Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

Ir man panizo susiskaiciuoti savo gelytes, nors aginimo bizas uzejo gal tik pries pusmeti, tai visos mano gelytes dar enuvytusios, neseniai susipirktos, kaip ir nelabai turiu teise girtis, nes dar nesimato mano "puikaus" auginimo tikruju rezultatu. Bet kompozicijas tai turiu net dvi - viena vazoje, kita akvariume. O auginu va kokias:
sanpaulija
papartis,
zinija (labai man ji patinka)
gerbera (ji buvo pirkta specialiai kompozicijai, nes labai jos ziedu spalva tiko prie zinijos lapu spalvos, taciau dabar jau perzydejo ir nesu tikra, kad kitais metais sugebesiu ja prazydinti)
gardenija
pinigu medis
rozytes (balkone)
margeniu kruvele (mano meiluziai, kasdien juos uostineju smile.gif)
kalnarute,
dvi marantos skirtingos
fitonija (irgi labai myliu ja)
viksvuole
storalupis
azalija

Balkone:
jurgineliai
petunijos, pelargonijos (visokios)
ginura (kazkoks zveriukas o ne augalas smile.gif)
kalankes ir petrazoles

Labai knieti ir nuotrauka ideti savo kompoziciju, dar pasipraktikuosiu ir idesiu.
Atsakyti
Zhuvycia kas per gele storalupis??
Taip sex skamba??? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2005 08 03, 15:30)
Zhuvycia kas per gele storalupis??
Taip sex skamba??? g.gif  blink.gif

Na, nezinau, kaip ten skamba, bet ji zino tikrai visi - gal storalupis, gal storalapis, gal baobabas, toks medelis beveik apvaliais lapais, kurie ir yra labai stori. Siaip jis man nelabai patinka, bet kad prieziuros beveik nereikalauja... O kazkada senai maciau Sporto rumu languose kelis juos, tai tokie medziai, ir, pasirodo, taip graziai zydi!!! Bet ten jiems metu tai gal apie 50, tokio namie gal ir neuzsiauginciau smile.gif

O, tiea, auginu gi as ne zinija, o irezine, sumaisiiau pavadinimus. Zinija tai gi darzelio gele, o irezines tokia grazi avietine su bordine lapu spalva, man labai patinka. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2005 08 05, 08:42)
Na, nezinau, kaip ten skamba, bet ji zino tikrai visi - gal storalupis, gal storalapis, gal baobabas, toks medelis beveik apvaliais lapais, kurie ir yra labai stori. Siaip jis man nelabai patinka, bet kad prieziuros beveik nereikalauja... O kazkada senai maciau Sporto rumu languose kelis juos, tai tokie medziai, ir, pasirodo, taip graziai zydi!!! Bet ten jiems metu tai gal apie 50, tokio namie gal ir neuzsiauginciau smile.gif

O, tiea, auginu gi as ne zinija, o irezine, sumaisiiau pavadinimus. Zinija tai gi darzelio gele, o irezines tokia grazi avietine su bordine lapu spalva, man labai patinka. blush2.gif

Tai storalapis biggrin.gif biggrin.gif toks ir pas mane yra.
Atsakyti
Sveikute. As atsakau IFIGENIJAI. As auginu granata is seklyciu. Nezinau, kaip atrodo pirktinis, taciau mano jau yra virs metu laiko, tai atrode, kaip kokia zolyte:) Tokie stagariukai. O atrode, todel, kad jau kuri laiko kai grizom seimyna is atostogu, yra nubire visi lapai. Aciu dievui keli isdygo virsunelej, gal ir atsigaus.
Siaip man nei zydejo, nei tuolabiua vaisiu vede. Manau, kad iki to dar labai toli, reikia ne vienerius metelius palaukti:)
O siaip nieko ypatingo nedariau, valgiau granata, kur jau jo viduje tos seklytes buvo su uodegelem. tai ir ikisom i zeme. Ir turiu pastebeti, kad augo tai labai greitai. Tai tiek. Tiesa sakant grozio is mano granato tai jokio, kaip sakiau, stagariukai tokie... smile.gif
Butu idomu kur pamatyti kaip atrodo pirktinis medelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deploy: 09 rugpjūčio 2005 - 15:06
Teko pas drauge stebeti granato medeli "pirktini".Laiks nuo laiko nuejus-jis buna zenkliai ugtelejes,lapeliais apsipyles.Kazkaip ir sakotas ir neistyses,nors ji nera megeja sokineti,tresti.As turiu sekliukiu pirktiniu,tik kol kas nesejus(vis mastau,kad is lauko parnesus augaliukus kai kuriu taip pat teks atsisakyt)..Dabar vos telpa,o kai is sodo sugris keli amariliai,elioto kalijos,begonijos,brugmansija,geles-pipirai(cili pipiriukai,kurie jau ugteleje tik nenunoke).Siu turiu ir parduoti kelis.Kaip bus viska ir sutalpint???
Atsakyti
As auginu kalanke, kaktusa, maranta, guzmanija ir dar dvi kuriu pavadinimu nezinau.
Atsakyti
Ten gal fatsija ir kordilina.
Atsakyti
Granatą iš sėklos ir aš bandžiau auginti, bet deja ji jau nudžiuvo ir šiaip labai prastai augo.
Namuose auginu:

apelsinmedžių (dar nedideli),
storą nedidelį (kaip baobabas), seną augalą, man atrodo seniau vadino jį žmonės pinigų medžiu, o čia forume liktais - storalapiu (jį paveldėjau iš močiutės),
fikusą dideliais lapais,
fikusą mažais lapais ir dabar suku stieba formuoja medelį (nuo anytos nusižiūrėjau smile.gif )
Avokadą,
pora kaktusiukų,
mangas,
pinigų medis,
balkone surfinijos ir leukonijos (bet po šito lietaus beveik nieko iš jų nebeliko verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2005 08 03, 11:13)
zinija (labai man ji patinka)
gerbera (ji buvo pirkta specialiai kompozicijai, nes labai jos ziedu spalva tiko prie
Labai knieti ir nuotrauka ideti savo kompoziciju, dar pasipraktikuosiu ir idesiu.

Būtu įdomu pamatyti, lauksime nuotraukyčių.
Kas čia per augalas zinija? Ar jis žydi?
Kur gavai gerbera pirkti? Ar jos brangios?
Atsakyti
Zinija panasi i ramune.Ju yra aukstaugiu,zemu.Tai lauko geles,vienmetes.Pati ju ivairiausiu spalvu auginu.Siuo metu zydi(ipusejo).
Atsakyti

Auginu: juką , ciką , mimoza , burmą , papirusą , du kaktusėlius palergoniją ant palangės auga keturi pomidorai, o sode tai labai daug.
Atsakyti