Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

Paskaičiau, kad auginate vėzdūnę (papėdžialapį). Pas mamą kaip tik ši gėlė auga. Bet žinot, ji tokia sunykus, suvargus. Mama jau ją net "nurašė", iš kambario išnešė į kolidorių ir sakė, jau išmest teks. Paskaičius, kad čia tiek gėlininkių renkasi, noriu prašyt jūsų patarimų, kaip ją prikelt ir atgaivint. Kas jai gali netikt ir kokių pirmosios pagalbos priemonių reiktų imtis?
Atsakyti
Šaltmėte,o is kur tu gavai persimonu seklu.As irgi valgiau si vaisiu,bet viduj jokiu seklu nebuvo.Skaiciau,kad dabar persimonai yra modifikuoti.Gal kas nors irgi auginate persimonus ir galite patarti, kur galima butu isigyti persimonu su seklom.
Atsakyti
Gal kas bandėt auginti frezijas namie? Tai myliu šias gėles, galvoju gal namie užaugint galima? ax.gif
Atsakyti
Pas mane šiuo metu auga: dracena, vėzdūnė, dvi jukos, krūminė difenbachija, kalėdinė puansetija, gerbera, šeflera, monstera, pinigų medis, Dievo medis, vienos gėlės pavadinimo nežinau ir dar krūva kaktusų.
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2005 03 29, 08:39)
Pas mane šiuo metu auga: dracena, vėzdūnė, dvi jukos, krūminė difenbachija, kalėdinė puansetija, gerbera, šeflera, monstera, pinigų medis, Dievo medis, vienos gėlės pavadinimo nežinau ir dar krūva kaktusų.

O kokia cia gele Dievo medis?
Atsakyti
Dievo medis priklauso kaktusų šeimai.Gana ilgi spygliai, pusės piršto ilgio lapeliai ir visus metus žydi raudonais smulkiais žiedeliais, tik reikia laikyti saulėtoje vietoje.Labai daug kam jis patinka.
Atsakyti
Gal kas auginat pacipodį (pachypodium)? unsure.gif Kažkodėl numetė visus lapus ir liko tik spygliai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2005 03 29, 17:45)
Dievo medis priklauso kaktusų šeimai.Gana ilgi spygliai, pusės piršto ilgio lapeliai ir visus metus žydi raudonais smulkiais žiedeliais, tik reikia laikyti saulėtoje vietoje.Labai daug kam jis patinka.

Ai tai zinau biggrin.gif .Drauge turi,tik vadina-Jezaus kancia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2005 03 29, 19:24)
Gal kas auginat pacipodį (pachypodium)?  unsure.gif Kažkodėl numetė visus lapus ir liko tik spygliai... g.gif

As auginu.Ir mano, ziemos metu visada numeta lapukus verysad.gif Bet kiek metu jau turiu ,tai jam nieko neatsitinka biggrin.gif .Per vasara vel prisiaugina biggrin.gif
Atsakyti
Net palengvėjo... smile.gif Lauksiu naujų lapų!!! Pasirodo, pacipodis gali namų sąlygomis užaugti net iki 120cm! blink.gif Kokio dydžio pas tave, Selena?
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2005 03 29, 17:44)

Tas Dievo medis dar Kristaus krauju vadinamas, turbūt dėl mažyčių raudonų žiedeliu. O iš tikrasis jos pavadinimas, man rodos, Karpažolė. Tiesa, jis pas mane nesaulėtoj vietoj auga, bet žydi! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2005 03 29, 22:10)
Net palengvėjo... smile.gif  Lauksiu naujų lapų!!! Pasirodo, pacipodis gali namų sąlygomis užaugti net iki 120cm!  blink.gif Kokio dydžio pas tave, Selena?

Maniskis apie 40cm.Is sono jam isauges vaikas jau apie 10cm.Nezinau ka daryti-atskyrti ji ar ne g.gif .
Maniskis ko tai i virsu nusmailejas.Gal zinai kodel?
Atsakyti