Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

Labas! Ir as norejau pasigirti, kokias geles auginu, tai 12 rusiu kaktusu, 2 rusiu fuksijas, 2 rusiu pelargonijas, didzialapi fikusa, benjamino fikusa, melyna ir rozine sanpaulijas, sansevjera, storalapi, agava, alijosiu, kalija, gebene, drcena, lamsta, katileli balta, citrinmedi isauginta is seklos, vezdune, monstera ir viksvuole.Stai ir visas mano ukis ax.gif Labai myliu augaliukus.
Atsakyti
Gal kas nors augina granato medi is seklytes. Gal zinote ar galima sulaukti ziedu ir vaisiu? Dekoratyvini granata turiu - labai graziai zydi, dera. O tikras?
Atsakyti
Sveikutes ir as pavardinsiu savo uki.Turiu didele Juka,Dracena.Neseniai isigyjau Zamioculca,kai suzinojau kad tai pinigu medis(sakau gal uzaugs pinigiuku biggrin.gif ).Dar auga Pachipodiumas,laimes medelis(dar labai mazas).Keletas sukulentu ,euphorbija trigona,kruvele kaktusiuku.Dar turiu tokia viena,bet nezinau jos vardo.Panasi i bulves lapus ir ji kiekviena rudeni numirsta,o pavasari vel isaugina stieba.
Atsakyti
Selena,ta bulves lapais-amorfofalis.Lapai karpyti ant auksto stiebo kaip sketis.Pries lietu rasos laseliai ant lapu smaigaliu.Kazkada prazis labai smirdanciu ziedu..bet jo sulaukti verta.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2005 02 07, 10:02)
Selena,ta bulves lapais-amorfofalis.Lapai karpyti ant auksto stiebo kaip sketis.Pries lietu rasos laseliai ant lapu smaigaliu.Kazkada prazis labai smirdanciu ziedu..bet jo sulaukti verta.

O tai aciu Regila.Taip pas mane turbut tokia pati.Dar stiebas toks margas.Kazkada forume rase apie sias geles,buvo nuotraukyte ideta.Tai zinai kaip jas vadino-lavongelem doh.gif .Cia turbut,kad kiekviena rudeni mirsta.
Atsakyti
Selena,vadinasi tikrai ta.O "lavongele"vadina ne todel,kad ziemai numirsta(juk ziemai numirsta daug geliu),o del to ziedu kvapo-lyg supuvusia mesa...stai del ko tas liaudiskas pavadinimas.Ir as toki turiu.Dirstelk i pora tinklapiu.Jau senokai juose buvau,gal net neatsidarys:))Esu visokiu prisirasius simtais..
www.corbina.ru/~galkao/araceae/Amorphohpallus.htm
http://gkkbc-flowers...orfofallys.html
Atsakyti
Regila,o kaip tu ja priziuri ziema?Ar laistai?Man sake ,kad nereikia laistyti ir laikyti tamsiai.Tai as kaip taip padariau,tai pavasari neberadau svoguno cry.gif .Dabartine turiu mazesne ir laiks nuo laiko palieju.Neseniai istraukiau ja is tamsaus kambario.Idomu ar ne per anksti?
Atsakyti
Jei po ziemos neradai svoguno,vadinasi jis jau "buvo su broku"..Siaip kai nudziusta rudeni,nuimi tuos lapus ir vazona padedu kazkur toli(po stalu knyga ar spintelej po kriaukle).Padejau ir pamirsau.Prisimenu,kai pavasareja.Pasiziuriu,jei dar nesprogsta palieku dar,jei jau matau daigeli-iskeliu i sviesa.Nelieju ju tikrai.Tai ju ramybes periodas.Pailseje jie ir vaiku priveda ir patys stipriai auga.Mano gumbai dar per mazi,kad ziedus formuotu.Be to ziedai pirmieji ir pasirodo.Ilgas stiebas tik be jokiu lapu.O kai lapai auga,tai siek tiek mazuciu buna ir kotas trumpas.Po truputi kotas ilgeja ir "sketis dideja".Jei liejai,pasiziurek ar gumbas neapipuves-ikisk pirsciukus i zeme ir susirask gumba,apciupinek..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2005 02 07, 10:20)
Selena,vadinasi tikrai ta.O "lavongele"vadina ne todel,kad ziemai numirsta(juk ziemai numirsta daug geliu),o del to ziedu kvapo-lyg supuvusia mesa...stai del ko tas liaudiskas pavadinimas.Ir as toki turiu.Dirstelk i pora tinklapiu.Jau senokai juose buvau,gal net neatsidarys:))Esu visokiu prisirasius simtais..
www.corbina.ru/~galkao/araceae/Amorphohpallus.htm
http://gkkbc-flowers...orfofallys.html

Labai aciu,pasiskaitinejau.Labai idomus puslapiukas thumbup.gif .Pasirodo ta gele dar vadinama gyvates medziu blink.gif .Gaila nezinojau ,kad ziemai reikia isimti is zemiu verysad.gif .Jei sita isgyvens,tai kita ziema taip ir padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2005 02 07, 10:31)
Jei po ziemos neradai svoguno,vadinasi jis jau "buvo su broku"..Siaip kai nudziusta rudeni,nuimi tuos lapus ir vazona padedu kazkur toli(po stalu  knyga ar spintelej po kriaukle).Padejau ir pamirsau.Prisimenu,kai pavasareja.Pasiziuriu,jei dar nesprogsta palieku dar,jei jau matau daigeli-iskeliu i sviesa.Nelieju ju tikrai.Tai ju ramybes periodas.Pailseje jie ir vaiku priveda ir patys stipriai auga.Mano gumbai dar per mazi,kad ziedus formuotu.Be to ziedai pirmieji ir pasirodo.Ilgas stiebas tik be jokiu lapu.O kai lapai auga,tai siek tiek mazuciu buna ir kotas trumpas.Po truputi kotas ilgeja ir "sketis dideja".Jei liejai,pasiziurek ar gumbas neapipuves-ikisk pirsciukus i zeme ir susirask gumba,apciupinek..

O tai gal man visai istraukti is tu zemiu?O gal reikia palikti kaip yra g.gif .Jauciu eisiu ciupineti to svoguno biggrin.gif
Atsakyti
Jie raso abstrakciai..o laikymo vieta ir budas priklauso nuo to,kokioj temperaturoj laikysi per ziema.Jei sausai,bet vesiai(rusyje),tai gali kaip kanus isimtus laikyt,bet ir tai,kad bent svoguno apacia i zeme rentusi.O jei tik bute,tada is zemes isimti nereikia,nes butuose sausa,silta-svogunas sudzius.Zeme neleidzia taip svogunui isdziuti.Tad,aklai remtis ju rasymais negali,nes kiekvienas mes gyvenam vis kitokiose salygose.As visada bute laikau ir visada zemeje,kurios per ziema nelaistau.Lieti po truputi pradedu tik tada,kai juntamas pabudimas,daigelis.
Atsakyti
Nu apziurejau ax.gif .Fainai biggrin.gif ,svogunas savo vietoje,neistezes,pasirode toks nemazas.Matai musu butas labai sausas,tai jei retkarciais nepadrekinciau,turbut nerasciau .Man ta svoguneli dave anyta.o pas ja ta gele blink.gif oho-ho kakoje dereva.Manau ir mamoji tokia uzaugs clap.gif
Atsakyti