Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

Na gelyciu myletojos ir as pavardinsiu ka auginu biggrin.gif
13 orchideju,2 stapelijas,2 strelicijas,placiaragi,raudmina,3 amarilius,4 rusiu kalijas,2 spalvu pasifloras ir daugybe leliju biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
ups ....pamirsau bambukus(mazi ir dideli) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 04 16, 01:25)
Na gelyciu myletojos ir as pavardinsiu ka auginu biggrin.gif
13 orchideju,2 stapelijas,2 strelicijas,placiaragi,raudmina,3 amarilius,4 rusiu kalijas,2 spalvu pasifloras ir daugybe leliju biggrin.gif  wub.gif
Papildyta:
ups ....pamirsau bambukus(mazi ir dideli) blush2.gif

nieko sau.... doh.gif ir kur viska sutalpini? ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Na ant palangiu,vyras jau visokiu lentynu prikalinejes biggrin.gif ....Ant zemes kambaryje,,,
Bet dabar darau pertrauka....nes jau tikrai nebus kur det...truputi apsiraminau su pirkimu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos, as namie ne daug turiu geliu, dracena, citrinmedi is seklytes uzauginau ax.gif pora kaktusiuku, pora zydinciu geliu, tik nepasakysiu pavadinimo...ir pinigu medi... tai va mergaites tuo paciu klausiu jusu patarimo, gal kuri zinote kas galetu buti pinigu medziui jeigu zemutiniai sakeliu lapai pradejo gelsti? negi jis puva? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 05 19, 17:47)
sveikos, as namie ne daug turiu geliu, dracena, citrinmedi is seklytes uzauginau  ax.gif  pora kaktusiuku, pora zydinciu geliu, tik nepasakysiu pavadinimo...ir pinigu medi... tai va mergaites tuo paciu klausiu jusu patarimo, gal kuri zinote kas galetu buti pinigu medziui jeigu zemutiniai sakeliu lapai pradejo gelsti? negi jis puva? g.gif  doh.gif

Gal ir isimete puvinukas verysad.gif geriau su siuo klausimu uzeik i tema "Pinigu medis" gal ten priims tikslesni nuosprendi kas tavo pinigeliui atsitiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 19, 18:13)
Gal ir isimete puvinukas verysad.gif geriau su siuo klausimu uzeik i tema "Pinigu medis" gal ten priims tikslesni nuosprendi kas tavo pinigeliui atsitiko drinks_cheers.gif

aciu uz pagalba, bet va kad uzdarytos tos temeles ir niekas siuo klausimu nebediskutuoja
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 05 19, 19:39)
aciu uz pagalba, bet va kad uzdarytos tos temeles ir niekas siuo klausimu nebediskutuoja

Diskutuoja ir dar kaip gathering.gif ir dar kaip, si tema visad 1arba 2psl. pavadinta Apklausa (nes ideta apklausa kas kiek laiko laistom pinigelius tongue.gif ) "Pinigu medis" 8tema
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 19, 20:24)
Diskutuoja ir dar kaip gathering.gif ir dar kaip, si tema visad 1arba 2psl. pavadinta Apklausa (nes ideta apklausa kas kiek laiko laistom pinigelius tongue.gif ) "Pinigu medis" 8tema

oi, labai labai aciu. matyt kazkur praziurejau ziuredama blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gelytes taip myliu kad kai kraustemes i buta dziaugiausi didesne erdve mano " gelynui" daugiau langu didesnes palanges tik kad to dziaugsmo uzteko vieniem metams dabar jau mastau kaip pas kaimynus isigirauti truksta dar man langu nors tu ka blush2.gif auginu -dvi orchidejas, 4 sanpaulijas zydincias ir apie 10 dar lapuku rolleyes.gif laimes medi, vaskuole, fika, kaktusyna is triju vazonu , kazkokiuas panasius i agavas badikslius, bambuka ir daug daug kitu nei pavadinimu nezinau plius virtuvej prieskoniu ir balkone lelju, petuniju, naktinuku, lobeliju ir dar kelias net pati jau neprisimenu ko prikaisiojus biggrin.gif seip tai kaip ir beda kad man visos beveik geles prigyja jei nebenoriu auginti smile.gif kaip bambukas kazkoks numenko sakiau ismesiu tik kol ateis pavasaris vazono panaudojimui uzkisau ir palikau toki stagara po savaites kitos suzaliavo ir ismesk tu kad nori blink.gif auginu toliau
Atsakyti
Pas mane, keletas stapeliju, mano milimieji kaktusai, bonzai medelis, tukvis, ir dar vienas sukulentas kurio pavadinimo nezinau smile.gif
Atsakyti
Pas mane auga bonsai, dracena, pinigu medis ir orchideja. 4u.gif
Atsakyti
Gal galit ką patart? 4u.gif
Noriu kokios gėlės į kambarį, bet langai tik į rytus, langai seni mediniai (nuomojamas butas), taigi žiemą sąlygos gėlėms šiaip sau ir dažnai numiršta. Ant palangės šaltoka o kitur per tamsu dienos metu. Kokios gėlės ne lepiausios, ar labai šviesos nereikalauja?
Atsakyti