Vo blyn, tai jauciu bus ne pievele, o tik si gele:)
Manau aplinkos priziuretojai man i kupra duos uz tokius darbelius:)
Zuike, tai tas kiškiakopūstis lapenis ir yra?
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 05 04, 10:34)
Ai tada įtariu kokia čia gėlė
Ne tokios ieškau.... pavadinimo nežinau, tokia svyranti, mėsingais lapeliais , gausiai žydi, žiedai panašūs į darželio "saulutes" tik violetiniai 
Pažiūrėk gėlių keitimosi skyrely siūlo tokį gausiai žydintį ryškiais žiedais kaktusą, svyrančiais lapais.
As taip pat be proto myliu geles net nebeturiu kur ju besudet o auginu penkias sanpaulijas balata ir geltona kalijas, klivija, spatifili, fikusa dieliais lapais ir benjamina, manorfofali, vuksvuole, pora dracenu, seflera,anturi, pora gebeniu, pora kalankiu, gerbera, pora kalediniu kaktusu, ginura, paparti,ir penkiu pavadinimu nezinau...
gaila kad neturiu nuotaukeliu...
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 13, 09:53)
Pažiūrėk gėlių keitimosi skyrely siūlo tokį gausiai žydintį ryškiais žiedais kaktusą, svyrančiais lapais.
Ne deja ne tas.... Mano "išsvajotoji" greičiau į šilokus panaši....
As auginu viena pelargonija,pinigu medi,vienam bliude 6 vienodus kaktusu,paskui 2 skirtingus ir dar kazkoks augalelis yra tik pavadinimo nezinau,tai tiek kolkas
Aš tai auginu: juką, papartį, šeflerą, Stefanotį, viksvuolę, draceną, Fiką, kiparisą, vėzdūnę, marantą o kitų pavadinimus primiršau, bet dar kažkur 5-6 gėlytes skirtingų rūšių,
QUOTE(fotocompany @ 2005 06 16, 22:19)
Patarkite, ką daryti, kad Kristaus kančia šakotųsi. Kaip ją prižiūrėti? auga aukštyn ir žydi, galėtų ir į šonus pasisukti:)
gal apkarpyk, bet tikrai nezinau
QUOTE(Danguole55 @ 2005 04 08, 14:54)
Turiu tokią. Galiu vaikutį duoti, bet Kaune. Jei tinka, parašyk privačią žinutę.
QUOTE(fotocompany @ 2005 06 16, 22:19)
Patarkite, ką daryti, kad Kristaus kančia šakotųsi. Kaip ją prižiūrėti? auga aukštyn ir žydi, galėtų ir į šonus pasisukti:)
Pas mane irgi panašiai. Yra kelios atšakėlės, bet į viršų auga ir tiek. Gal dar mažokas?
Pas mane darbe auga grazus krotonas, o jei as nusipjausiu atzala ar ji isisaknys?
Ir aplamai kaip jie dauginami