Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

gali bandyt, bet pries sodinant, gal i vandeni pamerk, kad sakneles suformuotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 06 17, 14:22)
gali bandyt, bet pries sodinant, gal i vandeni pamerk, kad sakneles suformuotu mirksiukas.gif

Na reiks pabandyti, gal kas ir iseis rolleyes.gif
Atsakyti
Neradau tinkamo skyrelio, kur galėčiau paklausti, tai klausiu čia mirksiukas.gif
Gal kas man patars, kaip dauginti štai tokią gėlę:

user posted image

Tarp lapų ji išleido tokius ūgliukus, ar juos "nuraškyti" ir bandyti sodinti į žemę?
Atsakyti
jei neklystu, tai siu geliu motininiai augalai po zydejimo nyksta, tad belieka dziaugtis vaikuciais cry.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inda @ 2005 06 18, 14:08)
jei neklystu, tai siu geliu motininiai augalai po zydejimo nyksta, tad belieka dziaugtis vaikuciais  cry.gif  ax.gif

Tai dabar man skubėti sodinti tuos vaikiukus? g.gif
Atsakyti
neskubek, dar palauk rolleyes.gif jei tikrai "mama" prades vysti, tada vazone vistiek vaikiukai liks ir galesi juos persodinti ax.gif bent as taip daryciau 4u.gif ir mamai savo ta siuliau ax.gif
Atsakyti
Nikutei:

Žvėryne, rusiškam knygyne yra (nu bent jau buvo) tokia knyga Бромелии (растения в доме serija), aut. В.Чеканова, С.Коровин . Ten aprašyta galybė tų bromelinių, vriesos irgi, kaip jas auginti, ką mėgsta ir nemėgsta ir pan.
Atsakyti
Pas mane irgi fryzija išleido du vaikiukus , kurie dabar didesni uz motinini augala. Bet kad motina nemiršta, o toliau auga:/
Atsakyti
tai kad apie bromelija kalba buvo 4u.gif
Atsakyti
Fryzija priklauso bromeliniu seimai!!! Visu ju prieziura panasi.
Atsakyti
Beje, vriesea yra lotyniskas pavadinimas, o lietuviskai fryzija!
Atsakyti
Na, galvoju, reikia man pameginti "suskaiciuoti" savo "augintines" ax.gif :
dracena marginata
dracena songs of india
vezdune
krotonai 2 rusiu (nepamenu kokie doh.gif )
sanpauliju daug daiginama rolleyes.gif
kaktusu daug viename, vienas didelis ir vienas kazkokis suskulentas keistas, veliau ikelsiu atpazinimui g.gif
karpazoles dvi
kazkokios nelabai zinomos dvi doh.gif

gal ir viskas g.gif nebepamenu, reikes perziureti rolleyes.gif Atrodo nedaug, ale vietos uzima doh.gif
Atsakyti