Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

QUOTE(Susiena @ 2005 04 08, 15:41)
Aš kažkada tokią turėjau...  000189.gif

Tai kur padejai biggrin.gif
Atsakyti
Tai buvo taip seniai, kad jau net nebeatsimenu, kas jai atsitiko... g.gif Bet kai pamačiau Tavo nuotraukytę, iš karto ją prisiminiau! Aš ją draugiškai Jūros žvaigžde vadinau - net nežinau kodėl... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 04 08, 16:02)
Aš ją draugiškai Jūros žvaigžde vadinau - net nežinau kodėl... mirksiukas.gif

Ir as ja taip pat vadinu thumbup.gif
Atsakyti
Danguole55, neturiu as tokios 4u.gif
Atsakyti
Tai va parasysiu ir as ka turiu 4u.gif

Klivija, dracena, juka, alijosius, sansevjera, skindapas, "paleistuve", "laimes medelis"-Crassula Ovatta, karpazole, agava, difenbachija, pora kaktusu, vezdune, raudminas, kazkoks stambus alijosius ir aeonium doh.gif Atrodo viskas blush2.gif Tiesa dar viena nezinoma gele, kurios nieks nezino pavadinimo schmoll.gif tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 11 balandžio 2005 - 19:50
O pas mane irgi auga nemažai gėlyčių. Bandysiu išvardinti:
2 storalapiai
2 citrusai (tik nepamenu kokias sėklas įkišau- apelsino ar mandarino)
Didžialapis fikusas,paprastas ir mažalapis.
Meilenis
Dracena
Gloksinijos
sanpaulijos
Orchidėja(phalenopsis)
Raudonas smulkus ir rausvas vidutinis anturiai
rožytė(bet kažko jai pas mane nelabai patinka)
Kolumnėja
2 didelės karpažolės
difenbachija
kalėdinis kaktusas (o gal velykinis nežinau, nes dar nežydėjo)
Labai fainas kaktusiukas( įkelčiau nuotrauką, dja, dar neleidžia)
žydiškas alijošius( bent taip vadinam)
ir dar viena glytė, kurios pavadinimo niekur nerandu
Atsakyti
Čia mano kelios kvietkelės 4u.gif
Atsakyti
NA AS IRGI PASIGIRSIU,TURIU NEMAZAI,BENT MAN TAIP ATRODO:KOLUMNEJA,FIKUSIUKAS SLIAUZIANTIS,ESCHINANTAS,GEBENE,KISKIAPUSTIS,MARANTA RAUDONA IR ZALIA,DIFENBACHIJA,FIKUSAS 'GOLD',PALMYTE,TRIJUOSTE SANSEVJERA,ESEVERIJA,RAUDONZIEDE KARPAZOLE,HIPOCIRTA,MARGAS FIKUSAS,VIENMETIS PIPIRAS,LAMSTAS,CHLOROFITAS,VEZDUNE IR NEZINAU AR APELSINUKAS AR MANDARINUKAS DAR TRADESKANTE.TAI VA JAU PASIGYRIAU.
Atsakyti
Na o as tai nelabai turiu kuo pasigirti,turiu keleta gelyciu-anturi,dracena,fikusa dar sanpaulija,bet ji vargse kazkodel nenori bujoti pas mus.Gal galit patarti,kaip ja reiketu priziureti....as ja laikau ant palanges virtuveje i rytine puse,laistau i lekstele......ji man visiskai nekrauna ziedu,ir praktiskai visai neauga.Padekite prasau
Atsakyti
Nu ką, apžiūrėjau savo "daržus".... Pelargonija ( jei dar nenušalo, nes dabar gyvena balkone... blush2.gif ), kalankė (raudona), stefanotis, zebrina ir dar kažkokia jos giminaitė, avokada, fuksija, rožytė, "meilės garbanos" (kažkur ir tikrą pavadinimą turėjau) ir dar trys kurių pavadinimų nežinau blush2.gif vieną "klevuku" vadinam, o ir kitus kai surasiu tai tikrus pavadinimus pasakysiu rolleyes.gif Ant palangių vietos daugiau nebėra cry.gif
Atsakyti
O mano gėlynas pasipildė dar trim veislinėm sanpaulijom:))))))) Tik nežianau ar vyras neišvarys iš namų, kad vis nesiliauju:)
Atsakyti
Pas mane numiro sanpaulija.Jai kazko nepatiko pas mane.
Atsakyti