Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

Vo blyn, tai jauciu bus ne pievele, o tik si gele:)
Manau aplinkos priziuretojai man i kupra duos uz tokius darbelius:)
Atsakyti
Zuike, tai tas kiškiakopūstis lapenis ir yra?
Atsakyti
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 05 04, 10:34)
Ai tada įtariu kokia čia gėlė smile.gif Ne tokios ieškau.... pavadinimo nežinau, tokia svyranti, mėsingais lapeliais , gausiai žydi, žiedai panašūs į darželio "saulutes" tik violetiniai  g.gif

Pažiūrėk gėlių keitimosi skyrely siūlo tokį gausiai žydintį ryškiais žiedais kaktusą, svyrančiais lapais.
Atsakyti
As taip pat be proto myliu geles net nebeturiu kur ju besudet o auginu penkias sanpaulijas balata ir geltona kalijas, klivija, spatifili, fikusa dieliais lapais ir benjamina, manorfofali, vuksvuole, pora dracenu, seflera,anturi, pora gebeniu, pora kalankiu, gerbera, pora kalediniu kaktusu, ginura, paparti,ir penkiu pavadinimu nezinau...smile.gif gaila kad neturiu nuotaukeliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivirute: 21 gegužės 2005 - 18:26
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 13, 09:53)
Pažiūrėk gėlių keitimosi skyrely siūlo tokį gausiai žydintį ryškiais žiedais kaktusą, svyrančiais lapais.

Ne deja ne tas.... Mano "išsvajotoji" greičiau į šilokus panaši....
Atsakyti
As auginu viena pelargonija,pinigu medi,vienam bliude 6 vienodus kaktusu,paskui 2 skirtingus ir dar kazkoks augalelis yra tik pavadinimo nezinau,tai tiek kolkas smile.gif
Atsakyti
Aš tai auginu: juką, papartį, šeflerą, Stefanotį, viksvuolę, draceną, Fiką, kiparisą, vėzdūnę, marantą o kitų pavadinimus primiršau, bet dar kažkur 5-6 gėlytes skirtingų rūšių,
Atsakyti
Patarkite, ką daryti, kad Kristaus kančia šakotųsi. Kaip ją prižiūrėti? auga aukštyn ir žydi, galėtų ir į šonus pasisukti:)
Atsakyti
QUOTE(fotocompany @ 2005 06 16, 22:19)
Patarkite, ką daryti, kad Kristaus kančia šakotųsi. Kaip ją prižiūrėti? auga aukštyn ir žydi, galėtų ir į šonus pasisukti:)

gal apkarpyk, bet tikrai nezinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2005 04 08, 14:54)
Va tokios ar kazko panasaus  ax.gif

user posted image

Turiu tokią. Galiu vaikutį duoti, bet Kaune. Jei tinka, parašyk privačią žinutę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotocompany @ 2005 06 16, 22:19)

Pas mane irgi panašiai. Yra kelios atšakėlės, bet į viršų auga ir tiek. Gal dar mažokas? g.gif
Atsakyti
Pas mane darbe auga grazus krotonas, o jei as nusipjausiu atzala ar ji isisaknys? g.gif g.gif Ir aplamai kaip jie dauginami g.gif
Atsakyti