Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

QUOTE(Crassula @ 2007 12 20, 11:39)
Man tai kyla tik klausymas- KUR ???
O kokiu- tai jau aisku.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kokiu nori? gal ir man patiktu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
na pasigirsiu ir aš savo augintiniais: turiu 2 chlorofitus (vienas su baltu dryžiuku per lapelio viduriuką, kitas visai žalias), skindapą, sansevjerą, laimės medį, pinigų medį, ktenantę, papirusą, 3 kalėdinius kaktusus, 2 sanpaulijas, pilea peperomiją, didžialapį fikusą, draceną. Vazonais nudėliotos ir palangės ir spintos-jau nebėra kur dėti, bet turiu dar vieną svajonę - labai noriu kambarinio smidro, o niekur nerandu verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 01 28, 10:54)
Tiesiog įdomu, kokius augalus auginate savo namuose? Gal turite visą oranžeriją? O gal auginate tą vieną vienintelę - mylimiausią? Gal jau žinote ir įvairių gėlių auginimo ypatumų? Pasidalinkime patirtimi!  biggrin.gif

Atsakyti
parsiveziau is tenerifes strelicija smile.gif gal kas augina tokia gele? temos nerandu atskiros g.gif
Atsakyti
Ir as turiu sioki toki gelyneli: 4 skirtingas calatejas, pinigu medi, 2dracenas, 4 rozytes, dar turiu gelyte kurios pavadiimo nezinau, orchidejas 2, kaktusu nemegstu, bet viena vyrui auginu, jam patinka smile.gif Man aisku dar mazoka, bet vyras rekia, kad uztektinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2007 11 14, 10:14)
bent jau kiek mergaites man aiskino,tai kad cia karpazole..ji tokia kaip palme buna graziais lapais virsuneleje..o va kas liko sad.gif nznau ka daryt,lb prasau,padekit kas nors  verysad.gif

Tai karpažolė euphorbia, kuri priklauso sukulentams. Visai be reikalo išsigandai, kad numetė lapus, taip turi būti žiemos periodu. Pavasarį ji vėl išleidžia naujus lapus (maniškės jau dabar su lapais, nors buvo visus numetusios). Bet jei tu ją ir nupjovei, reikėjo šiek tiek padžiovinus sodinti tiesiai į žemę ir būtų augusi kuo puikiausiai rolleyes.gif Bet turbūt jau pervėlai patarimus dalijam g.gif
Atsakyti
Vakar skaiciavau savo gelytes. priskaiciavau virs 20 rusiu, o kai kuriu sukulentu ir pavadinimu nezinau. Man tikrai neatrodo daug, dar norisi orchideju, sanpauliju, bet sarasiukas nemazas:
vezdune, 3 kaktusai, 3 sanpaulijos, 3 dracenos (2 mazytes), orchideja, kinroze, rozyte, gebene, chlorofitas, storalapis, 6 pelargonijos, tikrasis plokstenis, tribriaune karpazole, sukulentai iv. rusiu (nepamenu pavadinimu), misko zibute, dygsta pasetos spriges, petunijos, vaikas morka augina, alavijas, agava, silokas, setkreazija, seflera, hiacintas, begonija. Turbut dar kazka turiu, bet dabar neprisimenu.
Vyras vis bamba del mano gelyciu, bet jauciu malonuma jas prizuredama, laistydama, persodindama, todel ju vis daugeja, o kartais ir pats kokia nauja atnesa. Reiktu i darba kelias atnesti, bet kad visos namie reikalingos smile.gif
Atsakyti
Valio pagaliau ir aš pasigirsiu savo džiunglėm,kaip namiškiai sako.Pradedu virtuveje gyvena pinigų medis,ripsalisir kažkokia gelytė pavadimą užmiršau.Miegamajame įsikūrė pelargonija juostuotoji,kalėdinis kaktusas,sanpaulija,gėlių daigai,karpažolė,5 kaktusiukai,anturis,amariliai nedideli gal 3,dar kažkokia gelytė,vėl ripsalis tik kitoks,sprige klivija,ir kažkoks alijošiaus giminaitis.Kitame gyvena dracena,maranta,šeflera,gal 10kaktusų,spatifilius,fikusėlis,japoninis ožekšnis,4 begonijos,palmė,chlorofitas,kalankė,uolaskėlės,3 storalapiukai.Uf net pavargau ir paskutiniai mano augintiniai 2 kalijos geltona ir balta,kinrožė,zefirantai,barščialapė begonija ir dar nemažai pelargonijų,kurios vasarą keliauja įlauką.
Atsakyti
4u.gif Oho kiek gėlyčių auginat. Pas mane yra 7 kaktusai, 3 kalankės, pinigų medis, anturis, 3 amariliai, 3 kalijos, fikusas, fikusas- bonzas, 2 orchidėjos, našlaičių prisisodinau, 3 gėlių net pavadinimų nežiau, dar viena tokia didelė ir neaiški ir šiandieninis pirkinys 4 skirtingų rūšių sanpaulijos. Labai džiaugiuos savo gėlynėliu ir vis negana.
Atsakyti
Čia jau kaip virusas norisi vis daugiau.Dar laukiu kol išleis šakneles peperomija,kelios sanpaulijos ir streptokarpas.Be to nė vienos gelytes nesu pirkusi susirankiojau iš pažystamų,giminaičių,dukros parnešė arba padovanojo.Pati norintiems irgi duodu ir palinkiu kad augtų ir žydetų.
Atsakyti
As auginu pinigu medi, laimes medi, balta azalija, kazkoki kaktusa geltonais spygliukais, stephanoti ir antiuri ax.gif .
Atsakyti
mano ukis:didziulis spatifilis,dracena,guzmanija,seflera,kalanke,2 ciklamenai,maranta,fikusas,ripsalis,storalapis ir 2 sanpaulijos lapukai mirksta vandeny
(vogti ax.gif )2 kaktusai.
Atsakyti