garantuoja ramia ateiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 09, 12:42)
O ar yra bet koks veiksnys, bet koks daiktas zemeje, kuris garantuoja ramia ateiti?  g.gif

Kai kam tai yra santuoka bigsmile.gif Ar ne tai buvo norėta pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 07 09, 12:48)
Kai kam tai yra santuoka  bigsmile.gif Ar ne tai buvo norėta pasakyti?  g.gif

Nenorėjau pasakyti, kad santuoka garantuoja man ramią ateitį schmoll.gif ax.gif Aš būdama ištekėjusi, jaučiausi ramiau finansine prasme, negu kai buvau vieniša, o taip pat ir moraline prasme mirksiukas.gif Na, nemoku to paaiškinti doh.gif , bet pvz kai buvau netekėjusi, vis ateidavo į galvą juodų minčių, kas bus, jei neteksiu darbo, susilaužysiu koją (kas slaugys, jei gyvenu viena), jei taip ir liksiu senmergė biggrin.gif Visos tokios mintys išgaravo man ištekėjus. Kokia bebūtų nenusisekusi santuoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 09, 12:42)
Galvoji, ir dar kaip galvoji !!!  4u.gif
Vistiek pasilieku prie savo: vaiko gimimas - kur kas didesne atsakomybe, nei santuokos iforminimas. Apsisprendimas tureti vaiku , sakyciau tik patvirtina, kad zmones subrende rimtiems santykiams  biggrin.gif
Papildyta:

O ar yra bet koks veiksnys, bet koks daiktas zemeje, kuris garantuoja ramia ateiti?  g.gif

Būtent. Kai baigi universitetą, kartu su diplomu niekas neįteikia garantinio rašto apie sėkmingą karjerą. Taip ir su santuoka. Niekas jokios garantijos neduos ir duoti negali. Todėl, iš esmės, kurti šeimą ar ne antrą kartą, sau tegali atsakyti tik pats žmogus, gerai pasvėręs visus "už" ir "prieš". Toks žingsnis - tai proto analizės, jausmų gilumo ir ryžto stiprumo padarinys. Jei kažkurio iš pirmų komponentų trūksta, vadinasi, tai ne tas žmogus. Jei trūksta ryžto - vadinasi, dar ne laikas. Tačiau jei ypač trūksta ryžto - laikas gali ir niekada neateiti. Todėl trūkstant ryžto vertėtų pamąstyti apie žingsnio savalaikiškumą wink.gif Tas kartais irgi padeda apsispręsti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 07 09, 12:55)
jei taip ir liksiu senmergė  biggrin.gif 

Na šitą dalyką tai jau užgarantavo amžiams cool.gif
O dėl finansinės padėties- kas bus jeigu tau reiks vyrą slaugyti? Jeigu jis nebeuždirbs o gaus tik pašalpą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 09, 12:07)
Būtent. Kai baigi universitetą, kartu su diplomu niekas neįteikia garantinio rašto apie sėkmingą karjerą. Taip ir su santuoka. Niekas jokios garantijos neduos ir duoti negali. Todėl, iš esmės, kurti šeimą ar ne antrą kartą, sau tegali atsakyti tik pats žmogus, gerai pasvėręs visus "už" ir "prieš". Toks žingsnis - tai proto analizės, jausmų gilumo ir ryžto stiprumo padarinys. Jei kažkurio iš pirmų komponentų trūksta, vadinasi, tai ne tas žmogus. Jei trūksta ryžto - vadinasi, dar ne laikas. Tačiau jei ypač trūksta ryžto - laikas gali ir niekada neateiti. Todėl trūkstant ryžto vertėtų pamąstyti apie žingsnio savalaikiškumą wink.gif Tas kartais irgi padeda apsispręsti wink.gif

Matyt man dar tiesiog neatejo laikas... g.gif
Gal ateis, o gal ir ne. Svarbiausia, kad mano zmogus butu kantrus ir sulauktu wub.gif
Beje visas finansines ir socialines garantijas uzsitikrinu pati. Gyventi kartu pradejome tik prispyrus tam tikroms aplinkybems (man reikejo skubiai issikraustyti is nuomojamo buto). Iki tol ilgai svarsciau, ir turbut dar svarstyciau...
Bet esu laiminga, kad gyvenam kartu, kuriam savo santykius dar gilesne prasme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 07 09, 12:48)
Kai kam tai yra santuoka  bigsmile.gif Ar ne tai buvo norėta pasakyti?  g.gif

Negi tai yra blogai? Jeigu zmogus isitikines, kad santuoka jam suteiks pasitikejimo, ramybes ir laimes, reiskia taip ir bus. Tam zmogui.
Ar reikia kasdien galvot: oi, viskas sioj zemej laikina ! oI, ka daryt? ka daryt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 09, 16:52)
oI, ka daryt? ka daryt? doh.gif

neverkti kai paaiškėja, kad viskas šioj žemėj laikina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 07 09, 18:01)
neverkti kai paaiškėja, kad viskas šioj žemėj laikina  cool.gif

Tai? Patikslinkite savo mintį, kad loska, kaliega.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 09, 18:21)
Tai? Patikslinkite savo mintį, kad loska, kaliega.

o ką čia tikslinti? jeigu jau optimistės- tai ir diedui išėjus reiktų tokiom likti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 09 liepos 2007 - 17:40
QUOTE(Apuokas @ 2007 07 09, 18:33)
o ką čia tikslinti? jeigu jau optimistės- tai ir diedui išėjus reiktų tokiom likti  tongue.gif

Tai ne, dar pries vestuves pradet verkt: skirsiuos, neisgyvensiu, skirsiuos, viskas laikina! !!
Kaip tokios vadinasi? Kur amzinai verkslena?
Atsakyti